- 30 Ağustos 2016
- 199
- 94
- 28
- 41
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Merhaba arkadaşlarBen hap kullandım iğne daha etkili diyorlar ama!
Ben hap kullandım iğne daha etkili diyorlar ama!
Çok var dediğin gibi o güne beklersen ve olumsuz çıkarsa o günün zehir olur bir idrAr testi yapsan yada ondan gizli bişey yapmak istemiyorsan eşine duygu sömürüsü yapİnşallah canım da bu gidişle koca katili olcam herhalde..bu ayın 22si yıl dönümümüz neymiş o güne kadar adet olmazsam o gün yapcakmışız testi sürpriz olcakmış bu kadar beklemişim 12gün daha beklersem ölürmüymüşüm üzülürsem negatif çıkarsa o gün zehir olur dedim..hayır gör bak içime doğuyor hamilesin bekle gör dedi naparsın şimdi gizli gizli de yapmak istemiyorum söz vermiştik birbirimize gizli saklı yalan şeyler olmucak diye Of of
2.ci kullanımımdı geçen ay doktor adetime bir hafta kala çağırdı test yaptı negatif çıktı ama adet tarihimin üstünden 29gün geçti hala adet olmadım belki de tuttu zaten 3.cü hapı kullanmıcaktım kendi haline bıraktımBen de 3 kere hap denedim ama olmadı sende ise yaradı mı canım
Bugün denemediğim şey kalmadı kasık ağrım vardı ölüyorum bitiyorum demem bile işe yaramadı Of inat tutturdu on gün daha bekleyemezmisin biliyorum pozitif çıkcak diye diye ömrümü yedi pes ettim artık beklicem işime de geliyor biraz kendimi 22sine kadar gebe olma ihtimalini de düşünerek geçircem o testte negatifi görmek beni yordu çok canımÇok var dediğin gibi o güne beklersen ve olumsuz çıkarsa o günün zehir olur bir idrAr testi yapsan yada ondan gizli bişey yapmak istemiyorsan eşine duygu sömürüsü yap
Bugün denemediğim şey kalmadı kasık ağrım vardı ölüyorum bitiyorum demem bile işe yaramadı Of inat tutturdu on gün daha bekleyemezmisin biliyorum pozitif çıkcak diye diye ömrümü yedi pes ettim artık beklicem işime de geliyor biraz kendimi 22sine kadar gebe olma ihtimalini de düşünerek geçircem o testte negatifi görmek beni yordu çok canım
Çok iyi anlıyorum zaten umutla gidip kan vermiyoruz ama inş hamilesindir ya bende bu ay tedaviyi bırakmıştım benimde adet tarihim 18 bide bakalım ama sanmıyorum yine yokturBugün denemediğim şey kalmadı kasık ağrım vardı ölüyorum bitiyorum demem bile işe yaramadı Of inat tutturdu on gün daha bekleyemezmisin biliyorum pozitif çıkcak diye diye ömrümü yedi pes ettim artık beklicem işime de geliyor biraz kendimi 22sine kadar gebe olma ihtimalini de düşünerek geçircem o testte negatifi görmek beni yordu çok canım
İsteyen herkes için hayırlısı diyelim Allahım bekletmesin bu dünyada versin dualarımızın cevabını nasipten öte YOk üzülsekte ağlasakta nasılsa istediğimiz olmayacak ama insan gönlüne söz geçiremiyor herkes için hayırlısı canımÇok iyi anlıyorum zaten umutla gidip kan vermiyoruz ama inş hamilesindir ya bende bu ay tedaviyi bırakmıştım benimde adet tarihim 18 bide bakalım ama sanmıyorum yine yoktur
Aynen Allah hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli insanlar nelerle uğraşıyor hayırlısını versin inş hayırlı haberler veririz birbirimize bu ayİsteyen herkes için hayırlısı diyelim Allahım bekletmesin bu dünyada versin dualarımızın cevabını nasipten öte YOk üzülsekte ağlasakta nasılsa istediğimiz olmayacak ama insan gönlüne söz geçiremiyor herkes için hayırlısı canım
Canım dün açık kahverengi akıntıyla birlikte küçük parçalar geldi bugün sabahta felaket bir sancıyla kırmızılar kist olmuş sanırım anca atabildim herhalde yani bu ayda olmadıAynen Allah hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli insanlar nelerle uğraşıyor hayırlısını versin inş hayırlı haberler veririz birbirimize bu ay
Yumurtan çatlarkende ağrı olabilir normal yani canımMerhaba herkese....
Ben de dün çatlatma iğnesi vuruldum
16,18,19mm yumurtalarım büyümüştü
Dün gece ilişki oldu
Bu gece de olacak
Sonrası gün aşırı dedi doktorum
Kasıklarıma ağrı giriyor ara ara acaba çatmaya çalıştığı için iç ağrıyor
Yumurta çatlamış olsaydı da bu ağrılar olur mu acaba !!!
Herkesin bünyesi farklı kimisi hiç birşey hissetmiyor kimisi ağrıdan ölüyor düşün yani senin bünyenle alakalı tutup tutmamasıyla değilMerhaba kızlar bende bugn çatlatma iğnemin 5 günümdeyim. Burada herkes ağrıdan sızıdan bahsetmiş ama bende o belirtiler cok az. Bu tutmayacak anlamına mı geliyor anlamadım
Hadi ya kist olunca küçük küçük parçalar geliyor benim geçen ay kist oluşmuştu ama bir doktora gitseydin Allah korusun düşük fln olmasında benim düşükte parça parça gelmişti çünküCanım dün açık kahverengi akıntıyla birlikte küçük parçalar geldi bugün sabahta felaket bir sancıyla kırmızılar kist olmuş sanırım anca atabildim herhalde yani bu ayda olmadı
Ben Her ay düzenli adetimi oluyorum ilaçsız. 8 aydır denıyoruz ama olmadı birtürlü ilk gittiğim özel hastane pkosun dedi. Tam orda tedavıye başlıycaktım doktor ayrıldı. Başka bir özel hastaneye gittim oradakı doktor ise saçmalama tüm sonuçların iyi dedi alttan da muayene etti pko değilsin dedi. Ama eşimin ailesinin ısrarları yüzümden kendıliğinden olmasını bekleyemedık klomen istedim iğnemi oldum şuan beklemedeyım fakat çok korkuyorum ya tutmazsa diyeHerkesin bünyesi farklı kimisi hiç birşey hissetmiyor kimisi ağrıdan ölüyor düşün yani senin bünyenle alakalı tutup tutmamasıyla değil
Hayırlısı artık gitmedim canım doktora sıkıldım artık gitmicem deHadi ya kist olunca küçük küçük parçalar geliyor benim geçen ay kist oluşmuştu ama bir doktora gitseydin Allah korusun düşük fln olmasında benim düşükte parça parça gelmişti çünkü
Hepimiz korkuyoruz ama nasipten ötesi YOk keşke elimizden gelen birşey olsa da yapsak ama kafana takma düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş sürekli bunu düşünürsen de olmazBen Her ay düzenli adetimi oluyorum ilaçsız. 8 aydır denıyoruz ama olmadı birtürlü ilk gittiğim özel hastane pkosun dedi. Tam orda tedavıye başlıycaktım doktor ayrıldı. Başka bir özel hastaneye gittim oradakı doktor ise saçmalama tüm sonuçların iyi dedi alttan da muayene etti pko değilsin dedi. Ama eşimin ailesinin ısrarları yüzümden kendıliğinden olmasını bekleyemedık klomen istedim iğnemi oldum şuan beklemedeyım fakat çok korkuyorum ya tutmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?