merhaba kızlar, bende aranıza yeni katılanlardanım. çatlatma iğnesini arastırırken sizi buldum :) 4 yıllık evliyim.2 yıldır deniyoruz ama malesef olmadı. doğal olsun diye bekledik.bende pko var.gecen sene klomen +ovitrelle kullandım ama olmadı.ve ilaçlar bana kilo aldırdı.biraz kilom oldugu için ilaçlar çok kilo aldırıyo diye bıraktım. arada kürler uyguladım incir soğan eşim için keçiboynuzu...ama malesef .artık ne olursa olsun diyip ilaçla tedaviye başlamaya karar verdim. dr mu değiştirdim. ve 2 senedir bakılmayan şekerime baktılar ve sınırda çıktı. endoktrin dr glikofen verdi bu ilaç hamie kalmanı kolaylaştırır dedi.suan onu kullanmaya başladım.
aynı zamanda klomen kullandım 5 gün günde 3 defa. kontrle gittiğimde solda güzel bi yumurtam oluşmus ve 18 inde catlatma iğnesi oldum.ben 36 saat beklemeden 24 saat sonra falan eşimle beraber olduk. sonra 24 saat sonra tekrar beraber olduk. ilk ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koyup saatlerce yattım ertesi gün işe gitmedim bütün gün yattım. yani anlayacagınız bu ay elimden gelen herşeyi yaptım. artık beklemedeyim inşallah bu ay nasip olur. benim gibi bekleyen herkese nasip olur inşallah:)