Klomen+ çatlatma iğnesi

Hayırlı olsun canım. Senin adına çok sevindim. Bende 1 ay önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durdu. Aldılar onu benden. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Çok üzüldüm canım Allahım sn kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah bir evladı sağ salim kucağına alırsın aminn

merhaba kızlar, bende aranıza yeni katılanlardanım. çatlatma iğnesini arastırırken sizi buldum :) 4 yıllık evliyim.2 yıldır deniyoruz ama malesef olmadı. doğal olsun diye bekledik.bende pko var.gecen sene klomen +ovitrelle kullandım ama olmadı.ve ilaçlar bana kilo aldırdı.biraz kilom oldugu için ilaçlar çok kilo aldırıyo diye bıraktım. arada kürler uyguladım incir soğan eşim için keçiboynuzu...ama malesef .artık ne olursa olsun diyip ilaçla tedaviye başlamaya karar verdim. dr mu değiştirdim. ve 2 senedir bakılmayan şekerime baktılar ve sınırda çıktı. endoktrin dr glikofen verdi bu ilaç hamie kalmanı kolaylaştırır dedi.suan onu kullanmaya başladım.
aynı zamanda klomen kullandım 5 gün günde 3 defa. kontrle gittiğimde solda güzel bi yumurtam oluşmus ve 18 inde catlatma iğnesi oldum.ben 36 saat beklemeden 24 saat sonra falan eşimle beraber olduk. sonra 24 saat sonra tekrar beraber olduk. ilk ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koyup saatlerce yattım ertesi gün işe gitmedim bütün gün yattım. yani anlayacagınız bu ay elimden gelen herşeyi yaptım. artık beklemedeyim inşallah bu ay nasip olur. benim gibi bekleyen herkese nasip olur inşallah:)

bu ay olmazsa tekrar deneyecegim bi sonraki ay. sizde denemekten vazgeçmeyin en yakın arkadaşım 3. klomen tedavisinde hamile kaldı. banada o umut oldu. oda pko hastası ve şeker ilacı kullanmaya başladı.2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldu. 3 ay sadece klomen kullandı. o ay hamile kaldı.bu arada şeker ilacını artık pkolulara veriyolar dr unuza sorun yumurta kalitesini artırıyormuş.

Merhaba bende klomen kullandim catlatma ignesi yapilali 1 hafta oluyor ve progestan kullaniyorum 5 gundur ama 2 gundur siddetli bel agrim var goguslerimde sisti ve dokunamiyorun agrisi var nedendir acaba yan etki falanmidir

Amin canım inşallah. Sana ne kadar koruma verdi doktor
1 ay. Sağlık Ocağı aile hekimi de 3 ay dedi. Dr a dedim aile hekimi 3 ay diyor yoksa sağlıklı olmaz diyor dedim. Hayır kesinlikle yok öyle bir şey. Bu süre 1 aydır. Ama kendi görüşlerine göre kimi 6 ay der kimi 1 sene. Ama bunun doğru olanı 1 aydır dedi. Ayın 4 üne tam 2 ay olcak benim

1 ay. Sağlık Ocağı aile hekimi de 3 ay dedi. Dr a dedim aile hekimi 3 ay diyor yoksa sağlıklı olmaz diyor dedim. Hayır kesinlikle yok öyle bir şey. Bu süre 1 aydır. Ama kendi görüşlerine göre kimi 6 ay der kimi 1 sene. Ama bunun doğru olanı 1 aydır dedi. Ayın 4 üne tam 2 ay olcak benim
Benimde ayin 4 de iki ay aynı gün kürtaj olmuşuz. Ama biz genetik testi yaptırdık. Birde bende pıhtılaşma var mi diye bakıldı sonuçlar birbuçuk aya çıkar. Genetik doktoru o zamana kadar bence çocuk düsünmeyin dedi . ama ben çok istiyorum

Back