- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Evet iğneden 14 gün sonra doğru sonuç veriyorKızlar çatlatma iğnesinin 9. Günü gebelik testi pozitif çıkarsa iğnenin etkisimi oluyo
Anladım canim teşekkür ederimEvet iğneden 14 gün sonra doğru sonuç veriyor
test yapmadan nasil duruyorsun test yapsanaKızlar klomen çatlama iğnesi olmuştum ya geçen ay adetime bir hafta kala doktor test yaptı negatif çıkmıştı adet tarihim geldi olmadım hatta nasılsa gebelik YOk dedim umursamadım üstünden 25 gün geçti normal mi sizce kist olsa bu kadar geciktirir mi yanlız bu zaman içinde ara ara adet sancısı gibi sancılar çektim???
Canım bir buçuk yıldır deniyoruz olmayınca hep ağlıyorum diye eşim diğer adet tarihinde yapcaz gelmezse dedi mecbur bekliyorum ama nedense ilk defa merak etmiyorumtest yapmadan nasil duruyorsun test yapsana
canim catlama ignesi olmussun ama bukadar gecmesi tuhaf sen yine bir test yap bellimi.olurCanım bir buçuk yıldır deniyoruz olmayınca hep ağlıyorum diye eşim diğer adet tarihinde yapcaz gelmezse dedi mecbur bekliyorum ama nedense ilk defa merak etmiyorum
Şuan şehir dışındayım ayın 8inde döncem o zaman yapcam canım sadece olabilir mi diye size sorayım dedim böle olan oldu mu yada duydunuz mu diye yazarım sonucu size decanim catlama ignesi olmussun ama bukadar gecmesi tuhaf sen yine bir test yap bellimi.olur
Canım bende kist olmuştu ama adetim 2 gün gecikti eşer 8 ne kadar gelmezse yaptır hakkında hayırlısınŞuan şehir dışındayım ayın 8inde döncem o zaman yapcam canım sadece olabilir mi diye size sorayım dedim böle olan oldu mu yada duydunuz mu diye yazarım sonucu size de
Kist olsa bu kadar gecikir mi acaba canımCanım bende kist olmuştu ama adetim 2 gün gecikti eşer 8 ne kadar gelmezse yaptır hakkında hayırlısın
Sanmıyorum senin baya olmuş yumurtalıkların istenilen boyuta gelmişti dimi ?Kist olsa bu kadar gecikir mi acaba canım
Evet canım beş gün kullandım altıncı gün doktora gittim hemen vurul iğneyi dedi iğneden iki hafta sonra gel dedi gittim kan testi yaptı negatif çıktı ama daha adetime bir hafta vardı sonra adet tarihim geldi olmadım nasılsa negatif diye de umursamadım 26.gün bugün hala gelmediSanmıyorum senin baya olmuş yumurtalıkların istenilen boyuta gelmişti dimi ?
Geç döllenme olmuş olabilir sonuçta bence hazır olduğun zaman test yaptırEvet canım beş gün kullandım altıncı gün doktora gittim hemen vurul iğneyi dedi iğneden iki hafta sonra gel dedi gittim kan testi yaptı negatif çıktı ama daha adetime bir hafta vardı sonra adet tarihim geldi olmadım nasılsa negatif diye de umursamadım 26.gün bugün hala gelmedi
Aslında bu güne kadar beni tutan şey sürekli hayal kırıklığına uğramaktan üzülmekten bıktım gene aynı şeyler olcak diye korkuyorum canım ama artık mecbur yaptırcamGeç döllenme olmuş olabilir sonuçta bence hazır olduğun zaman test yaptır
Aynen çok iyi anlıyorum herşeye hazırlıklı ol kötüye alıştırdın olumlu çıkarsa sürpriz olsun inş hamilesindirAslında bu güne kadar beni tutan şey sürekli hayal kırıklığına uğramaktan üzülmekten bıktım gene aynı şeyler olcak diye korkuyorum canım ama artık mecbur yaptırcam
İnşallah canım da bu gidişle koca katili olcam herhalde..bu ayın 22si yıl dönümümüz neymiş o güne kadar adet olmazsam o gün yapcakmışız testi sürpriz olcakmış bu kadar beklemişim 12gün daha beklersem ölürmüymüşüm üzülürsem negatif çıkarsa o gün zehir olur dedim..hayır gör bak içime doğuyor hamilesin bekle gör dedi naparsın şimdi gizli gizli de yapmak istemiyorum söz vermiştik birbirimize gizli saklı yalan şeyler olmucak diye Of ofAynen çok iyi anlıyorum herşeye hazırlıklı ol kötüye alıştırdın olumlu çıkarsa sürpriz olsun inş hamilesindir
Ben hap kullandım iğne daha etkili diyorlar ama!Kızlar yumurta geliştirici iğne kullanan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?