- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Nasıl bekliyorsun ben olsam hemen yaparımBugün sabahtanda bişey yok bugün biraz zorladım sabah kendimi karnımın içi çöm agrıdı bugünde gelmezse yarın doktora gidicem inş vardır
Geçen hafta yarım negatif çıktı ya oyüzden umudum yok galiba oyüzden bekliyorum eğer geçen hafta yaptırmasaydım kola koşa giderdimNasıl bekliyorsun ben olsam hemen yaparım
Ama bak kendinde diyorsun geçen hafta adı üstünde.Geçen hafta yarım negatif çıktı ya oyüzden umudum yok galiba oyüzden bekliyorum eğer geçen hafta yaptırmasaydım kola koşa giderdim
İdrar testi yapıyım şimdi çalışıyorum hastaneye gidemem oyüzden ya inş vardır dua et canımAma bak kendinde diyorsun geçen hafta adı üstünde.
Negatif çıktı ama kahverengi bişey geldiAma bak kendinde diyorsun geçen hafta adı üstünde.
klomen kullanmıştın değil mi bende kistten korkuyorum.grip gibiyim yalnız. hafif midem bulanıyor gripten mi bilmemSağ yumurtalıklarda Nur topu gibi bir kist oluşmuş beta hcg testi istedi bakalım ama hiç umudum yok ve kahverengi akıntı geliyor
Evet klomen kullandımklomen kullanmıştın değil mi bende kistten korkuyorum.grip gibiyim yalnız. hafif midem bulanıyor gripten mi bilmem
İnşallah sonuç neİdrar testi yapıyım şimdi çalışıyorum hastaneye gidemem oyüzden ya inş vardır dua et canım
Negatifİnşallah sonuç ne
İnşallah bu ay olur umudunu yitirmeNegatif
Allahtan umut kesilmez tabi ama çocuğum olmıcakmış gibi hissediyorumİnşallah bu ay olur umudunu yitirme
Seminle aynı şeyleri yaşıyoruz bugün kahverengi ve açık kan rengi geldi çok az ve daha bişey adetim 2 gün geçti ve test yaptırdım negatif ve kist oluşmuş sağ tarafta moralim çok bozuk doktor 4 gün daha bekleyelim gelmezse testi tekrarlayalım dedi ama adet gelmese bile yoktur olsa çıkardı zaten hiç umudum kalmadı zatenİnşallah canım gece acile gidersin hastayım de antibiyotik verdi doktor ama hamilelikten şüphem var kan testi yaptırmak istiyorum de o zaman yapıyorlar hemen test bide kanamam geliyo adetim gecikti de uydur işte birşeyler canım öteki türlü yapmıyorlar keyfe göre
yumurttalarının orada ağrı var mı?ara ara girip çıkan?Evet klomen kullandım
Evet benim çok ağrım vardı zatenyumurttalarının orada ağrı var mı?ara ara girip çıkan?
mide bulantısı yapıyor mu?benim tutsa bile pko var bende çatlamayan yumurtalarda kist yapma ihtimali var diye düşünüyorum.adet zamanı geçmiş galiba anladığım kadarıyla.Evet benim çok ağrım vardı zaten
Adetim 2 gün gecikti ama kahverengi ve açıkpembemsi akıntı gibi bişey geldi doktorda 3 4 gün daha bekleyelim dedi ama gebelik olsa çıkardı zatenmide bulantısı yapıyor mu?benim tutsa bile pko var bende çatlamayan yumurtalarda kist yapma ihtimali var diye düşünüyorum.adet zamanı geçmiş galiba anladığım kadarıyla.
hayırlısı olsun.Adetim 2 gün gecikti ama kahverengi ve açıkpembemsi akıntı gibi bişey geldi doktorda 3 4 gün daha bekleyelim dedi ama gebelik olsa çıkardı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?