- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Ee hamile kalıp kalmadığın hakkında bi test bişey yapmadı mı doktor canım?yazcam bende inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimizecanim sagol dun doktora gittim.kis girunmuyor dedi adetime 4 gun kaldi bakalim.ne cikacak sende sonucu buraya yaz canim rabbim kalbimizdekini versin hayirlisiyla
Benimki birdahaki adet tarihini bekleyelim dediBenim doktor adetime bir hafta kala çağırdı kontrole bakcak var mı yok mu diye ondan sordum canım
İnş canım hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Ee hamile kalıp kalmadığın hakkında bi test bişey yapmadı mı doktor canım?yazcam bende inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize
Benim doktor adetime bir hafta kala çağırdı kontrole bakcak var mı yok mu diye ondan sordum canım
hadi hayırlısıinsallah canim hayirlisiyla bugunde sabah uyandim adet sancisi gibi sancilar ben olacagim an sancim olur adet baslar ama gelip geciyor sanci 4 gun onceden asla.adet sancim olmazdi ve aylik adet sivilcemde çıkmadı gulelim.birazda her sabah uyanip yuzumu yokkuyorum sivilce ciktimi.diye
Adet gününe kaç gün vardı senin ?Kızlar sabah biraz zorladım kendimi kastım. Şimdide sağ kasığımda adet sancısı gibi sancı var
10gün var canımAdet gününe kaç gün vardı senin ?
Dikkat et çok yorma kendini10gün var canım
Arkadaslar merhaba bnde bu ay ilk defa gunde 2 klomen kullandim persembe doktora gttim 21 ve 23 mm iki yumurta var dedi catlatma ignesi yapti.dun ve bugun iliski oldu.umarim sonuclar iyi olur.17 temmuzda adet olmazsan tahlil yap dedi doktor.nasi bekliycem bn o zamana kadar
Benimde 18 mm ve 24 mm oluşmuş iğne vuruldum bugün bakalım inş güzel haberler alırız benim 2. AyımArkadaslar merhaba bnde bu ay ilk defa gunde 2 klomen kullandim persembe doktora gttim 21 ve 23 mm iki yumurta var dedi catlatma ignesi yapti.dun ve bugun iliski oldu.umarim sonuclar iyi olur.17 temmuzda adet olmazsan tahlil yap dedi doktor.nasi bekliycem bn o zamana kadar
İğneden sonraki 15. Gün benim bugün ama ilişkiyi 36 saat sonra önerdi iğneden. İlişkinin üstünden 14 gün geçti veya 13 bugün adet olmam lazım ama olmuyorum. Dün bi idrar testi yaptım tertemiz bi negatif gördüm. Bi fikrin var mı canım ??Benimde 18 mm ve 24 mm oluşmuş iğne vuruldum bugün bakalım inş güzel haberler alırız benim 2. Ayım
Yani iğneden sonra kaç gün geçmiş olacak test yap dediği güne kadar canım ? İnşallah dilediğin gibi bi sonuç alırsın.
İnş ikimizde guzel haberler aliriz canim durumumuz benzermis :)Benimde 18 mm ve 24 mm oluşmuş iğne vuruldum bugün bakalım inş güzel haberler alırız benim 2. Ayım
18 gün gecmis oluyo canim igne vurulduktan sonraYani iğneden sonra kaç gün geçmiş olacak test yap dediği güne kadar canım ? İnşallah dilediğin gibi bi sonuç alırsın.
Ben de mi öyle yapsam acaba. Adet olamadım daha. Bugün normal döngü olmam gerekiyordu.18 gun gecmis oluyo canim igne olduktan sonraki 18.gun test yap dedi
Canim bence sabret bekle sonra hayal kirikligi oluyor bide idrar testleri hemen gostermiyebiliyor pozitifiBen de mi öyle yapsam acaba. Adet olamadım daha. Bugün normal döngü olmam gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?