Klomen+ çatlatma iğnesi

Canım hemen olumsuz düşünme bazı gebeliklerde de bu belirti oluyormuş benim de sol kaşığımda batma oluyo bazen hamilelik belirtisi de olabilir hemen üzülme bekle gününü

Benimde hapta ağrı olmamıştı ama istenilen boyuta ulaşmış sağda 18 mm solda 24 mm bakalım kendimi ümitlendirmek istemiyorum tabi
Boyutları güzel herşeyin hayırlısı canım Allah Ümit'lerini boşa çıkarmasın Benimde salı günü kontrolüm var tuttu mu tutmadı mı belli olcak adetime 12gün kaldı sabırsızlanıyorum bir kaç gündür sol kasığımda batma oluyo ara ara normalde hiç olmazdı vücudumuzu dinleyip ümitleniyoruz işte idrarda da beyaz beyaz şeyler var normalde o da yoktu bende bir yıldır istiyoruz eşimde de bende de birşey çıkmıyor bütün tahliller yapıldı hepsi temiz demekki hayırlı zamanı bekliyor diye avutuyorum artık kendimi

Aynen bende öle avutuyorum kendimi bakalım inş güzel haberler alırız bu ay

Canım hemen olumsuz düşünme bazı gebeliklerde de bu belirti oluyormuş benim de sol kaşığımda batma oluyo bazen hamilelik belirtisi de olabilir hemen üzülme bekle gününü

canim sagol dun doktora gittim.kis girunmuyor dedi adetime 4 gun kaldi bakalim.ne cikacak sende sonucu buraya yaz canim rabbim kalbimizdekini versin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…