- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Hadi hayırlısı inş güzel haberler alırsın
Daha yüksek dozu yok yumurtalıklarla alakalı benimde geçen ay klomenle günde 2 kez aldım 12 mm ulaştı
Aminnn benimde 2. Ayım tedavide klomen kullanıyorum geçen ay ağrım olmuştu ama bu sefer ağrım yok bazen sağ tarafımda bir kramp gibi bişey giriyor bu ay yine olmıcak sanırımamin canim insallah hayirlisiyla hepimizide sevindirsin rabbim
sendeki durumu tam anlamadim canim yumurtamii
evet cnm geçen ay 12 mm olmuştu olmadı adet olmuştum şimdi yine klomen verdi 4. Günüm yarın doktora gidicem bakalım inş gelişmiştirsendeki durumu tam anlamadim canim yumurtami 12 mm oldu buyumustur belki
Geçen ay 12 mm olmuştu bu ayda hiç ağrım yok yarın doktora gidicem bakalım inş gelişmiştirEvet geçen ay öleydi 12 mm olmuştu klomen ve
Geçen ay 12 mm olmuştu bu ayda hiç ağrım yok yarın doktora gidicem bakalım inş gelişmiştir
Klomen kullandım yine bu ayda hapa başlayalı 4 gün oldu inş artık tek çizgi ve negatif kan testi görmekten sıkıldımkaçıncı günün canim gelismistir indallag ilac kullandin mi
Klomen kullandım yine bu ayda hapa başlayalı 4 gün oldu inş artık tek çizgi ve negatif kan testi görmekten sıkıldım
İnş istenilen boyuta gelmiştir yumurtalarcanim hap bittikten bir hafta sonra agrilar basladi bendede daha 4 gun olmus yumurtan daha gelisir erken agrindan sonradan olur bunu sikinki yapma
Canım hemen olumsuz düşünme bazı gebeliklerde de bu belirti oluyormuş benim de sol kaşığımda batma oluyo bazen hamilelik belirtisi de olabilir hemen üzülme bekle gününükizlar adetime 6 gun kaldi sag kasigimda tas var sanki bazen de hafif yanma batma gibi göğüslerimde hic birsey yok kesin kis oldu doktor bana catlama ignesi vermedi kendisi catlasin dedi cunku acele etme dedi kis oldu kesin offf yine eritmeye ugras 6 gun kaldi
Canım benimde ikinci ayım ama ilaç kullanırken yada iğne olduğum hafta falan hiç ağrım olmadıcanim hap bittikten bir hafta sonra agrilar basladi bendede daha 4 gun olmus yumurtan daha gelisir erken agrindan sonradan olur bunu sikinki yapma
Benimde hapta ağrı olmamıştı ama istenilen boyuta ulaşmış sağda 18 mm solda 24 mm bakalım kendimi ümitlendirmek istemiyorum tabiCanım benimde ikinci ayım ama ilaç kullanırken yada iğne olduğum hafta falan hiç ağrım olmadı
Boyutları güzel herşeyin hayırlısı canım Allah Ümit'lerini boşa çıkarmasın Benimde salı günü kontrolüm var tuttu mu tutmadı mı belli olcak adetime 12gün kaldı sabırsızlanıyorum bir kaç gündür sol kasığımda batma oluyo ara ara normalde hiç olmazdı vücudumuzu dinleyip ümitleniyoruz işte idrarda da beyaz beyaz şeyler var normalde o da yoktu bende bir yıldır istiyoruz eşimde de bende de birşey çıkmıyor bütün tahliller yapıldı hepsi temiz demekki hayırlı zamanı bekliyor diye avutuyorum artık kendimiBenimde hapta ağrı olmamıştı ama istenilen boyuta ulaşmış sağda 18 mm solda 24 mm bakalım kendimi ümitlendirmek istemiyorum tabi
Aynen bende öle avutuyorum kendimi bakalım inş güzel haberler alırız bu ayBoyutları güzel herşeyin hayırlısı canım Allah Ümit'lerini boşa çıkarmasın Benimde salı günü kontrolüm var tuttu mu tutmadı mı belli olcak adetime 12gün kaldı sabırsızlanıyorum bir kaç gündür sol kasığımda batma oluyo ara ara normalde hiç olmazdı vücudumuzu dinleyip ümitleniyoruz işte idrarda da beyaz beyaz şeyler var normalde o da yoktu bende bir yıldır istiyoruz eşimde de bende de birşey çıkmıyor bütün tahliller yapıldı hepsi temiz demekki hayırlı zamanı bekliyor diye avutuyorum artık kendimi
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinAynen bende öle avutuyorum kendimi bakalım inş güzel haberler alırız bu ay
Canım hemen olumsuz düşünme bazı gebeliklerde de bu belirti oluyormuş benim de sol kaşığımda batma oluyo bazen hamilelik belirtisi de olabilir hemen üzülme bekle gününü
ooo super olmus boyutlari insallah tutar benimde kasigimda hala tas var gibi 4 gun kaldi meraktayimBenimde hapta ağrı olmamıştı ama istenilen boyuta ulaşmış sağda 18 mm solda 24 mm bakalım kendimi ümitlendirmek istemiyorum tabi
İnş canım hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzooo super olmus boyutlari insallah tutar benimde kasigimda hala tas var gibi 4 gun kaldi meraktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?