- 5 Mart 2017
- 358
- 301
- 23
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Senin adına çok sevindim canım. Inşallah darısı başımızaKızlar çok mutluyum bugün doktora gittim değerim yükselmiş yani bebeğim hızla gelişiyor Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu Su mübarek günde Rabbim hepinize tattirsin
Amin canım inşallahSenin adına çok sevindim canım. Inşallah darısı başımıza
Çok sevindim canım Keseyi gördünmü ne kadarlık şimdi bebeğinAmin canım inşallah
4+4 doktor keseyi henüz göremeyiz çok küçüktür dediÇok sevindim canım Keseyi gördünmü ne kadarlık şimdi bebeğin
Allah bağışlasın canımmm4+4 doktor keseyi henüz göremeyiz çok küçüktür dedi
Kişiden kişiye değişiyordur belki benim çok ağrım olmuştuSelam kızlar ben de klomene geç ay başladım günde bir taneydi kontrole gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı yani kaçırmıştık bu ay günde iki tane kullandım Pazartesi kontrole gittim hemen çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi gün aşırı ilişki dedi.iğneyi vuruldum ama bende ne ağrı var ne şişlik hiç bir sıkıntı YOk bugün 3.günü iğnenin normal mi sizce?
Amin canım inşallahAllah bağışlasın canımmm
Canım sen kaçıncı denemedesin ?Kişiden kişiye değişiyordur belki benim çok ağrım olmuştu
İlk denemem dahaCanım sen kaçıncı denemedesin ?
Hayırlısı olsun canım inşallah bi daha kullanmana gerek kalmazİlk denemem daha
Regl oldum maalesef artık gitmicem doktora sıkıldım ilaç kullanınca umutlanıyorum sonra hasta olunca başımdan aşağı kaynar su dökülüyor yoruldum artıkHayırlısı olsun canım inşallah bi daha kullanmana gerek kalmaz
canim sende catlatma ignesi vuruldun mu kac gun once bakildinKızlar çok mutluyum bugün doktora gittim değerim yükselmiş yani bebeğim hızla gelişiyor Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu Su mübarek günde Rabbim hepinize tattirsin
Çok üzüldüm canımRegl oldum maalesef artık gitmicem doktora sıkıldım ilaç kullanınca umutlanıyorum sonra hasta olunca başımdan aşağı kaynar su dökülüyor yoruldum artık
Hayır ben catlatma iğnesi vurulmadim kontrole bile gitmedimcanim sende catlatma ignesi vuruldun mu kac gun once bakildin
İğneden sonra kaçıncı gunundr adet oldun canimKızlar adet oldum yaaa yine hamile değilim çatlatma iğnesi hiçbir işe yaramadı bende bıktım artık her ay acaba hamilemiyim değilmiyim diye uğraşmaktan test yapmaktan o ikinci çizgiyi görücem diye gözlerim bozuldu valla, uğraşmıycam oluruna bırakıyorum bu saatten sonra
Benim de bugün 18 günüm halen gelen giden yok ya en son 11 günü test yaptım tek çizgi korkuyorum test yapmaya bakalım hayrlisiBen iğneden 18 gün sonra adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?