- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 30
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Negatif sonuç kızlar[/QUOTE]
Canım üzülme testi tekrarla adet olmazsan
Bende çatlatna iğnesini pazartesi vuruldum ama doktorum ertesi gün ilişki önerdi yani 24-36 saatler arası ilişki önemliymiş. Salı perşembe ve cumartesi ilişki dedi. Bir çok yerde de bu şekilde yazıyoSelam Bayanlar, Ben de aranıza yeni katılanlardanım.2 aydır klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görmekteyim.Benim kafama takılan doktorum iğneyi vurduğum gün ilişki önerdi daha sonra gün aşırı dedi.Ancak araştırmalarım 36 saat sonra ilk ilişki olduğuna dair.Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Aynen olmaZsam adetim geçtikten sonra yine yaparım
Banada öle önermişti doktorum 36 saat sonra çatlıyormuşBende çatlatna iğnesini pazartesi vuruldum ama doktorum ertesi gün ilişki önerdi yani 24-36 saatler arası ilişki önemliymiş. Salı perşembe ve cumartesi ilişki dedi. Bir çok yerde de bu şekilde yazıyo
Teşekkür ederim adetime daha 4 gün var beta 45.32 çıktı tabi bu değer giderek yükselirmiş Allahın izniyle benim idrar testinde dün silik çıkmıştı kan verdim orda da çıktı dediğim gibi adetime daha var
İnşallah canım. Günün gecmismiydiBende bugun test yapmaktan vazgecmistim senden cesaret alarak gidiyorum kan vermeye umarim olumlu sonuc alirim
Ne yaptın canım verdin mi kanBende bugun test yapmaktan vazgecmistim senden cesaret alarak gidiyorum kan vermeye umarim olumlu sonuc alirim
Canim gittim ama doktor dogumdaydi geri dondum. Tekrar gidicemNe yaptın canım verdin mi kan
14 mayis adet oldum ama beklenen adet 20 haziran daha var yaniİnşallah canım. Günün gecmismiydi
Anladım canım ya benim değerim düşük mu normal mi çünkü adetime 4 gün kala yaptırdım az olması normaldir demiCanim gittim ama doktor dogumdaydi geri dondum. Tekrar gidicem
Daha yeni olduğu için normal. En yakın zamanda doktoruna git keseyi görürse kesin olarak hamile sin. Kese görünmezse dış gebelik olabilir allah korusun. Doktor seni bilgilendirir zaten canımAnladım canım ya benim değerim düşük mu normal mi çünkü adetime 4 gün kala yaptırdım az olması normaldir demi
Hafta Hafta Gebelik diye internette araştır sonuçları karşılaştır canım. Değerler yazio internetteAnladım canım ya benim değerim düşük mu normal mi çünkü adetime 4 gün kala yaptırdım az olması normaldir demi
Tamam Canım daha zaten adetim bile geçmediHafta Hafta Gebelik diye internette araştır sonuçları karşılaştır canım. Değerler yazio internette
Simdilik onu anlamak guc onemli olan 2 gun snra katlanmismi ona bakiyolar doktorlar.ama erken yapmissin bence normal. Bende kan verdim 2 saat cikacak insallahAnladım canım ya benim değerim düşük mu normal mi çünkü adetime 4 gün kala yaptırdım az olması normaldir demi
Ay hadi hayırlı haberler olsunSimdilik onu anlamak guc onemli olan 2 gun snra katlanmismi ona bakiyolar doktorlar.ama erken yapmissin bence normal. Bende kan verdim 2 saat cikacak insallah
Malesef negatif 5 haziranda Ignemi oldum olsaydi cikardiAy hadi hayırlı haberler olsun
Kaç çıktı değerinMalesef negatif 5 haziranda Ignemi oldum olsaydi cikardi
<2 yaziyorKaç çıktı değerin
Üzülme canım onunda bir vakti var<2 yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?