Klomen + catlatma ignesi yaptiranlar...

Yaptırdım yan etkilerini bekledim sıfır yan etkiyle geçti doktor çok güzel yumurtaların var dedi umutlandık ama olmadı nasip değilmiş 5 günde erken adet oldum o ay 😂😂

Çatlama iğnesi olmadım ama klomen kullandım. Düzensiz adetim vardı önce adet olmam için ilaç verdi sonra günde 1 kere klomen kullandım sanırım sadece 5 gündü o ay doktorun tavsiye ettiği günler ve daha fazlası günler 😅 şimdi 7 aylık bir oğlum var. Emeklese diye gözünün içine bakıyorum ☺️

Bende martta kullanmıştım 2 kere 2de olumsuz sonuçlandı adetlerim düzensizdi klomenle düzeldi baktik olmuyo ara verdik ramazndan sora gideriz dedik gittik adetli değilim dr adetli olmadan bise yapamam dedi geldik ader olmamı bekliyodum ama olmadım hamileymisim 😊🤲🏻🤰🏻

Yaptırdım yan etkilerini bekledim sıfır yan etkiyle geçti doktor çok güzel yumurtaların var dedi umutlandık ama olmadı nasip değilmiş 5 günde erken adet oldum o ay 😂😂

Banada yumurtalar cok iyi gelismis bundan sonra korkulacak bisey yok yumurtalar gelisio nasilda dedi allahimmm bekliorm bakalm hayurlusu:)))

Bende martta kullanmıştım 2 kere 2de olumsuz sonuçlandı adetlerim düzensizdi klomenle düzeldi baktik olmuyo ara verdik ramazndan sora gideriz dedik gittik adetli değilim dr adetli olmadan bise yapamam dedi geldik ader olmamı bekliyodum ama olmadım hamileymisim 😊🤲🏻🤰🏻

Neguzelll hayirlisi olsun insallah. Sagliklica buyut insallah..darisi basimiza ... bu beklemeler mhvedior yalnz insanni 😇😇😇

Çatlama iğnesi olmadım ama klomen kullandım. Düzensiz adetim vardı önce adet olmam için ilaç verdi sonra günde 1 kere klomen kullandım sanırım sadece 5 gündü o ay doktorun tavsiye ettiği günler ve daha fazlası günler 😅 şimdi 7 aylık bir oğlum var. Emeklese diye gözünün içine bakıyorum ☺

Masallah allah bagislasin cnm ... darisi isteyen herkesin basina insallah...

Neguzelll hayirlisi olsun insallah. Sagliklica buyut insallah..darisi basimiza ... bu beklemeler mhvedior yalnz insanni 😇😇😇
Sağol canım inşallah evet mahvediyo bilmez miyim benim adetlerim o kadar düzensizdiki yumuslarda büyüme olmuyodu denemeler olumsuz olunca üzülüyordu insan ama rabbim tedaviden 4 ay sora nasip etti ilacın etkisinin olduğu da söyleniyo ve bide ovu testi kullandım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sağol canım inşallah evet mahvediyo bilmez miyim benim adetlerim o kadar düzensizdiki yumuslarda büyüme olmuyodu denemeler olumsuz olunca üzülüyordu insan ama rabbim tedaviden 4 ay sora nasip etti ilacın etkisinin olduğu da söyleniyo ve bide ovu testi kullandım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde adet duzensizliklerim vardi.. ilk defa buay kullandim klomeni yum buyumus istenilern buyukluge gelmis cok iyi dedi doktorm bu sabah 12
Bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama bende işe yaramadı 😖😭
[/QUOTE

Kismet canim hayirlisi vardir bir hikmeti ... bugun ilk gun beklemedeyim bakalim benim nasil olacak. Bende ise yarayacakmi bakalim

Benimde adet duzensizliklerim vardi.. ilk defa buay kullandim klomeni yum buyumus istenilern buyukluge gelmis cok iyi dedi doktorm bu sabah 12
Çok güzel o zman değerlendirin bu günleri iğne vuruldun mu peki

İnşallah çatlar güzelce de. Hamile olursun saglıklı bir şekilde de kucagına alırsın

Catlama ignemin 7.gunu test yaptim silik 2.cizgiyi gordum acaba ignenin etkisi gecmemismidir... bugun 9 gunu ama test yapmak istemiormmmmm... kacinci gunu yapmam gerek testi yardimci olurmusunuzzzz

3 kez kullandım klomen artı ovitterelle igne sadece 1 tanesinde 19 mm iken yumurta hamile kaldim kimyasal mis düşük oldu 6 haftalikken
Sonra tüp bebekle hamile kaldım bebeğim 9 aylıkken doğal yollarla şimdi tekrar hamileyim 7 aylık

Nasip inşallah allah gönlünüze gore verir acele etmeyin rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin

3 kez kullandım klomen artı ovitterelle igne sadece 1 tanesinde 19 mm iken yumurta hamile kaldim kimyasal mis düşük oldu 6 haftalikken
Sonra tüp bebekle hamile kaldım bebeğim 9 aylıkken doğal yollarla şimdi tekrar hamileyim 7 aylık

Nasip inşallah allah gönlünüze gore verir acele etmeyin rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin
Ohhh neguzel masallah sagliklica alin kucaginiza 2.bebek tup bebek tedavisi ilemi oldu

Öncelikle merhaba... bugun catlatma ignemi oldum. Bekliyorum .... varmi klomen kullanip catlatma ignesi yaptiranlar deneyimlerii paylasalimmmm🥰🤩🥰
Ben temmmuz ayinda yaptrdim ama o ay hamile olmadim sonraki ay tekrar gidip yaptrcaktm ama doktorum izinde oldugunu soyledi bizde bir ay araa vermeyi doktorun gelmesini beklemeye karar verdik ve o ay hamile kaldim su an hamile oldugumu dun ogrendim ve cok mutluyum allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu 😍😍

Ben temmmuz ayinda yaptrdim ama o ay hamile olmadim sonraki ay tekrar gidip yaptrcaktm ama doktorum izinde oldugunu soyledi bizde bir ay araa vermeyi doktorun gelmesini beklemeye karar verdik ve o ay hamile kaldim su an hamile oldugumu dun ogrendim ve cok mutluyum allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu 😍😍
Nasil anladin hamile oldugunu... adetler duzenlimi bende pko var duzensiz kalsamda anlayamam yani pko yuzunden der beklerim oyuzdn hersey doktr kontrolu ile oluyor klomen kullandm catlatma ignemi oldum beklemedeyim darisi basimiza insallah . Sagliklica al kucagina ins canm

Bende kullandım ama ilk denemede ise yaramadı şimdide doktorum izinli idi eylülün 17sinden sonra gideceğim inşallah hasta olmamda şimdi aşırı derecede kötü grip oldum acaba hamile kalmak gibi birsey olur mu olmaz mı ilaçlardan dolayi🤔

Back