- 9 Nisan 2023
- 260
- 76
-
- Konu Sahibi BitterNutella
Evet net çizgi 6.günde oluyor sonraki günlerde çizgi git gide silikleşiyor .Evet zaten çatlatma iğnesinin etkidi de acaba silikleşecek mi silikleşiyor mu yani belli süre sonra
Çoğul gebelik olursa sıkıntı yaşarsın hepsi döllenirse. Aynı şey benimde başıma geldi. Doktorun şu tarihten itibaren ilişki olmasın diye uyardıysa onu dinle canım yoksa iğneyle kalplerine sıvı enjekte edip birkaçını öldürmek zorunda kalıyorlar. Çok kötü bir durum. Vücudun ve sağlığın için de kötü bir durumKızlar selam,
Bir boş gebelik sonrası 1 yıldır deniyoruz ama olmadı
Ben de sonunda ilk defa 9 Mayısta Klomen’e başladım ve 18 Mayıs Cumartesi’de doktor kontrolüme gittiğimde 5 adet yumurtam oluşmuştu 24-23-22-19 ve 17 mm çatlatma iğnesi vuruldu bugün 2.günü iğnenin ve doktorumuz cumartesi sabah 10:00’da iğneyi vurduk Pazar günü akşam 22:00’den sonra ilişki istiyorum dedi değerlendirdik ve Pazartesi Salı günlerini de değerlendirmeyi düşünüyoruz çünkü neden değerlendirmeyelim
Bugün yaptığım Ovülasyon testimde resimdeki gibi çıktı T çizgisi C’den daha koyu görünüyor ne demek oluyor bu çatlamak üzere mi çatlamış mı yaşayanlar varsa böyle bi süreçte hamile kalanlar neler yaptı nelere dikkat etti hangi günleri değerlendirdi paylaşırsa çok mutlu olurum
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Merhaba bende 14 Mayıs öğlen 1 de vurdurdum çatlama iğnesini benimde bu güne kadar kopkoyu çıkıyordu ovu testim bu gün biraz silikleştiEvet zaten çatlatma iğnesinin etkidi de acaba silikleşecek mi silikleşiyor mu yani belli süre sonra
aaaaa öyle bi durum oluyor mu yaaaa bana sadece ikiz olabilir dedi ama hiç ihtimal vermiyorum ben ya ben 1 tanesine razıyım yani 1 yılın sonunda bi bebeğimiz olsun yeter bize tabii rabbim ne derse oÇoğul gebelik olursa sıkıntı yaşarsın hepsi döllenirse. Aynı şey benimde başıma geldi. Doktorun şu tarihten itibaren ilişki olmasın diye uyardıysa onu dinle canım yoksa iğneyle kalplerine sıvı enjekte edip birkaçını öldürmek zorunda kalıyorlar. Çok kötü bir durum. Vücudun ve sağlığın için de kötü bir durum
Benim de öyle inanılmaz koyu hala ve sanırım 2-3 güne kadar ipne etkiside gidecek çünkü kaset gebelik testinde de silik çıkmaya başladı silinmeye başladı diye düşünüyorum ben de hayırlısı olsun hepimiz için ya çok yorucu ve sancılı bi süreçmişMerhaba bende 14 Mayıs öğlen 1 de vurdurdum çatlama iğnesini benimde bu güne kadar kopkoyu çıkıyordu ovu testim bu gün biraz silikleşti
Bende bu gün erken gebelik testi yaptım gözle zar zor görülecek siliklikte çıktı yarına sıfırlanır beta her halde 3-4 gün sonra tekrarlıyacağım inşallah bu ay olmuştur rabbim bekleyen herkesi sevindirsin inşallahBenim de öyle inanılmaz koyu hala ve sanırım 2-3 güne kadar ipne etkiside gidecek çünkü kaset gebelik testinde de silik çıkmaya başladı silinmeye başladı diye düşünüyorum ben de hayırlısı olsun hepimiz için ya çok yorucu ve sancılı bi süreçmiş
Bende bu gün erken gebelik testi yaptım gözle zar zor görülecek siliklikte çıktı yarına sıfırlanır beta her halde 3-4 gün sonra tekrarlıyacağım inşallah bu ay olmuştur rabbim bekleyen herkesi sevindirsin inşallah
İğne yapıldığı günden sayarsan 9 cu gün eğer iğne gününü saymazsak 8 ci günü gebelik testi de böyleSenin tam olarak Kaçıncı gün iğnenin ? Bir de iğne yapıldığı günü sayıyormuyuz acaba ?
Negatif gibi görünüyor ben çizgi göremedim yani en azındanİğne yapıldığı günden sayarsan 9 cu gün eğer iğne gününü saymazsak 8 ci günü gebelik testi de böyle
evet negatif iğnenin etkisi geçmiş 2-3 gün sonra tekrar test yapıcağım bakalım pozitife dönecek miNegatif gibi görünüyor ben çizgi göremedim yani en azından
Umarım dönerrrrevet negatif iğnenin etkisi geçmiş 2-3 gün sonra tekrar test yapıcağım bakalım pozitife dönecek mi
İnşallahUmarım dönerrrr