- 15 Ocak 2024
- 567
- 160
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar iğne olalı 5 gün oldu ama benim yumurta akı şeklinde bugün geldi acaba yumurta bugün mü çatladı hafiften kasığımda ağrı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin iğneden sonra herhangi bi belirtin oldu mu?Kızlar iğne olalı 5 gün oldu ama benim yumurta akı şeklinde bugün geldi acaba yumurta bugün mü çatladı hafiften kasığımda ağrı var
Kasıklarımda ağrı oldu sadeceSenin iğneden sonra herhangi bi belirtin oldu mu?
Kuzum.bir bakabilir misin bir üsteki resimleresilikleşince çatladı demek canım
Ama daha erken test yapmak için. Doktor bana iğneyi yap ilişkiye gir ondan sonra 10 gün boyunca ilişki bir gün var bir gün yok dedi daha sonra adetin gecikirse test yap dedi yani beş daha çok erkenBende degerlendiriyorum ama kullanıp gebe kalamayan kişi sayısı baya fazla ne bileyim bir umutsuzluga kapilmadim değil birde herkes gebelik testi yapıyor iğnenin etkisi ile yalancı çift çizgiyi görüyor ben yapiyorum onu bile görmüyorum herşey yolundaysa neden olmuyor anlamıyorum moral olarak çok çökmüş durumdayım şuan bugün 5. Gün iğneden sonra sadece arada nadiren sol kasığımda ağrı oluyor
13-14 pik 15 çatlamışKuzum.bir bakabilir misin bir üsteki resimlere
Canım ben gebelik testi yapmıyorum ovulasyon testi yapıyorumAma daha erken test yapmak için. Doktor bana iğneyi yap ilişkiye gir ondan sonra 10 gün boyunca ilişki bir gün var bir gün yok dedi daha sonra adetin gecikirse test yap dedi yani beş daha çok erken
Çok teşekkür ederim dünü degerlendirmistim bugunude değerlendiririm artik13-14 pik 15 çatlamış
Anladım canım ben yanlış anlamısımCanım ben gebelik testi yapmıyorum ovulasyon testi yapıyorum
Sorun değil kuzum olur öle seylerAnladım canım ben yanlış anlamısım
Birşey sormak istiyorum çatlatma iğnesini. 6. Günü yumurtam çatlamış ya bugünü baz alarak üzerine 14 mu saymaliyim yoksa iğneyi vuruldugum zamandan itibaren mı sayayım da test yapayim13-14 pik 15 çatlamış
Çatlama iğnesinin vurduldugu günden itibaren sayabilirsin cnajmBirşey sormak istiyorum çatlatma iğnesini. 6. Günü yumurtam çatlamış ya bugünü baz alarak üzerine 14 mu saymaliyim yoksa iğneyi vuruldugum zamandan itibaren mı sayayım da test yapayim
Canm merhaba sonuç nedir hamilemisin ?Kizlar çatlatma iğnesinden sonra 9. Günüm sizce ne durumdayım hafiften bir çizgi var gibi
Eki Görüntüle 3384434
Değilim cnmCanm merhaba sonuç nedir hamilemisin ?