o değer geçen aydı sadece klomen kullanmıştım doktor çatlama iğnesi vurdurmadı kendi çatlar demişti.Beta ne zaman 12ydi? O kadar yükseltiyor zaten iğne.
Anladım. İğne bende çok belirti yaptı uyku kasık ağrısı göğüste hassasiyet gibi ilk görülecek belirtilerin hepsi vardı fakat gebelik olmadı maalesef. Sizde olur inşallah.o değer geçen aydı sadece klomen kullanmıştım doktor çatlama iğnesi vurdurmadı kendi çatlar demişti.
Hayırlısı Alllahtan ne yapalım bekleyeceğiz.Anladım. İğne bende çok belirti yaptı uyku kasık ağrısı göğüste hassasiyet gibi ilk görülecek belirtilerin hepsi vardı fakat gebelik olmadı maalesef. Sizde olur inşallah.
Baya olmuş yazalı ama:) sonuç ne oldu? Hamilelik oldu mu?Merhaba benim 5. Günüm bugün çatlatma iğnesi vurulali hala karnım ağrıyor yürürken ve dokununca ağrı var göğüslerim den ziyade göğüs uclarimda acı hissediyorum yüzümde 4 tane sivilce çıktı belim de uzaninca ara ara ağrı hissediyorum .. iğnenin etkisi devam ediyordur diye düşünüyorum hala . Daha test yapmama en az 7 gün varRabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın
EvetBaya olmuş yazalı ama:) sonuç ne oldu? Hamilelik oldu mu?
Öncelikle tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Bir kaç sorum var izninizle. Ne zaman ilk testi yaptırdınız? beta değerleriniz kaç çıktı? idrarda ne zaman gördünüz? sürecinizi yazabilir misiniz?Evetyeni öğrendim Rabbim evladımı hayırlı sağlıklı bir şekilde bana bağışlar inşallah . Darısı başınıza inşallah
Öncelikle tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Bir kaç sorum var izninizle. Ne zaman ilk testi yaptırdınız? beta değerleriniz kaç çıktı? idrarda ne zaman gördünüz? sürecinizi yazabilir misiniz?
İnşallah canım benimYaaa maşallah çok sevindim kardeşim darısı bize inşaallah
Adınıza çok sevindim. Kucağına almak nasip olur inşlh. Benim için de dua eder isin cnm..Evetyeni öğrendim Rabbim evladımı hayırlı sağlıklı bir şekilde bana bağışlar inşallah . Darısı başınıza inşallah
Adınıza çok sevindim. Kucağına almak nasip olur inşlh. Benim için de dua eder isin cnm..benim de iğnenin 6 günü bugun benimde suan göğüs ucu ağrısı bel ağrısı adet ağrısı gibi sancılar oluyor oldum olucam diyorum sende de oluyormuydu adet sancısı?
Adınıza çok sevindim. Kucağına almak nasip olur inşlh. Benim için de dua eder isin cnm..de iğnenin 6 günü bugun benimde suan göğüs ucu ağrısı bel ağrısı adet ağrısı gibi sancılar oluyor oldum olucam diyorum sende de oluyormuydu adet sancısı?
Dualarimdasiniz. Evet benimde aynı belirtilerim vardı en son açtığım konuyu okuyabilirsiniz . Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .
Okudum canım aynı belirtilerDualarimdasiniz. Evet benimde aynı belirtilerim vardı en son açtığım konuyu okuyabilirsiniz . Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .
Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahEvetyeni öğrendim Rabbim evladımı hayırlı sağlıklı bir şekilde bana bağışlar inşallah . Darısı başınıza inşallah
Yumurtalar büyüsün diye birden fazla denemem oldu .çatlatma iğnesi ile ilk. Amin Allah kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlatÖncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahİlk denemeniz miydi ? Ben de bu ay ilk defa Klomen denedim yarın iğne vurulcam. Bir de yumurtalarınız kaçıncı gün kaç mm olmuştu ?
Ben de bugün iğne vuruldum. Beklicem 14 gün. Allah isteyen herkese nasip etsinYumurtalar büyüsün diye birden fazla denemem oldu .çatlatma iğnesi ile ilk. Amin Allah kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?