• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm ağrın olduysa bu iyi çatladı demek yumurtalığım da hisset mi çatlamayı
Evet tam sağ yumurtalığımda bıçak saplandı gibi oldu hatta şuan bile öyle ovü test yapıyorum ikinci gün bugün ama koyu çıktı sanırım dünkü gibi atayım bir bakın 😔

Eklentiler

• IMG_20201121_191030.jpg
    IMG_20201121_191030.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 37
Evet kızlar iğnenin 17.günü çift çizgiyi gördüm rabbimin izniyle

Evet tam sağ yumurtalığımda bıçak saplandı gibi oldu hatta şuan bile öyle ovü test yapıyorum ikinci gün bugün ama koyu çıktı sanırım dünkü gibi atayım bir bakın 😔
Çatlatma iğnesi yapınca yumurta çatlasa bile koyu çıkarmış canm benimde soldaydı yumurtam sol tarafım 4 gün felan hep zonkladı ilişki döneminde hep ağrı çekdim

Tatlım yaa doktora attım fotoyu demişki 1 hafta bekle gel gebelik testi yapalım dedi ama ben Bi yarın yapıcam bide 4 gün sonra geln 2 tane almış eşim
Evet kızlar iğnenin 17.günü çift çizgiyi gördüm rabbimin izniyle
Canım adet olucam herlade ama cok adet olucak gibi sırt bel ağrım ve kasık ağrım var Sendede varmıydı

Tatlım yaa doktora attım fotoyu demişki 1 hafta bekle gel gebelik testi yapalım dedi ama ben Bi yarın yapıcam bide 4 gün sonra geln 2 tane almış eşim
Ya canım kötü düşünme ben olmadı falan dedim eşime iki gün önce gebelik testi yaptım hemde sabah ilk idrarla dedim ya hiç Bi gölge bile yoktu ama bugün gün içinde gördüm iki çizgiyi. Bel ağrısı ve adet olacak gibi sancı iyi birsey bende de vardı günde 3 4 defa giriyordu ağrı

Çatlatma iğnesi yapınca yumurta çatlasa bile koyu çıkarmış canm benimde soldaydı yumurtam sol tarafım 4 gün felan hep zonkladı ilişki döneminde hep ağrı çekdim
Bende öyleyim umarım öyledir Rabbim büyük şuan belimin ağrısından duramıyorum çok tuhafım ama daha çok erken ayın dördü adet günüm benim 10 günüm daha var. Salı doktora gidicem inşallah çatlamıştır.

Ya canım kötü düşünme ben olmadı falan dedim eşime iki gün önce gebelik testi yaptım hemde sabah ilk idrarla dedim ya hiç Bi gölge bile yoktu ama bugün gün içinde gördüm iki çizgiyi. Bel ağrısı ve adet olacak gibi sancı iyi birsey bende de vardı günde 3 4 defa giriyordu ağrı
Benimkide 2 tane almş test birini sabah yapsammi bilemedim 16. Günüm yarın

4 gün var yani geçen ay 25 inde oldum adet bu ayda 25 diye sayıyorum adetimin 15. Gün yumurtlamıştm
2 gün var canım aramızda bende 23 de oldum pazartesi tam adet günüm ama benim hiç düzenli değildi bilmiyorum o yüzden

Bende bu süreç devam ederse yani uzarsa tüp bebek düşünüyorum. Doktorum er ya da geç olacak dedi tek sorun yumurta çatlamaması. Ganol denedim klomen denedim sırada ne var bilmiyorum. Çatlamazsa ne uygulicak bir fikrim yok. Eşimde aynı düşünüyor gerçi tüp bebek yaparlar mı bize bilmiyorum. Bir sıkıntı yok bakıldığında ne ben de ne de eşimde. Doktorda önermedi. Bu gittiğim de bir daha sorucam. Konuşucam detaylı yaşım 27 artık daha çok geç kalmak istemiyorum 😔

Back