• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

glz888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
20
10
3
36
merhabalar :KK54:

Geçen ay klomen tedavisi gördüm kimyasal gebelik yaşadım.Kasıklarda sancı ve göğüs ucu hassasiyeti vardı yumurtlamadan sonra adet olana kadar.Beta 12 idi daha sonra 4 e düştü.Bu ay tekrar klomen kullandım ve ovitrelle iğnesi vuruldum 16 eylül çarşamba sabahı .doktorum gün aşırı ilişki önerdi uyguladık.bugün iğnenin 7.günü fakat hiç belirti yok .Bu şekilde olup hamile kalan arkadaşlar belirtileriniz neydi ne zaman başladı ?Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz :110:

Beta ne zaman 12ydi? O kadar yükseltiyor zaten iğne.

o değer geçen aydı sadece klomen kullanmıştım doktor çatlama iğnesi vurdurmadı kendi çatlar demişti.
Anladım. İğne bende çok belirti yaptı uyku kasık ağrısı göğüste hassasiyet gibi ilk görülecek belirtilerin hepsi vardı fakat gebelik olmadı maalesef. Sizde olur inşallah.

Anladım. İğne bende çok belirti yaptı uyku kasık ağrısı göğüste hassasiyet gibi ilk görülecek belirtilerin hepsi vardı fakat gebelik olmadı maalesef. Sizde olur inşallah.
Hayırlısı Alllahtan ne yapalım bekleyeceğiz.

Merhaba benim 5. Günüm bugün çatlatma iğnesi vurulali hala karnım ağrıyor yürürken ve dokununca ağrı var göğüslerim den ziyade göğüs uclarimda acı hissediyorum yüzümde 4 tane sivilce çıktı belim de uzaninca ara ara ağrı hissediyorum .. iğnenin etkisi devam ediyordur diye düşünüyorum hala . Daha test yapmama en az 7 gün var 🤲 Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah 🥰 emeklerimizi boşa çıkarmasın

Merhaba canım bende 14 eylül de oldum 2 gün sol tarafta hafif sızlama oldu başka hiçbir etki olmadı 15. Gün test yaptım negatifti 3 gündür de adet sancısı gibi arasira sancı giriyor ama adette olmadım ne durumdayım bilmiyorum açıkçası

Merhaba benim 5. Günüm bugün çatlatma iğnesi vurulali hala karnım ağrıyor yürürken ve dokununca ağrı var göğüslerim den ziyade göğüs uclarimda acı hissediyorum yüzümde 4 tane sivilce çıktı belim de uzaninca ara ara ağrı hissediyorum .. iğnenin etkisi devam ediyordur diye düşünüyorum hala . Daha test yapmama en az 7 gün var 🤲 Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah 🥰 emeklerimizi boşa çıkarmasın
Baya olmuş yazalı ama:) sonuç ne oldu? Hamilelik oldu mu?

Evet 🥰 yeni öğrendim Rabbim evladımı hayırlı sağlıklı bir şekilde bana bağışlar inşallah . Darısı başınıza inşallah 🥰
Öncelikle tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Bir kaç sorum var izninizle. Ne zaman ilk testi yaptırdınız? beta değerleriniz kaç çıktı? idrarda ne zaman gördünüz? sürecinizi yazabilir misiniz?

Öncelikle tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Bir kaç sorum var izninizle. Ne zaman ilk testi yaptırdınız? beta değerleriniz kaç çıktı? idrarda ne zaman gördünüz? sürecinizi yazabilir misiniz?

İğnenin 12. Günü test yaptım silik çizgi çıktı
13 .gün kan verdim değerim 17 çıktı 🧿🥰 teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı . Şimdi kanda takip ediyoruz

Evet 🥰 yeni öğrendim Rabbim evladımı hayırlı sağlıklı bir şekilde bana bağışlar inşallah . Darısı başınıza inşallah 🥰
Adınıza çok sevindim. Kucağına almak nasip olur inşlh. Benim için de dua eder isin cnm..🤲benim de iğnenin 6 günü bugun benimde suan göğüs ucu ağrısı bel ağrısı adet ağrısı gibi sancılar oluyor oldum olucam diyorum sende de oluyormuydu adet sancısı?

Adınıza çok sevindim. Kucağına almak nasip olur inşlh. Benim için de dua eder isin cnm..🤲benim de iğnenin 6 günü bugun benimde suan göğüs ucu ağrısı bel ağrısı adet ağrısı gibi sancılar oluyor oldum olucam diyorum sende de oluyormuydu adet sancısı?

Dualarimdasiniz. Evet benimde aynı belirtilerim vardı en son açtığım konuyu okuyabilirsiniz . Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .

Adınıza çok sevindim. Kucağına almak nasip olur inşlh. Benim için de dua eder isin cnm..🤲 de iğnenin 6 günü bugun benimde suan göğüs ucu ağrısı bel ağrısı adet ağrısı gibi sancılar oluyor oldum olucam diyorum sende de oluyormuydu adet sancısı?

Dualarimdasiniz. Evet benimde aynı belirtilerim vardı en son açtığım konuyu okuyabilirsiniz . Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .

Okudum canım aynı belirtiler 🤗hayırlısı olsun inşallah Bi umut bekliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah🤲🏼 İlk denemeniz miydi ? Ben de bu ay ilk defa Klomen denedim yarın iğne vurulcam. Bir de yumurtalarınız kaçıncı gün kaç mm olmuştu ?

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah🤲🏼 İlk denemeniz miydi ? Ben de bu ay ilk defa Klomen denedim yarın iğne vurulcam. Bir de yumurtalarınız kaçıncı gün kaç mm olmuştu ?
Yumurtalar büyüsün diye birden fazla denemem oldu .çatlatma iğnesi ile ilk. Amin Allah kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat 🤲 🧿

Back