- 25 Eylül 2014
- 316
- 128
- 133
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım da 2 ay öne bende klomen ve choriomn iğne oldum ama gebelik oluşmadı..sonra hsg çekildim 1 ay beklediimm u ay klomen e başladıkk ..sonuç ne olduu canıım..KLOMENDEN SONRA CHOIRIMON 5000 IU IM/SC ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM BU İĞNE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI. ÇATLATIP ÇATLATMADIĞINA EMİN DEĞİLİM ŞUAN BAT EN ERKEN 15 EKİM AMA HİÇ BİR HİS YOK VÜCUDUMDA NORMAL HERŞEY
ben bugün tekrar gittim doktora iğneyi başka doktor vermişti bunu verdi o doktor dedim ovitrelle verirlerdi ama dedi. herhalde bu ay ondan vurulacağım. bakalım yarın klomene başlayacağım bittikten 3 gün sonra tahlil 21. gün de progestoron bakılacak.inşallah bu ay nasip olur .canım da 2 ay öne bende klomen ve choriomn iğne oldum ama gebelik oluşmadı..sonra hsg çekildim 1 ay beklediimm u ay klomen e başladıkk ..sonuç ne olduu canıım..
inşALLAH CANIIM BENİMM .A EVET BENDE DOKTORUMU DEĞİşTİRDİİMM bende cuma kontrole gideceemm..21. gün niye yaptırıyorsunn canım zaten dr kontrolundesiinn ..erken öğrenmek için mii hamilelik var mı yok mu diye..ben bugün tekrar gittim doktora iğneyi başka doktor vermişti bunu verdi o doktor dedim ovitrelle verirlerdi ama dedi. herhalde bu ay ondan vurulacağım. bakalım yarın klomene başlayacağım bittikten 3 gün sonra tahlil 21. gün de progestoron bakılacak.inşallah bu ay nasip olur .
bilmiyorum doktor kendisi dedi 21. gün gel progestronuna bakalım dedi bilmiyorum.inşALLAH CANIIM BENİMM .A EVET BENDE DOKTORUMU DEĞİşTİRDİİMM bende cuma kontrole gideceemm..21. gün niye yaptırıyorsunn canım zaten dr kontrolundesiinn ..erken öğrenmek için mii hamilelik var mı yok mu diye..
hıım anlamadım acaba nedenn ..hanii progesteron testi yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye yapılır.zaten dr kontrol edecekk ..ben araştırmacıyım biraz o yüzden merak ettimm ..sebebi ne ise artıkk..bilmiyorum doktor kendisi dedi 21. gün gel progestronuna bakalım dedi bilmiyorum.
BENDE SENİN GİBİYİM İLLA HER ŞEYİNİ ÖĞRENMEM LAZIM onun için çekinmeden sorabilirsin cnm. anladığım kadarıyla yumurtanın çatlyıp çatlamadığını o şekilde kontrol edecek.hıım anlamadım acaba nedenn ..hanii progesteron testi yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye yapılır.zaten dr kontrol edecekk ..ben araştırmacıyım biraz o yüzden merak ettimm ..sebebi ne ise artıkk..
:) aynıymışız demekkii..tamm o zaman..olabilir demmekkii öle yapacak benim dr bişe demedi ben sorayım bi o zaman..BENDE SENİN GİBİYİM İLLA HER ŞEYİNİ ÖĞRENMEM LAZIM onun için çekinmeden sorabilirsin cnm. anladığım kadarıyla yumurtanın çatlyıp çatlamadığını o şekilde kontrol edecek.
Bir tane mi yoksa 2 tane mi yaptılar sana bi de bana kalcadan yapıldı acaba bi fark var mı kafam o kadar karışık ve tedirginim ki uykularim kaçıyor bu arada sende yumurta kaç mm di igneyi yaptigindao iğneden bugun ben göbekten yaptım canımmm tedirgin olman cok normal zor bır evreden gecıyoruz ucnku