• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ çatlatma iğnesi kullananlarr

KLOMENDEN SONRA CHOIRIMON 5000 IU IM/SC ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM BU İĞNE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI. ÇATLATIP ÇATLATMADIĞINA EMİN DEĞİLİM ŞUAN BAT EN ERKEN 15 EKİM AMA HİÇ BİR HİS YOK VÜCUDUMDA NORMAL HERŞEY

KLOMENDEN SONRA CHOIRIMON 5000 IU IM/SC ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM BU İĞNE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI. ÇATLATIP ÇATLATMADIĞINA EMİN DEĞİLİM ŞUAN BAT EN ERKEN 15 EKİM AMA HİÇ BİR HİS YOK VÜCUDUMDA NORMAL HERŞEY
canım da 2 ay öne bende klomen ve choriomn iğne oldum ama gebelik oluşmadı..sonra hsg çekildim 1 ay beklediimm u ay klomen e başladıkk ..sonuç ne olduu canıım..

canım da 2 ay öne bende klomen ve choriomn iğne oldum ama gebelik oluşmadı..sonra hsg çekildim 1 ay beklediimm u ay klomen e başladıkk ..sonuç ne olduu canıım..
ben bugün tekrar gittim doktora iğneyi başka doktor vermişti bunu verdi o doktor dedim ovitrelle verirlerdi ama dedi. herhalde bu ay ondan vurulacağım. bakalım yarın klomene başlayacağım bittikten 3 gün sonra tahlil 21. gün de progestoron bakılacak.inşallah bu ay nasip olur .

ben bugün tekrar gittim doktora iğneyi başka doktor vermişti bunu verdi o doktor dedim ovitrelle verirlerdi ama dedi. herhalde bu ay ondan vurulacağım. bakalım yarın klomene başlayacağım bittikten 3 gün sonra tahlil 21. gün de progestoron bakılacak.inşallah bu ay nasip olur .
inşALLAH CANIIM BENİMM .A EVET BENDE DOKTORUMU DEĞİşTİRDİİMM bende cuma kontrole gideceemm..21. gün niye yaptırıyorsunn canım zaten dr kontrolundesiinn ..erken öğrenmek için mii hamilelik var mı yok mu diye..

inşALLAH CANIIM BENİMM .A EVET BENDE DOKTORUMU DEĞİşTİRDİİMM bende cuma kontrole gideceemm..21. gün niye yaptırıyorsunn canım zaten dr kontrolundesiinn ..erken öğrenmek için mii hamilelik var mı yok mu diye..
bilmiyorum doktor kendisi dedi 21. gün gel progestronuna bakalım dedi bilmiyorum.

bilmiyorum doktor kendisi dedi 21. gün gel progestronuna bakalım dedi bilmiyorum.
hıım anlamadım acaba nedenn ..hanii progesteron testi yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye yapılır.zaten dr kontrol edecekk ..ben araştırmacıyım biraz o yüzden merak ettimm ..sebebi ne ise artıkk..

hıım anlamadım acaba nedenn ..hanii progesteron testi yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye yapılır.zaten dr kontrol edecekk ..ben araştırmacıyım biraz o yüzden merak ettimm ..sebebi ne ise artıkk..
BENDE SENİN GİBİYİM İLLA HER ŞEYİNİ ÖĞRENMEM LAZIM :D onun için çekinmeden sorabilirsin cnm. anladığım kadarıyla yumurtanın çatlyıp çatlamadığını o şekilde kontrol edecek.

BENDE SENİN GİBİYİM İLLA HER ŞEYİNİ ÖĞRENMEM LAZIM :D onun için çekinmeden sorabilirsin cnm. anladığım kadarıyla yumurtanın çatlyıp çatlamadığını o şekilde kontrol edecek.
:) aynıymışız demekkii..tamm o zaman..olabilir demmekkii öle yapacak benim dr bişe demedi ben sorayım bi o zaman..

kızlar merhaba bn gecen ay serephone ve ovitrelle kullandım.aynı zamanda metformın ılacı kullanıyorudum.adet oldum ve doktora gıttım.17 mm lık over kıstı olmus.bu ay yumurta geliştiriçi ilac vermeyecegını soyledı.bu kıstı olup kurtulanlar nasıl becerdıler.gelecek adetımle atabılecekmıyım kıstı..aynı zamanda glucocage ılacıma devam etmelımıyım.bılgısı olan yardım etsın lutfen.

merhabalar sizden yardım rica ediyorum subat ayında bebek sahbı olmaya kaar verdıgımızde kounmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalmıstım fakat saglıksız oldugu ıcın düşükle sonuclandı kürtaja gerek kalmadı sonrasında doktor kontrollerınde tekar hamıle kalmayı denedık ama olmadı kıst olustu kendıgılıgınden lac kullanmadan adetlı ıken dustu şimdi doktorum yumurta catlatma kararı aldı adetin 3 gunu klomene basladm bugunde PREGNYL 5000 iğne göbekten bugun yaptırdım sizce tutma olasılıgı ne sekıl olur neler yapmam gherekıyor bana yardımcı olurmusunuz lütfenn

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim, ben de adetimin 3. Günü doktora gittim ve Klomen + menogon diye 10 adet iğne verdi ardından yumurta takibi yaptı adetimin 13. Günü yumurta 17-18 mm iken pregiln 5000 diye bir adet çatlama iğnesi kalcadan yaptım iğneden sonraki 3. Günüm dün ve bugün çok fazla kasık ağrısı çektim sizce bi umut var mı ayrıca bazı arkadaşlar 2 iğne göbekten yaptığını söyledi bana Dr bi tane yaptı sizce neden kafamda bir sürü soru işareti var yardimci olun lütfen çok ihtiyacım var buna :(

o iğneden bugun ben göbekten yaptım canımmm tedirgin olman cok normal zor bır evreden gecıyoruz ucnku

o iğneden bugun ben göbekten yaptım canımmm tedirgin olman cok normal zor bır evreden gecıyoruz ucnku
Bir tane mi yoksa 2 tane mi yaptılar sana bi de bana kalcadan yapıldı acaba bi fark var mı kafam o kadar karışık ve tedirginim ki uykularim kaçıyor bu arada sende yumurta kaç mm di igneyi yaptiginda

şimdi söyle iza ediyim canım o igneden ıkı tane aldım ıkı kutuıgneyı karıstırd 2 toz bır suyla blestırıp göbekten yaptıı daha tesırlı dıee yumurtalar 17 mm di

bak iş kafada bıtıyor sakın stres yapma ne kadar stres yapasan o kadar kötüüü rahatlamaya calıs stres yaparsanda olmazhaklısın tedırgın olmakta ınsan terettüt edıyor ıyıce aastırmak ıstıyor ama suda bır gercek ne kadar arastrırsan o kadar kafa karısıoo gercı bunlrı sana dıyorum ama ben kendım uygulayamıyorum bende senın gbym stres yapıyorum

Adetin 3. Günü klomen 1x1 başlandı. ilk olduğu için düşük dozda başlandı. 5 gün kullandım 4 yumurtam gelişmiş pregnyl 5000 2 tane kalçadan iğne yapıldı, bugün ignenin 9. Günü BAT 31 ağustos. .

ARKADAŞLAR İNŞALLAH BU YORUMUMU OKURSUNUZ
Selam arkadaşlar ben de yaklaşık üç buçuk dört senedir sizler gibi sebebi bilinmeyen kısırlık grubundaydım. Eşimin bütün tahlilleri normal çıkıyordu. Gittiğim bütün doktorlar bana yöneliyordu. Klomen kulllandım. Laparoskopi oldum her şeyim normal çıktı. Bir arkadaşın tavsiyesi ile üroloji uzmanı KAAN AYDOSa gittik. Meğer eşimde DNA HASARI varmış...Çok şükür tedavi gördük şu an hamileyim :) Nacizane benim tavsiyem eşinizin DNA HASAR TESTİ YAPTIRMADAN AŞILAMA VE TÜP BEBEK DENEMEYİN. Çünkü bu hastalıkta aşılama ve tüp bebek tutmuyor maalesef :KK43: arkadaşlar inşallah bu yorumumu okursunuz eğer içinizden birilerine yardımım dokunursa çok sevinirim. Kimin kime sebep olacağı belli olmaz. Yaratan Rabbim sebepleri de yaratıyor muhakkak. Allah hepinizin yardımcısı olsun...

Back