• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ çatlatma iğnesi kullananlarr

Bende oldum cuma test yapmayi dsunuyorm 12.gunum oluyor bwlli oldugunu okumudum.hayirlisi

selam kızlar..
ben geçen ay sadece klomen kullanmıştım, bu ay hem klomen hem çatlatma iğnesi kullandım. iğneyi 16.ağustos ta vuruldum. 14. gün 29 ağustos oluyor. en son adetim 03.ağustos ortalama 25/26.gün oluyorum her zaman. bugun yarın adet olmam gerekiyor. iğne olduğum günden beri karın ağrılarım oluyor arasıra ve kasık ağrım oluyor. çok gerginim 24 ağustos akşamı test yaptım negatif çıktı gerçi çok erkendi yapmak için belirsizlik strese sokuyor insanı..

Seni çok iyi anlıyorum canım beklemek kadar kötü berbat bişi yok adet gününe kadar bkle derim bnm butum blirtiler vardı kan tahliline gittim ve eve gldiğimde hastalanmışım yıkıldım resmn bekle sende bnm gibi olma allah hepimizn yardımcısı olsun

Kızlar bende catlatma iğnesı oldum adetıme 2-3 gn kaldı ama hıcbı belırtı yok cok umutsuzum ya olmadı mı acaba:(tek yumurtam olmustu

bende olmustum 17 sinde..27 sinde de yanı dun test yaptım silik çıktı..iki gündür sürekli tansiyon düşmeşi bas dönmesi yasyorum akıntım var.acaba diyorum iğnenin etkisi miydi o siliklik..?

İğneden olma ihtimali var canım benmde idrar testinde $ilikti 14.gğnünde tekrar dene yada kan tahlili yaptır net sonuc alırsın

Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp yumurta çatladığında kasık ağrısı geçiyormu ben 2 gün önce iğneyi oldum dün akşam çok ağrıdı bugün ağrım azaldı yumurtam dün gece çatlamış olabilirmi birde kan testi iğneden 15 gün sonramı çıkar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. çatlatmöa iğnesini dü 3 eylülde vuruldum. çatlatma iğnesi ile hamile kalan çok oluyomuş ve genelde ikiz olma ihtimalide çokmuş.. inş bu ay artık sevinçli haberi alırım ve bebeşim gelir artık dua edin kızlar..

kızlar bende 1 ay kullandım klomen ve çatlatma iğnesinii..sizden iğneden sonra yumurta akı kıvamında bir akıntı geldii miii..birde kullandığınız iğnenin adı ne idi...

Selam kızlar bende klomen kullandım bu ay perşembe doktora gittim solda 1 tane yumurta vardı 14mm Dediki cumartesi gel Bugün gittim 16 mm olmuş P.tesi Gel 18mm olursa Çatlatma ignesi vericem dedi özel hastanede takip ettiriyorum. Bu iğneyi SSK karşılıyormu merak Ediyrum ve p.tesi 18mm olurmu?

ben de bugün çatlatma iğnesi vurulucam, doktorum yumurtalarımın en büyüğü 20 mm olmuş dedi, çatladıktan sonra ilişki gerekiyor di mi? iki gün önce ilişki olmuştu, çatlatma iğnesinden sonra da ilişkiye devam mı?

kızlar 10 eylülde 23.5mm yumurtam çaylatıldı bugün 15 gün oldu idrar negatif kan testi yaptırsammı hala regl olmadım bide doktor duphaston yazdı kullandım biteli 5 gün oldu ?

kızlar klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum bu ay 6,gün oldu bugün günüm geçeli 4 gün önce kan tahlili yaptırdım negatifti. tekrar yaptırmalımıyım.

canlarım bugün doktora gittim muane oldum. rahim duvarın kalınlaşmış ve yumurtlaman gerçeklemiş dedi. 4 gün daha beklicez dedi. şuanda net bişe söleyemem dedi. dua edin bana inşallah hayırlısı ile bebğim gelir.

Back