Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+ çatlatma iğnesi kullananlarr
- Konu Sahibi Candyy16
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
Benim daha baya var. Bugün çatlama iğnesi oldum bat 5 Eylül baya var yani. Bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz,BAT 24, 4-5 gün kaldı, senin ne kadar var?
- 17 Mayıs 2014
- 264
- 332
- 103
selam kızlar..
ben geçen ay sadece klomen kullanmıştım, bu ay hem klomen hem çatlatma iğnesi kullandım. iğneyi 16.ağustos ta vuruldum. 14. gün 29 ağustos oluyor. en son adetim 03.ağustos ortalama 25/26.gün oluyorum her zaman. bugun yarın adet olmam gerekiyor. iğne olduğum günden beri karın ağrılarım oluyor arasıra ve kasık ağrım oluyor. çok gerginim 24 ağustos akşamı test yaptım negatif çıktı gerçi çok erkendi yapmak için belirsizlik strese sokuyor insanı..
ben geçen ay sadece klomen kullanmıştım, bu ay hem klomen hem çatlatma iğnesi kullandım. iğneyi 16.ağustos ta vuruldum. 14. gün 29 ağustos oluyor. en son adetim 03.ağustos ortalama 25/26.gün oluyorum her zaman. bugun yarın adet olmam gerekiyor. iğne olduğum günden beri karın ağrılarım oluyor arasıra ve kasık ağrım oluyor. çok gerginim 24 ağustos akşamı test yaptım negatif çıktı gerçi çok erkendi yapmak için belirsizlik strese sokuyor insanı..
- 13 Ağustos 2014
- 10
- 1
- 1
- 32
bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. çatlatmöa iğnesini dü 3 eylülde vuruldum. çatlatma iğnesi ile hamile kalan çok oluyomuş ve genelde ikiz olma ihtimalide çokmuş.. inş bu ay artık sevinçli haberi alırım ve bebeşim gelir artık dua edin kızlar..Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp yumurta çatladığında kasık ağrısı geçiyormu ben 2 gün önce iğneyi oldum dün akşam çok ağrıdı bugün ağrım azaldı yumurtam dün gece çatlamış olabilirmi birde kan testi iğneden 15 gün sonramı çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Selam kızlar bende klomen kullandım bu ay perşembe doktora gittim solda 1 tane yumurta vardı 14mm Dediki cumartesi gel Bugün gittim 16 mm olmuş P.tesi Gel 18mm olursa Çatlatma ignesi vericem dedi özel hastanede takip ettiriyorum. Bu iğneyi SSK karşılıyormu merak Ediyrum ve p.tesi 18mm olurmu?
- 23 Eylül 2014
- 298
- 152
- 43
- 38
Catlama ihnesi nasil yapiliyor ben cok.korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- 23 Eylül 2014
- 298
- 152
- 43
- 38
- 16 Haziran 2014
- 225
- 153
- 333