klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

canım yazmayı unuttumm buraya..zaten tam olarak net bişi de yok ama pozitif gibi sonuç Allaha şükürr..doktor keseyi görmeden net bişey diyemeyiz dedi ondan diken üstündeyim..ama bu kadarı bile çok güzel bir duygu Allahım sen başta olmak üzere bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah..sende test yapsana canım belki sende hamişsindir..20ye yakın gebelik testi yaptım ben evdee

Ayyy çok sevindimmm. Hadi inşallah en yakın zamanda keseyi de görürsünüz Ben daha önceki durumlardan dolayı test yapmaktan korkuyorum canim ya. Az kaldi nasıl olsa 2 gun daha bekliyim kan testi veririm. Hadi Allah tamamına erdirsin inşallah

çok sağolasın canım Allah razı olsun senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah..

Aminnnnnn bu ay olmaz zatende önümüzdeki ay kesin yaptiracagim iğneyi acemiliğime geldi bu ay
evet canım iğneyi yaptır bencede kesin..ben klomenden çok iğnenin faydası olduğunu düşünüyorum..ikisi birbirini tamamlıyor ama ben yumurtamın çatlaması gerektiği zamanda çatlamadığını düşünüyordum..doktor takibinde iğne tam zamanında yapılınca zamanında da çatlıyor..tedavi görüyoruz madem eksiksiz tam olsun canım..

Kizlar benimde ikinci ayim catlatma ignesinde tam adet olacagim gun lekelenmem oldu uc gundur hafif leke gelyo kayi sari kahverengine yakin cozulmedi 3 gundr test yaptim cook acik cikti ikinci cizgi 26 nisanda catlatma ignesi vuruldum halen ignenin etkisi olabilir mi silik cikmasi bugun 16 gun oldu 4 gun kalasiya 3 gun kalasiya test yapmistim onlar daha koyu cikmisti ama 9 mayista olmam gerekti 3 gundur test yapyorum hep silik hic koyulasmadi adette olmadim leke gelyo gunde bi kac defa sadece cook az oda acaba adet mi olucam yerlesme kanamasi dedikleri sey olabilir mi ki eger yerlesme kanamasiysa kac gun sonra test yapsam cikar ki ??

Normalde yerlesme kanamasina kahverengi olur derler ama hic lekelenmem olmadi canim.
2si kimyasaldi hamileliklerin adet uzerinden 10.gunde kanamam basladi hep.
Benimde ilk ayim ama bana igne yapmadi. Insallah sende hamissindir kan testi en garanti çözüm aslinda. Imkanin varsa onu yapabilirsin

Catlatma igensinden sonra belirtilerin neler di canm bnm bugün 7.günüm iğneden test yaptım acaba iğnenın etkisi geçti mi die ve ngtf ti göğüs ağrım var kasiklarimda çok az bi ağrı var sende neler vardı

iğneden sonra bende pek belirti olmadı canım..ara ara hafif kasık ağrısı ve batma olmuştu..ama iğnenin 8.ve 9. günü feci şekilde kasık ağrım oldu..9.gün iğnenin etkisi gitmiş gibiydi..11.günde koyulaşmaya başladı bi daha..

Anladım canm inşallah bu ay bişeyler vardır

Gunaydin kizlar. Gecen ayin 14unde adet olmustum. Normal sartlarda 30gunde bir adet oluyorum. Bat yarin.
Bugun oylesine test yaptim 28.gun cunku cok silik cizgi var bide hic bilinmedik bir marka bugun kan vericem bakalim hayırlısı yine kimyasalmidir diye korkuyorum. Karnim agriyor cunku

CanımEhamilesin 8inşallahedii, post: 46456194, member: 754137"]Gunaydin kizlar. GeInşallah 14unde adet olmustum. Normal sartlçok yakın30gağrıyıir adet olbende Bat yarinağrıguyerleştiğitest yaptim 28.gun cunku cok silik cizgi var bide hic bilinmedik bir marka bugun kan vericem bakalim hayırlısı yine kimyasalmidir diye korkuyorum. Karnim agriyor cunku[/QUOTE]
Canim hamilesinn insallahh bende 28 gunde bir oluyorum son adet tarihim 14 nisan..insallah hamilesindir gunlerimiz birbirine cok yakin.. agriyi da takma bende hala var agri..yerlestigi icin oluyor agri..hadi kan testi yaptir guzel haberle gecanim..

Ne bileyim canim oncekilerden dolayi korka korka gider oldum test vermeye. Iste karin agrisi korkutuyor. Hayirlisi olsun ya Rabbim nasip ettiyse tez zamanda kavusuruz insallah. Is cikisi 7 gibi gidicem canim esimde gelecek bekleriz sonucun çıkmasını. Yazarim burdan mutlaka. Dua et insallah hamişlerin duasi kabul olurmuş:)

Ederim tabi canim etmem mi..ogrendigimden beri bebek isteyen herkese dua ediyorum..o saatlerde bizde hastanede olcaz kana bakticaz bi daha..senden guzel haberler bekliyoruz dualarim seninle Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin

3-4 aydır klomen kullanıyorum hep 2 yumurta oluyordu ama ilk kez bu ay 5 yumurta oluşmuş ve hepsi 20 ml ve hepsi çatlarsa yandık üçüz dördüz olur dedi dr .. bende ne olursa kabulümüz dedim gülüştük..
daha 11. gün olmasına rağmen hemen büyümüşler ve iğnemi oldum hayırlısı artık..

Canım insallah gonlunden nasıl geçiyorsa öyle olur hayırlısı ile bende 2 ay kullandım hep 2 tane oldu 1 ay ara verdik şimdi yine başladım beni de doktor 11.gunumde çağırdı 20 22mm olmuştu inşallah benim de 3 4 tane olurda şansım biraz daha artar sen kaç tane klomen kullandın ve ne zamandır olmuyor

inşallah canım 2 yıldır evliyiz ilk günden beri istiyoruz ama nasip olmadı daha.. 3-4 aydır doktora gidiyorum herşey normal eşimin sayı düşüklüğü var kürler macunlar filan kullanıyor.. beklemek yerine doktorum klomen kullanalım dedi ilk 2 ay iki yumurta oluyordu bu ay 5 yumurta şaşırttı bizi.. inşallah nasip olur artık.. günde 2 tane tane kullanıyordum geçen ayda femara kullandırdı işe yaramadı bakalım bu ay nasıl olacak hayırlısı..
senin sorunun ne canım ??

naptın canım..yaptırdın mı test..inşallah güzel haberler almışsındırr..

Kizlar benim beta hcg 8. Cikti catlatma ignesinin 16. Gunu 9 mayistan beri kahverengi lekenmem oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…