klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

İnşallah güzel haberler alırsın canım kavuşursun bebislerine :)
Bizde ilk evlendigimiz günden beri istiyoruz ama hiç olmadı 1.5 sene oldu Tüm tahliller yapıldı rahim filmi de cekildim tüpler de açık 2 ay kullandım 1 tane kist oldu 1 ay ara verdik bu ay tekrar başladık bende günde 2 tane içiyorum 2 yumurtam oldu hep bakalım bu ay bende ayrıca kür yapıyorum klomen ile birlikte çarşamba günü 11.gunum kontrol var rabbim hakkımızda hayırlısını versin

sanırım var bişeyler..biraz geç döllenmiş ama ihtimal var..
Merhaba canim. Bugun yine kan verdim 9.27 cikti doktr gec dollenme bisey denemedi ama bebek tutunamayabilir dedi rahim duvari cok iyi gebelik gibigorunyo ama baya bi zamana ihtiyacimiz var dedi dusukte olabilir dedi bilmiorum moralim cok bozuk lekeleler gelyo halen sancim var yatiyom progestan verdi 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama ben pazartesi kan vericem yine...

canım bundan önce kan vermiş miydin değerin kaçtı o zaman..değer düşük ama gebelik var gibi görünüyor..hakkında hayırlısı..sıkma canını..Rabbim onu sana nasip etcekse hiçbir şey engel olamaz..

Aynen canım ama sana bir şey diyim mi senin bebisler büyük ihtimalle pıhtılaşmada dolayı düşüyordu muhakkak pıhtılaşma testi yaptır inş güzel haberler veririz bana muhakkak haber ver cnmm

Canim icine dogmus gibi gen testi sonuclandi 677 heterezigot cikti. Yani pıhtılaşma varmis. Daha önceki kayıplarda bunun etkisi varmiydi bilemiyorum ama en azindan bastan onlemimizi alacagiz bu defa.

Muhakkak vardır
Canim icine dogmus gibi gen testi sonuclandi 677 heterezigot cikti. Yani pıhtılaşma varmis. Daha önceki kayıplarda bunun etkisi varmiydi bilemiyorum ama en azindan bastan onlemimizi alacagiz bu defa.
canım bak hamile kalınca tedavisini ol bu sefer düşmeyecek bebislerrr

Benim tüm sonuçlar temiz çıktı sebebsiz dusuk ve şuan hamile kalamiyorum bugün kötü haberde aldım iki yumurtada kiste dönüşmüş hayırlısı ikimiz içinde çok kötüyüm valla ben

kanamam basladi birgun once 8 di beta hcg bir gun sonra 9.27 gec ilerliyodu galiba dusuk yspyorum galiba kanamam var

Merhaba bayanlar biz bu ay ilaçsız ve iğnesiz denedik. Bu seferde olmadı, adet oldum. Çalışmaya devam bakalım, hakkımızda hayırlısı. Bu arada ecrinny hayırlı olsun bebeğin, hamile kaldın demi yazdıklarından öyle anlaşılıyor

sağol canım Allah razı olsun..evet klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım..darısı sizlere inşallah..

E="sade27, post: 46751627, member: 700143"]ecrinny çatlatma iğnesi kaçıncı gün yapaılıyor[/QUOTE]
Canim yumurtana bakılması lazım 20 mm ye yakinken iğne yapılıyor

Merhaba ben bu ay ilk klomen kullandım 14. Günde 27 mm oldu yumurtam çatlatma iğnesi oldum ve sınuç bekliyorum. 21. Gün proesteronum 7.73 çıktı. Bu şekilde güzel sonuç alan varmı. Yumurta büyüklüğüm çok değilmi sizce de? Yardımcı olun arkadaşlar lütfen

Canım aynı şey benim de başıma geldi 14 . Günde 27 mm dicik büyümüştü 20 mm civarı olmadı gerekiyormus.yine de çat iğnesi vuruldum ama ilişkiye çok dikkat etmedik 36 . Saatte ilişki olması gerekiyormus ama bizde olmamıştı.sonuc tabi negatifigneden 16.gun sonra adet oldum.insallah sen hayırlı sonuçlar alırsın .

Merhaba Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi ovitrelle ve gonopeptly iğne yaptım ..Perşembe günüde opu işlemi yapılacak.Bir torba dolusu ilaç verdiler yine..
corasprin
progestan iğne
prednol
tetradox
dostinex(bunu 8 gün kullanmamı söylediler)
biokadin fitil(bunuda bugün ve yarın vajinadan fitil olarak almamı söylediler)

Açıkçası stress oldum çok fazla geldi bana bu ilaçlar progestanı jel olarakta verebilirmiş niye iğne olarak verdi birde başlangıçta femaro+i50lik gonal-f+1 adet menagon iğne verdi yumurtalarımı uyardı
şimdide yumurtalar aşırı uyarıldı extra gonopeptly iğne ve dostinex kullanmalısın diyorlar.
Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesinde yaptırıyorum .Sizde durumlar nasıl arkadaşlarım?

Canım tebrik ederim hamilesin nasıl oldu gebelik neler kullandin bende de pko var adet goruyormuydun
adet 35 gunde klomenle olmadi benimki yum. gelismedi gonal f diye bi igne var onu kullandim yum. gelisincede asilama yaptk bu sekilde oldu ben hep yum catladiktan sonra 17 gun adet oluyodum cnm

Arkadaşlar ben geçen ay klomen kullandım.regl oldum.bu ay kullanmadım ama reglm gene düzenli oldu.normalde çok düzensizdi.klomenle alakası var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…