Banami dedin canimCanım naptın tekrarladınmı testi ?
Eet canım. Karıştırdım mı acabaaaBanami dedin canim
Yok canim ben anlamamis olabilirim yeni uyeyim ya cok fazla bilmiyorum alisamadim. Yok test yapmadim tekrar ama yarin kan vericem birde doktorumla gorustum adetin gecikince test yap dedi benim adetlerim duzensiz onu unuttu galiba normalde her ay hasta olmadan once tarlusal iciyorum o yuzden ne zaman olacagini bilmedigim icin yarin kan vericem zaten igne yaptirali 10 gun olmus oluyoEet canım. Karıştırdım mı acabaaa
Canım iğne yaptıralı on gün olduysa en az iki gün daha bekle beta yüksek çıkıo iğneden. Çok gördüm,yaşadımda. En az iki gün daha bekle öyle git bence canımYok canim ben anlamamis olabilirim yeni uyeyim ya cok fazla bilmiyorum alisamadim. Yok test yapmadim tekrar ama yarin kan vericem birde doktorumla gorustum adetin gecikince test yap dedi benim adetlerim duzensiz onu unuttu galiba normalde her ay hasta olmadan once tarlusal iciyorum o yuzden ne zaman olacagini bilmedigim icin yarin kan vericem zaten igne yaptirali 10 gun olmus oluyo
Yani adetin kacinci gunu?Çatlatma iğnesinden sonraki 3. gün içmeye başladım. 10 gün sabah akşam 1'er tane içtim ve bitti. Bebeğin rahimde tutunmasını kolaylaştırmak amacıyla verdi. Bir nevi düşük tehlikesi yaşanmaması içinmiş. Fakat bebek olmadı. Bu ay yine Klomene başladım, dün itibariyle bitti ve cuma günü doktora kontrole gidicem.
Valla canim simdi kan vericem bakalim 2 3 gun sonra tekrar veririm artik napiyimCanım iğne yaptıralı on gün olduysa en az iki gün daha bekle beta yüksek çıkıo iğneden. Çok gördüm,yaşadımda. En az iki gün daha bekle öyle git bence canım
Beklemek çok zor değilmiValla canim simdi kan vericem bakalim 2 3 gun sonra tekrar veririm artik napiyim
Cok zor ya valla olucem meraktanBeklemek çok zor değilmidokuz gün oldu iğneden sonra ama felaket bi merak içindeyim. Acaba acabalarla geçio günleri geçtim saatler
Değerini bizede bildir. İnşalah iyi haberler ver canmCok zor ya valla olucem meraktan
Yok canim ben anlamamis olabilirim yeni uyeyim ya cok fazla bilmiyorum alisamadim. Yok test yapmadim tekrar ama yarin kan vericem birde doktorumla gorustum adetin gecikince test yap dedi benim adetlerim duzensiz onu unuttu galiba normalde her ay hasta olmadan once tarlusal iciyorum o yuzden ne zaman olacagini bilmedigim icin yarin kan vericem zaten igne yaptirali 10 gun olmus oluyo
Pko varda baslangic yani normalde adet olmak icin tarlusal iciyorum dr 10 gun sonra test yap dedigi icin kan verdim bugunAdeyin düzendiz olabilir.çatlama olduktan sonra 15-17 gün arası adet bekle başka ilaca gerek yok
Muhtemelen pco vardır sende
Merhaba kizlar bende 2 nisan catlatma ignesi oldum sat 21 mart 26 gunde hastalanyorum 16 nisanda adet olmam lazim bende ilk defa catlatma ignesi oldm bitane oglum var 3 gebelik yasadim 2 tane kaybettim beklemk cokk zor birlikte bekleyelim dedim zaman gecmiyo 10 gunum kaldi benimde..
Valla canim simdi kan vericem bakalim 2 3 gun sonra tekrar veririm artik napiyim
Kan verdim 2.88 cikti anlamadim yani hamilemiyimTest yaptırdınızmı ?Sonuç ne oldu merak ettim sizi
Yeni baktim sonucuma dr ma gonderdim cevap bekliyorum sizce nedir ya olucem meraktanKan verdim 2.88 cikti anlamadim yani hamilemiyim
Kan verdim 2.88 cikti anlamadim yani hamilemiyim
11Bugun kaçıncı gün peki
Evet canimm birlikte bekleyelim cook stres olyorum sende oylemisin :)Aynı gün iğne olmuşuz.Bende 16 nisanda adet olmazsam test yaptırmayı düşünüyorum .Rabbim hayırlısı ile nasip etsin İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?