klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Eet canım. Karıştırdım mı acabaaa
Yok canim ben anlamamis olabilirim yeni uyeyim ya cok fazla bilmiyorum alisamadim. Yok test yapmadim tekrar ama yarin kan vericem birde doktorumla gorustum adetin gecikince test yap dedi benim adetlerim duzensiz onu unuttu galiba normalde her ay hasta olmadan once tarlusal iciyorum o yuzden ne zaman olacagini bilmedigim icin yarin kan vericem zaten igne yaptirali 10 gun olmus oluyo

Canım iğne yaptıralı on gün olduysa en az iki gün daha bekle beta yüksek çıkıo iğneden. Çok gördüm,yaşadımda. En az iki gün daha bekle öyle git bence canım

Yani adetin kacinci gunu?

Canım iğne yaptıralı on gün olduysa en az iki gün daha bekle beta yüksek çıkıo iğneden. Çok gördüm,yaşadımda. En az iki gün daha bekle öyle git bence canım
Valla canim simdi kan vericem bakalim 2 3 gun sonra tekrar veririm artik napiyim

Adeyin düzendiz olabilir.çatlama olduktan sonra 15-17 gün arası adet bekle başka ilaca gerek yok
Muhtemelen pco vardır sende

Adeyin düzendiz olabilir.çatlama olduktan sonra 15-17 gün arası adet bekle başka ilaca gerek yok
Muhtemelen pco vardır sende
Pko varda baslangic yani normalde adet olmak icin tarlusal iciyorum dr 10 gun sonra test yap dedigi icin kan verdim bugun

Aynı gün iğne olmuşuz.Bende 16 nisanda adet olmazsam test yaptırmayı düşünüyorum .Rabbim hayırlısı ile nasip etsin İnşallah

11.gün test yapmak için çok erken .Ben 4 kere iğne oldum 2.sinde adet günümü bekledim 2.sinde 16.gün test yaptırdım biri 16.gün 25,diğeri 32 çıkmıştı.Şu an gebelik varsa bile kana 14.günden sonra geçer.Bu yüzden erken test yaptırmak sağlıklı değil.Baklım dr unuz ne cevap verecek.Bana dr um hep ya adet gününü bekle yada 15.gün tahlil yaptır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…