Ben daha yeni başlıyorum beklemeye, pazwrtrsi iğne oldum salı ve bugün değerlendirdik. Artık beklemedeyim :)
hadi hayırlısıyla pozitifler gelsinBen daha yeni başlıyorum beklemeye, pazwrtrsi iğne oldum salı ve bugün değerlendirdik. Artık beklemedeyim :)
Shahahah ay daha önce sormuş olabilirim ama kaç gün var adete :)Kız benim yumurtalar soldaydı bugün sağ kasığım ağrıyo saçma şekilde
Takvime göre 9 gün ama ben duphaston kullanıyorum bu ay takvime uymayabilir geçen ay iğnenin 17 günü adet olmuştum yani şuan 5. Gün 12-13 gün falan diyebiliriz adet tarihi içinShahahah ay daha önce sormuş olabilirim ama kaç gün var adete :)
Hadi inşallaaah bu ay o ayTakvime göre 9 gün ama ben duphaston kullanıyorum bu ay takvime uymayabilir geçen ay iğnenin 17 günü adet olmuştum yani şuan 5. Gün 12-13 gün falan diyebiliriz adet tarihi için
Vallahi sağ kasığımda ağrı var geçmiyor daHadi inşallaaah bu ay o ay
evet canım benim ilk ayda 10. Gün gitti etkisi
İnşallah bi 4 5 gün sonra başlarım test yapmaya canımmhadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım test yapınca yaz merak ederim. Gerçekten
Aynen 4-5gün sonra tam iyiİnşallah bi 4 5 gün sonra başlarım test yapmaya canımm
Amin kuzum amin şurdan hepimiz pozitifle ayrılsak ne güzel olurAynen 4-5gün sonra tam iyiAllah herşeyin hayırlısını versin.
Keşke canım benimde ağrım asıldı kaldı sağ yumurtalıkta sanki napsam bilemedim gerçektenAmin kuzum amin şurdan hepimiz pozitifle ayrılsak ne güzel olur
Nasılsın canımKeşke canım benimde ağrım asıldı kaldı sağ yumurtalıkta sanki napsam bilemedim gerçekten
Canım iğne vurulduktan sonra sizde akintinizi takip edin geçen ay iğneden sonra 3. Gün yumurtam çatladı. Bu ay iğneden sonra 5. Gün ( bugün ) çatladı yumurtam..... İğneden sonra hiç akıntım olmadı bugün akıntı basladi.Canım iğne çatlama saatini belirlemek için yapılıyor o sebeple çatlayacağını sanmıyorum. 36 saat sonra çatlatıyor benim bildiğim
Canım geçen ay benim hiç akıntım olmadı kupkuruydu ama yumurtam çatlamış kişiden kişiye de değişiyor biraz bu ay akıntım var mesela geçen ay hiç yoktu çok şaşırmıştımCanım iğne vurulduktan sonra sizde akintinizi takip edin geçen ay iğneden sonra 3. Gün yumurtam çatladı. Bu ay iğneden sonra 5. Gün ( bugün ) çatladı yumurtam..... İğneden sonra hiç akıntım olmadı bugün akıntı basladi.
İyi sen canımNasılsın canım
Haklısın kuzum. ben yaşadığım deneyimi paylasmak istedim.Canım geçen ay benim hiç akıntım olmadı kupkuruydu ama yumurtam çatlamış kişiden kişiye de değişiyor biraz bu ay akıntım var mesela geçen ay hiç yoktu çok şaşırmıştım
Vallahi artık vücudumuzda olan şeylere şaşıp kalıyorumHaklısın kuzum. ben yaşadığım deneyimi paylasmak istedim.
Aynen öyle.... İlk hamileligimi anlamamıştım bile.... Tesadüf öğrenmiştimVallahi artık vücudumuzda olan şeylere şaşıp kalıyorumkeşke tam bi belirtisi olsa anlayabilsek hahhh hamileyim diyebilsek yok anacım her belirti birbiriyle aynı
Keşke bende kalsam da anlamasamAynen öyle.... İlk hamileligimi anlamamıştım bile.... Tesadüf öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?