Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yumurtaniz vardi bu seferOlmadim kan testi vermedim çünkü negatif görmekten çok yoruldum idrar testi yaptım silikte olsa 2.ciGiyi gördüm ama kimyasal olursa diye tetikte bekliyorum geçen yıl Aralık'ta öyle olmustuda
Benim dün 11 gündü daha yeni siliniyordu çook dikkatli bakınca görünüyordu bugün 12. günüm biraz daha bekleyecegim test içinHappen94 @Esbaby94 @SEVCAN_84 @Mehrii34 @edahandro Kızlar ve hatırlayamadıklarım günaydın bugün iğne dahil 8. Günüm bu ay iğne etkisi daha çabuk geçmiş
Belirtileriniz nelerBenim dün 11 gündü daha yeni siliniyordu çook dikkatli bakınca görünüyordu bugün 12. günüm biraz daha bekleyecegim test için
Kasıklarıma belime arada bir sızlama giriyor o kadar sabah ta kremsi beyaz sıvı bi akıntıyla uyandım öyle başka bişey yokDemek ki bundan sonraki testler bebiş haberiiiiİnşallah pozitifleri görürüz belirtilerin ne durumda canım
Ben bi 5. Günde bi de bugün yaptım 5. Gün bariz şekilde belliydi bugün silik çizgi var sadeceBenim dün 11 gündü daha yeni siliniyordu çook dikkatli bakınca görünüyordu bugün 12. günüm biraz daha bekleyecegim test için
Bana da geliyor o his saniyelik geçiyor bide her gece uyanmaya başladım çok susuyorumBiraz sırtım belim ağrıyor hatta gece uyyamadım bugün hafifledi geçen kasığımda hapşurunca yada ani hareketimde batma gibi şeyler oldu bir de adet olacak hissi oluyor arada bir umarım olmam
gece uyanma + sık idrar olayı da varBana da geliyor o his saniyelik geçiyor bide her gece uyanmaya başladım çok susuyorum
Canımmm bnmde aynı biliyomsn çok susuyorum çok terliyordum bnm kasık ağrilarim geçti sende çok çabuk geçmiş gibi etki 8.gün bnde biraz dha koyu çikmiş tabi o değişkenlik gösterebiliyo bak bnm bgn 10gün iletiyorum ekte silşkleşmeye başladi bende deBana da geliyor o his saniyelik geçiyor bide her gece uyanmaya başladım çok susuyorum
Kac yumurtaniz olusmustuBana da geliyor o his saniyelik geçiyor bide her gece uyanmaya başladım çok susuyorum
Testlerin nasıl canım atar mısın bakalımBenim dün 11 gündü daha yeni siliniyordu çook dikkatli bakınca görünüyordu bugün 12. günüm biraz daha bekleyecegim test için
işteyim eve yarın nöbet çıkışı gideceğim çekip atayımTestlerin nasıl canım atar mısın bakalım
Vallahi bende de ama bilmiyorum kalkıp kana kana su içiyorum bide tuvsletim gelmiş şekilde uyanıyorum zatengece uyanma + sık idrar olayı da vargece uyanma belirti mi sizce
Bende bu sever çok çabuk geçmiş vallaCanımmm bnmde aynı biliyomsn çok susuyorum çok terliyordum bnm kasık ağrilarim geçti sende çok çabuk geçmiş gibi etki 8.gün bnde biraz dha koyu çikmiş tabi o değişkenlik gösterebiliyo bak bnm bgn 10gün iletiyorum ekte silşkleşmeye başladi bende de
2 tane 19 21 mmKac yumurtaniz olusmustu
Masallah ins ikiside tutmustur bendede 5 tane birden buyudu doktor ikiz olma sansi cok dedi ama cok heycnlym bilmiorrm2 tane 19 21 mm
Olur canım beklemedeyizişteyim eve yarın nöbet çıkışı gideceğim çekip atayım
Sen ne zaman iğne vurmuştun canımMasallah ins ikiside tutmustur bendede 5 tane birden buyudu doktor ikiz olma sansi cok dedi ama cok heycnlym bilmiorrm
Gçeenki nasıldı canımBende bu sever çok çabuk geçmiş valla![]()