yarınki testime göre vericem artık hayırlısı bakalımEvet senin bir günün kalmiş ama yarın son değil mi 14de kan testi verin demişti dpktorum olmadi başka bi hast gidip kan mi versen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarınki testime göre vericem artık hayırlısı bakalımEvet senin bir günün kalmiş ama yarın son değil mi 14de kan testi verin demişti dpktorum olmadi başka bi hast gidip kan mi versen
ben tüp bebek tedavilerinde vs de özellikle göbekten yaptıranları gördüm bi önemi oldugunu sanmıyorum ikiside deri altı emilimi aynıdır sonuçta iki şekilde de yumurta çatlıyorBen de öyle düşünüyorum özelden yazişabiliriz canım durumumuzu bir de kol neden kol dedm hemşireyi göbek bölgesi yağli bi bölge oldgu için
Kişilerde emilimi olmuyo dha çok koldan yapiyoruz bu yüzden dddi
Anladim canımben tüp bebek tedavilerinde vs de özellikle göbekten yaptıranları gördüm bi önemi oldugunu sanmıyorum ikiside deri altı emilimi aynıdır sonuçta iki şekilde de yumurta çatlıyor
Evet senin bir günün kalmiş ama yarın son değil mi 14de kan testi verin demişti dpktorum olmadi başka bi hast gidip kan mi versen
Koyulaşmayı takip edin kızlar 14 e kadar böyle çıkarsa kan verin benim bugün 8. Dünküyle aynı hafif silik varumarım güzel olur bizim içinbeklemek yıpratıyor
![]()
İnsan üzülüyo ya dmi silikleri de görünceKoyulaşmayı takip edin kızlar 14 e kadar böyle çıkarsa kan verin benim bugün 8. Dünküyle aynı hafif silik var
Benimkinde çok çok az kaldı silik ama sizinkiler belli yani 14 güne kadar takip edin canım sonra kan verinİnsan üzülüyo ya dmi silikleri de görünce
Bugün kan bereyim diyordm ama vermiyim o zmnBenimkinde çok çok az kaldı silik ama sizinkiler belli yani 14 güne kadar takip edin canım sonra kan verin
Bence verme canım yarın sabah ta yap test yine aynı çıkarsa o zaman ver bence ama benim fikrim yani sen bilirsinBugün kan bereyim diyordm ama vermiyim o zmn
Çok hafif var canım evet. Benim yarın aşılma var. Allah kolaylaştırsın inşallah.Koyulaşmayı takip edin kızlar 14 e kadar böyle çıkarsa kan verin benim bugün 8. Dünküyle aynı hafif silik var
Allah kolaylık versin canımÇok hafif var canım evet. Benim yarın aşılma var. Allah kolaylaştırsın inşallah.
Tamam canım haber ederim. HeyecanlıyımAllah kolaylık versin canımbizi de haberdar et
![]()
anım yükselebilir hemen moralini bozma daha günün varAllah karetsin ki kizlar kan verdim bugüm kendimi tutamayıp iğnenin 11.gnü değer 1.81 çikti hüsrannn morelim çok bozldu
Benimde bugün 8. Gün yani artık 9 a girdim deTamam canım haber ederim. Heyecanlıyım![]()
12.gün bugün canım 5.dk çektimC
anım yükselebilir hemen moralini bozma daha günün var
İnşallah canım bu seferkiler bebiş belirtisidir.Benimde bugün 8. Gün yani artık 9 a girdim deakıntım var beyaz şekilde bazen krem gibi geliyor arada bir kasık ağrısı giriyor ama çok az geçiyor sonra bide şimdi fark ettim göğüs uçlarım hassaslaşmaya başlamış. Geçen ay da oldu ama bu kadar erken başlamamıştı ağrı girip 3 güne adet olmuştum bu ay biraz erkem başladı göğüs hassasiyeti geçen aya göre akıntım da fazla ah ah keşke iğne ilaç etkisi olmasa da bebişim olsa hayırlısı artık az zaman kaldı yine negatif görmem inşallah
![]()
İnşallah bebek canım. 12. Gün ve hala çizgi var12.gün bugün canım 5.dk çektim
Bunuda sabah çektim vi saat sonrssi ne diyosn var mi sence ama dün değerim 1.81 çikti kan değerim ona takılı kaldim benİnşallah bebek canım. 12. Gün ve hala çizgi var![]()
İnşallah yaİnşallah canım bu seferkiler bebiş belirtisidir.
Buda benim 9. Gün testim12.gün bugün canım 5.dk çektim