İnşallah olmuştur bu ay çok ümit ettimGünaydın ,o zaman birkaç güne belli olur .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olmuştur bu ay çok ümit ettimGünaydın ,o zaman birkaç güne belli olur .....
Umarım canım hepimizin yüreğini pır pır attıran duamız kabul olsunİnşallah olmuştur bu ay çok ümit ettim
Canım doktordan çıktım..benim de 2 yumurta 21-22 mm. Bu gece iğnemi olacağım. Pazartesi aşılama olacak canım2 tane 19 21 mm
İnann kafam gitti artıkKız mesaj attın ya yaptım benim o![]()
Ahahah bilmiyorum ya bugün 7. Gün iğne hariç artık koyulaşma yaşarsa testler pozitif diyebilirim ama yine içim bi buruk oldu sanki bütün testlerim negatif çıkçakmış gibi geliyorİnann kafam gitti artıkbunla bozmuşum artık kafayı
Çok sevindim güzelimCanım doktordan çıktım..benim de 2 yumurta 21-22 mm. Bu gece iğnemi olacağım. Pazartesi aşılama olacak canım
Al bide benden o kadar yemin ediyorum bana da öyle geliyo bi yanım merkta bi yanım ya boşver test yapma diyoAhahah bilmiyorum ya bugün 7. Gün iğne hariç artık koyulaşma yaşarsa testler pozitif diyebilirim ama yine içim bi buruk oldu sanki bütün testlerim negatif çıkçakmış gibi geliyor
Tek yumurta benim hep tek yumrtam oluyorKac yumurtaniz vardi bu sefer
İğnenin etkisi 1 hafta mı sürüyor canımAhahah bilmiyorum ya bugün 7. Gün iğne hariç artık koyulaşma yaşarsa testler pozitif diyebilirim ama yine içim bi buruk oldu sanki bütün testlerim negatif çıkçakmış gibi geliyor
Yerlesme kanamasi ilk cocgmda yasadim toz pembe 2 damla oda peceteye silince gordum eger kirmizi kan gorduysen o adettir bnceArkadaşlar 2 gün regl oldum , Perşembe ve cuma olmak üzere dün akşam banyo yaptım hiç böyle olmamıştı sizce yerlesme kanaması mi regl mi oldum kafam çok karıştı zaten pazartesi günü doktora gideceğim
1 günü kırmızı kandı ,2.gunu lekelenme idiYerlesme kanamasi ilk cocgmda yasadim toz pembe 2 damla oda peceteye silince gordum eger kirmizi kan gorduysen o adettir bnce
Alla bende aynı yine de kendimi tutamayıp yapıyorum amaAl bide benden o kadar yemin ediyorum bana da öyle geliyo bi yanım merkta bi yanım ya boşver test yapma diyo![]()
Amin aminUmarım canım hepimizin yüreğini pır pır attıran duamız kabul olsun
Geçen ay 10. Günde tamamen gitmişti canım bugün iğne hariç 7. Günüm zor gözüken bir çizgi var gitmiş artık iğne etkisi herkeste farklı gösteriyorİğnenin etkisi 1 hafta mı sürüyor canım
Ben de bakıyım o zaman bugün 6. GünümGeçen ay 10. Günde tamamen gitmişti canım bugün iğne hariç 7. Günüm zor gözüken bir çizgi var gitmiş artık iğne etkisi herkeste farklı gösteriyor
Bak yavrum belki silikte olsa çıkar ben 4. Gün yaptığımda baya ben burdayım diyorduBen de bakıyım o zaman bugün 6. Günüm
Djdjdjdj ay ilk iğne deneyimimi çok heycanlıyım ve beklentim büyükk Allah inşallah ilk seferde nasiğ eder. Srninki kaçıncıBak yavrum belki silikte olsa çıkar ben 4. Gün yaptığımda baya ben burdayım diyordu![]()
İnşallah canımDjdjdjdj ay ilk iğne deneyimimi çok heycanlıyım ve beklentim büyükk Allah inşallah ilk seferde nasiğ eder. Srninki kaçıncı
O zaman şize aşılama yapılacak canım spermi kendileri enjekte edecekse