Senin bi belirtin var mu kuzumumut fakirin ekmeği![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bi belirtin var mu kuzumumut fakirin ekmeği![]()
gaz sancısı kabızlık adet hissi ara ara sol kasık ağrısı gögüs ucunda azcık acıma var dokununca genel olarak bunlarSenin bi belirtin var mu kuzum
Senin bi belirtin var mu kuzum
Benimde göğüs uçlarına dokununca acı var kaşık ve belde ağrı var akıntı devamgaz sancısı kabızlık adet hissi ara ara sol kasık ağrısı gögüs ucunda azcık acıma var dokununca genel olarak bunlar
benzer belirtilerimiz var hepimizin inşallah olacakBenimde göğüs uçlarına dokununca acı var kaşık ve belde ağrı var akıntı devam
Göğüs ucu ağrısını dün akşam fark ettim bugün de kasıklarım diğer günlere göre daha çok kendini belli ediyor ağrı değil sızı değil farklı bişeybenzer belirtilerimiz var hepimizin inşallah olacak![]()
mide problemleri biraz daha geç başlıyor ama hazımsızlık mide yanması gaz gibi şeyler yaşayan duydum yeni oldugundaGöğüs ucu ağrısını dün akşam fark ettim bugün de kasıklarım diğer günlere göre daha çok kendini belli ediyor ağrı değil sızı değil farklı bişeyartık önümüze gelem herşeyden heveslenmeye başladık bide iki gündür midem yanıyor benim ne yersem yiyim ama onu hamileliğe yormuyorum ya varsa bile daha çok etken mide yanması için falan
İki gündür midemde yanma var ama ona hiç yormamıştım bugün gerçekten kasıklarım şiddetlendi valla heveslenmek istemiyorum yamide problemleri biraz daha geç başlıyor ama hazımsızlık mide yanması gaz gibi şeyler yaşayan duydum yeni oldugunda
Heveslenip kendimizi kaptırmayalım ama umudu da kesmeyelimİki gündür midemde yanma var ama ona hiç yormamıştım bugün gerçekten kasıklarım şiddetlendi valla heveslenmek istemiyorum ya
Aynen öyle Çünkü heveslenince aklımdan hiç çıkmıyorHeveslenip kendimizi kaptırmayalım ama umudu da kesmeyelim![]()
Merhaba letu işe yaradı mı acabaBen de letu ve ovitrelle kullandım. Bugün iğnemin 5. Günündeyim. Bekliyorum. İlk defa bu ay yumurta takibi denedim. 10 aydır gebe kalmaya çalışıyorum.
Adetime 2 gün kaldı. Iğnemin 14. Günündeyim. Daha test yapmadım.Merhaba letu işe yaradı mı acaba![]()
Meraba canım bende 29 nisanda oldum iğnemi bekliyorum inşallah güzel haberler alırızHoşgeldin canımbende 29 nisanda oldum 29-30-1 mayısı değerlendirdim peş peşe artık gün aşırı beklemedeyim
![]()
Hayırlısı canım hiç test yaptın mu bugün 11. GünMeraba canım bende 29 nisanda oldum iğnemi bekliyorum inşallah güzel haberler alırız
Yok hiç yapmadım adet günümün gelmesini bekliyorumHayırlısı canım hiç test yaptın mu bugün 11. Gün
Çok sabırlısınYok hiç yapmadım adet günümün gelmesini bekliyorum
Geçen ay tam adet günü yaptım akşamına adet oldum o yüzden geçmesini beklicemÇok sabırlısınben 7. Günden başladım
![]()
Peki belirtin bişeyin var mıGeçen ay tam adet günü yaptım akşamına adet oldum o yüzden geçmesini beklicem![]()
Valla bu dördüncü denemem her ay farklı şeyler oldu ama hepsinde adet oldum bu ay sadece kasığımda batma şeklinde ağrılarım var ara araPeki belirtin bişeyin var mı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahValla bu dördüncü denemem her ay farklı şeyler oldu ama hepsinde adet oldum bu ay sadece kasığımda batma şeklinde ağrılarım var ara ara