Bende sivilcelendim ya bulantım da varİnşallah hayırlı haber alırız bunsefer bir de ilk klomen deneyimim midem bulanıyor kasıkşarınfeci ağrıyor sivilcem çok çıktı normal mi bunlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sivilcelendim ya bulantım da varİnşallah hayırlı haber alırız bunsefer bir de ilk klomen deneyimim midem bulanıyor kasıkşarınfeci ağrıyor sivilcem çok çıktı normal mi bunlar![]()
12. gün yapmadım 13. gün bugün yaptım o da hala silik aceba oluyor mu bilmiyorum ilaç hala etki ediyor mudur sizceTestlerin nasıl canım atar mısın bakalım
çok zor seçiliyor12. gün yapmadım 13. gün bugün yaptım o da hala silik aceba oluyor mu bilmiyorum ilaç hala etki ediyor mudur sizce
Canım bak bugün bnm 11.gün bnmde öyle çikti napsak bilemedim inan bnce iğne etkisi gibi geliyo ama herkesse bu kdr uzun da sürmemiş çok çok garip12. gün yapmadım 13. gün bugün yaptım o da hala silik aceba oluyor mu bilmiyorum ilaç hala etki ediyor mudur sizce
görünüyor hala
Senin bugün 13ise bnce kan ver canım bn kesn verirdmgörünüyor hala
koyulaşma görmeden kan vermek istemiyorum burdaki hastanede çalışıyorum zaten beta verince çok cins tepkiler alıyorum arkadaşlarımdan erkek kız demeden herkes yorum yapıyorSenin bugün 13ise bnce kan ver canım bn kesn verirdm
seninde beklemen gerek bence ilaç neymiş böyle gitmedi bi türlü yanıltıyor hep
Aaa o zmn bekle bakalm canım bncede insanlar ds ne tuhaf erkeklerde utanmiyo artık yani kadınsal konulara müdahale etmekten erkekleri de terbiyesiz olmş bu devranınkoyulaşma görmeden kan vermek istemiyorum burdaki hastanede çalışıyorum zaten beta verince çok cins tepkiler alıyorum arkadaşlarımdan erkek kız demeden herkes yorum yapıyor
Evettt yaa sna nerden vurulmştu bana koldan vurulmştu acba ondan mi dedm çoğu insanda sekizinci gün gitmişseninde beklemen gerek bence ilaç neymiş böyle gitmedi bi türlü yanıltıyor hep
öyle kocaman yaşını başını almış adam bana ee çocuk düşünmüyor musun diyor sen kimsin ne bu samimiyet baya sinir oluyorumAaa o zmn bekle bakalm canım bncede insanlar ds ne tuhaf erkeklerde utanmiyo artık yani kadınsal konulara müdahale etmekten erkekleri de terbiyesiz olmş bu devranın
Bnde de çok var yaşini başini almiş akraba erkekler ama ayarı vericem bida karşilaşirsam bn 8aylık evliyizö henüz 4.ayda başladilar söylenmeyeöyle kocaman yaşını başını almış adam bana ee çocuk düşünmüyor musun diyor sen kimsin ne bu samimiyet baya sinir oluyorum
Anladim canım beklicez koyulaşmayi ssnirimgöbekten istedi doktorum ebeyim zaten kendim yaptım
Ben de öyle düşünüyorum özelden yazişabiliriz canım durumumuzu bir de kol neden kol dedm hemşireyi göbek bölgesi yağli bi bölge oldgu içinkol göbek fark etmez diye düşünüyorum
Evet senin bir günün kalmiş ama yarın son değil mi 14de kan testi verin demişti dpktorum olmadi başka bi hast gidip kan mi versenumarım güzel olur bizim içinbeklemek yıpratıyor
![]()