• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende bazı doktorları anlıyamıyorum her hasta birmiki aynı ilaçları aynı dozda verelim diyolar hemde dediklerinin aksini yapıyolar.madem kendiliginden yumurta olşup ćatlıyo daha ne verip olan düzeninide bozuyosun mübarek. Hangisine guveniyosan isindiysan onda devam et inş Rabbim hakkında hayirlisini nasip eder cnm:)
aynen canım kime güwenecegimizi şaşrdık. İnşallah bu iyi olur. Aminnnn hepimizin inşallah

Arkadaşlar iğneden sonra 20 gün oldu bugün test yapmamıştım gelen giden yoktu saat 3 te şeffaf akıntı geldi yoğun bi şekilde sonrada sütlü kahve rengi akıntı geldi şimdide baya kahverengi akıntım var sizce adet mi oluyom döllenme olduda tutunamadı mı ne diyosunz

Kızlar merhaba. Bende geçen ay çatlatma iğnesi vurundum ama gebelik olmadı malesef. Yarında klomen başlıcam. Sizler adetinizin kaçıncı gününde başladınız. Dr um bana adet bitiminde başla dedi günde 1 adet içicem 1 hafta sonrada kontrole gidicem.

Kızlar merhaba. Bende geçen ay çatlatma iğnesi vurundum ama gebelik olmadı malesef. Yarında klomen başlıcam. Sizler adetinizin kaçıncı gününde başladınız. Dr um bana adet bitiminde başla dedi günde 1 adet içicem 1 hafta sonrada kontrole gidicem.
ben adetimin 3.günü başladm hep

bende adetin 4 gününde başladım

ben ilk oğlumda dr gittiğimde hiç yumurta oluşmuyor demişti bi kaç ay klomen kullan sonra duruma göre hareket ederiz aşılama yaparız demişti. çok üzülmüştüm ıtabi o ay klomen le birlikte hayıt otu tohumunu demleyip içtim incir yedim günde 1 klomen almama rağmen 3 tane gelişmiş yumurta vardı o ay hamile kaldım.

Kizlar ben bu ay klomen kullandim adettime bir gun var 5 gundur tansiyonum dusuyor basim donuyor acaba klomenin yan etkisi mi

Merhaba kizlar ben pko luyum aranizda pko lu olup klomen kullanan varmi nezaman baslatti dr klomene

Canım bende pkoluyum. 1yıla yakın denedik olmadı. Geçen ay çatlatma iğnesi vurundum. Tutmadı malesef. Bu ayda Klomen verdi dr.

Canlar merhaba, 4.klomeni kullandim bitti bugun adetin 14.gunu 4 yumurta var bugun em buyugu 15 mm.. Dger 3 kullanismda 14.gunu 20 mm oluyordu ve rahim duvari igne vurulurken 7,5 oluyodu.. Simdi sizce neden gecikti ki yumurta buyumem :( adetin 17.gunu tekrar cagirdi doktor. O gun catlatma ignesi olmak icin gec degil mi.bu adara donguk 30 gun.. Sevgiler

Canlar merhaba, 4.klomeni kullandim bitti bugun adetin 14.gunu 4 yumurta var bugun em buyugu 15 mm.. Dger 3 kullanismda 14.gunu 20 mm oluyordu ve rahim duvari igne vurulurken 7,5 oluyodu.. Simdi sizce neden gecikti ki yumurta buyumem :KK43: adetin 17.gunu tekrar cagirdi doktor. O gun catlatma ignesi olmak icin gec degil mi.bu adara donguk 30 gun.. Sevgiler
Ben bugün gittim kontrole ikinci klomenim 20 milimlik güzel yumurtan var dedi ama baika varmı sölemedi gördüm minik karaltılar ama yumurta mı bilmiyom rahim duvarım için hiçbişe demedi olsa sölerdi dimi

Ben bugün gittim kontrole ikinci klomenim 20 milimlik güzel yumurtan var dedi ama baika varmı sölemedi gördüm minik karaltılar ama yumurta mı bilmiyom rahim duvarım için hiçbişe demedi olsa sölerdi dimi
Kacinci gunun bugun canim masallah guzel buyumus.. Catlatma ignesi oluyomusun peki sen.. Benim rahim kalinligini da sekretere soylerken duyuyorum ozel olrak soylemiyor.sen de skntili bir durum olsa idi soylerdi heralde cunku ilaci var canim onunda

Back