• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klitoris ile ilgili

MissLavinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
491
54
318
Arkadaşlar ben önceden bu duruma hiç takılmazdım ama labioplasti ameliyatını duyduğumda dikkat ettim benim klitorisimin iç dudakları dışarı sarkık halde, yani sanki bir iki cmlik deri var orda. Ben bunun normal olduğunu düşünüyodum ama estetik açıdan herkes kötü diyor normalde içte olması ayakta dururken görünmemesi gerekiyomuş. Ameliyat da olamam henüz bekarım ve bu durumdan korkuyorum açıkçası evlendiğimde kötü bi görüntü mü olur sizce? Çok kafama taktım bu durumu :(

Arkadaşlar ben önceden bu duruma hiç takılmazdım ama labioplasti ameliyatını duyduğumda dikkat ettim benim klitorisimin iç dudakları dışarı sarkık halde, yani sanki bir iki cmlik deri var orda. Ben bunun normal olduğunu düşünüyodum ama estetik açıdan herkes kötü diyor normalde içte olması ayakta dururken görünmemesi gerekiyomuş. Ameliyat da olamam henüz bekarım ve bu durumdan korkuyorum açıkçası evlendiğimde kötü bi görüntü mü olur sizce? Çok kafama taktım bu durumu :KK43:
Bu Ameliyat bekar olmanıza engel değil.. Benim doğumlardan sonra daha büyüdü,perşembe ameliyat olacağım ..

Ben biraz çekiniyorum açıkçası bunu aileme de söyleyemem 22 yaşındayım :( Birde his kaybı oluyor ya da daha kötü bi görüntü oluştu yeniden ameliyat oldum diyenler var bu sebeplerle ameliyata pek sıcak bakamadım. Sizce çok mu kötü bi görüntü yani eşim bunu önemser mi bilemiyorum ben normali bu sanıyordum önceden

Back
X