- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
Ne gibi maruecum anlamadım temel soruları?
İlgi toplasa bile çok yorum alacağını sanmam. şahsen ben de bu sitede aldığım tepkilerden sonra kendi başımın çaresine baktım
beni baya sardı, ben cinsel terapistliğe açılıcam
Soru 1. Kadın boşalır mı, boşalmıyorsa o gelen sıvı da ne ola ki. gibi
Zaten en mantıklısı kendi kendine çözmek. kimseden fayda yok. Benim için sorun şuydu doktora gittim doktor bana fizyolojik bir engelin yok dedi. O andan itibaren kendim uğraştım hep. Çünkü onu duyana kadar hep acabalarla doluydum.
Ya aslında evet bende çok rahat konuşabilirim , ama aslında konu çok kasıyoruz kadınlar nasıl görünüyorum bunu yaparken en mükemmel nasıl tatmin ederim vs vs vs ve verdiğin örnekler doğrultusunda erkekler yüzünün şekline bakmak o dakika sende gerçekçi zevkler alıyorsan daha da tatmin olur yaptığın bir çok şeyden ..Kedicim aslında cinsellikle ilgili her şeyi konuşabilen hiç utanmayan çiftler de bunu yaşıyor tam olarak onunla alakası yok. Kadınların hepsi aslında genetik olarak obsesif bence. Kendime baktığımda ben cinselliği her ortamda rahatça konuşan bir insanım. Ki eşimle daha arkadaşken de böyleydim. sevgili olunca çok daha rahatladı durum. Ama sevişmek kadın için çok daha zor bir yolculukmuş. Erkek sevişirken her şeyi unutup o anın tadını çıkarabiliyor. Ama kadının sorunları varken yapamıyor. Yarın çok önemli bir toplantısı varken bunu yapamıyor. Çok spesifik bir örnek vereyim erkek annesi öldüğünde yıkılır uzun süre toparlanamaz ama ertesi akşam sevişebilir. Kadın yapmakta zorlanıyor bunları.
Kadının beynini boşa almayı öğrenmesi uzun sürüyor belki de..
Şu saatte zor geldi artı soru cevap yaparken aradaki detayları kaçırabilirim ya beraber tartışalım önce de bakalım
bu arada bu konuda ben de paranoyaktım vajinamın girişinde kemik olduğunu bunun bana engel olduğunu düşünüyordumsanki ilk zamanları kıtırt kıtırt ses geliyordu ya da ben vajina şizofrenisi yaşadım
Yalnız biz daha önce de bir şeyler konuşmuştuk hep aynı hisleri yaşamışız. Evet pozisyondan ve yeterince ıslanamamaktanmış o kemik ve kırt sesler de zamanla öğreniyorsun. Ama ben bir ara diyodum ki kesin benim vajinamda fazladan kemik var ameliyat olmam gerekicek
la' bébé git cinsellik +18 e aç konunu
ahahaha kesinlikle ya ben de ameliyat mı olucam şimdidiye üzülüyordum
çok dalga geçiyordu eşim aa kemik nereye gitmiş diye
burası jinekoloji ayıp mı kardeşim
o zaman yorum yazamazlar hem
konu açarken size mi soracaktım pardon ama istemiyorsanız bakmayın görmeyin. hıh.
PROfesyoneller cevap yazsın diye dedi idim
bir şey dicem de böyle uluorta alışık değilim.o sesin gelmesi için standart dışı pozisyon gerekmiyor mu en can alıcı pozisyonlar falan ahaha. iyi başlangıç mı kötü başlangıç mı bilemedim.
bende pozisyona göre oluyor o ses. hatta şey de neyse. ben gidiyom.al işte dinime küfreden müslüman olsa derim ben buna
hemen pozisyona falan geçtin
yok bebişim ya bakireyken orası dar oluyor ya genişlerken biraz zorluyor galiba kırt kırt
bende pozisyona göre oluyor o ses. hatta şey de neyse. ben gidiyom.
bende artık olmuyor ya
sen hava kaçması olayını diyorsun sanırım
özelden yaz bi merak ettim
Hayir canim asla oyle bir sey olmaz uremenin amacina aykiri :)
ben de bunu söyleyenlere dudak bükerek bakardım ama doğruluk payı olabilir. geçenlerde bununla ilgili bilimsel bir yazı okudum. g noktasının uyarılmasıyla belirli aşamaları geçtikten sonra böyle bir sonuç mümkün yazıyordu. bir bardak dolusu kadar bir sonuçtan bahsediyor
Bundan onceki konuda kadinlarin erkekler gibi bosaldigini yazmislar dogrumu
Evet dogru, kadınlarda erkekler gibi boşalabilir, squirting denir