E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bu konuda sana katılmıyorum bu ameliyatı bi ara bende düşünmüştüm. o zaman çok araştırdım.bu ameliyatın komplikasyonlarından birisi başka bölgelerde terlemenin artması.oranı çok yüksek değilmiş ama yinede oluyormuşyok hayir tatlim tam tersi
tum bolgelerdeki terlemeyi engelliyormus a.s.
bu konuda sana katılmıyorum bu ameliyatı bi ara bende düşünmüştüm. o zaman çok araştırdım.bu ameliyatın komplikasyonlarından birisi başka bölgelerde terlemenin artması.oranı çok yüksek değilmiş ama yinede oluyormuş
sizin dediğiniz olay mesela koltuk altı terlemesi için klips atılınca el terlemesininde azaldığı yönündeymiş.
ben bu ameliyatı 3 gün önce oldum
şafak hastanesi dr bayram ali özusluya.
merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim
Benimde aynı sorunum var yüz kızarması yüz terlemesi ayak el koltuk altı çok şikayetçiyim en muzarip olan el yüz bunlarda kesin sonuç varmı . Mesela kapalı alanda çok çabuk yüzüm kızarıyor ve yüzüm terliyor. Hiç bir refleks hareketim olmadığı halde :)doktor tüm eksilerini artılarını anlatıyor görüşmeye gittiginde. refleks terleme haricinde hiçbir yan etkisi yok oda ztn çok düşük bir yan etki. bu yan etki ilk haftadan kendini gösteriyormuş bende yok allaha şükür. ayaklarım %25 gibi terlemeye devam ediyor ellerim kupkuru koltuk altım kupkuru salı günü dikişlerim alınıcak. inanılmaz mutluyum şuana kdr bunu çektigime o kdr üzülüyorumki. Allaha çok şükür başarılı sonuç aldıgım için. 2 arkadaşım daha oldu. birinde refleks terleme olmadı çok sıcak oldugunda hafif sırtı terliyomuş ama onu rahatsız edicek düzeyde degilmiş. diger arkadaşımda refleks terleme baya yogun ama o arkadaşımın kilosu biraz fazla. yani sanırım kilolu insanlarda bu refleks terleme olasılıgı daha yüksek. bu arada ssk ile anlaşmalı şafak hastanesi 1650 ye yapılıyor. ben botox yaptırıcaktım 3 ay için hem acı çok çekiliyo hem 2 milyar veriosn degcek bişey diil. Bayram ali özusluda çok deneyimli ztn günde kaç tane bu ameliyatı yapıyo yarım saatte çıkmış benim ameliyatımda bende 45 dk da ayıldım. merak ettiklerini sorablrsn
doktor tüm eksilerini artılarını anlatıyor görüşmeye gittiginde. refleks terleme haricinde hiçbir yan etkisi yok oda ztn çok düşük bir yan etki. bu yan etki ilk haftadan kendini gösteriyormuş bende yok allaha şükür. ayaklarım %25 gibi terlemeye devam ediyor ellerim kupkuru koltuk altım kupkuru salı günü dikişlerim alınıcak. inanılmaz mutluyum şuana kdr bunu çektigime o kdr üzülüyorumki. Allaha çok şükür başarılı sonuç aldıgım için. 2 arkadaşım daha oldu. birinde refleks terleme olmadı çok sıcak oldugunda hafif sırtı terliyomuş ama onu rahatsız edicek düzeyde degilmiş. diger arkadaşımda refleks terleme baya yogun ama o arkadaşımın kilosu biraz fazla. yani sanırım kilolu insanlarda bu refleks terleme olasılıgı daha yüksek. bu arada ssk ile anlaşmalı şafak hastanesi 1650 ye yapılıyor. ben botox yaptırıcaktım 3 ay için hem acı çok çekiliyo hem 2 milyar veriosn degcek bişey diil. Bayram ali özusluda çok deneyimli ztn günde kaç tane bu ameliyatı yapıyo yarım saatte çıkmış benim ameliyatımda bende 45 dk da ayıldım. merak ettiklerini sorablrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?