Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir sorun oluşmuş... ama elde var sıfır, hala "ameliyat oldum, 1-2 sene geçti ve hala eskisi kadar terlemiyorum" diyen yok
Bu ameliyatı olmuş ve üstünden 1-2 sene geçmiş olan yok mu? Hep yeni ameliyat olanları okuyoruz ama etkisi sürekli oluyor mu hiç bilmiyorum? Sosyal güvence ile 1.600 tl verip üstüne ertesi sene terlemeye başlarsam çok üzülürüm...
Konuyu hortlattim tekrardan ama aynı sorun bende de var ameliyat oldunuz mu ne durumdasıniz merak ettim.Canım merhabalar.
Aşırı terleme ile ilgili çok muzdaripim.Hayatım resmen cehennem oluyor.Elim yüzüm resmen yanıyor.Arkasından öyle terliyor ki.Sen anlarsın canım beni.Ameliyatı olalı epey zaman oldu senin.Ben devlet memuruyum.Ameliyata toplam ne kadar öderim.Bir de şu refleks terleme durumu var mı sende?
Beni bu konuda aydınlatırsan çok sevinirim.Hayatım öyle mahvoluyor ki, anlatmam imkansız.Hiçbir toplu taşıma aracına binemiyorum.Binince bir ateş basıyor bir terliyorum, ne saçım ne makyajım kalıyor.DEvamlı ateş basması durumundayım.Azıcık yürüsem de çok terliyorum.mafoldumben