• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klavye hızı

rxuxya3384

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
9
0
86
40
İzmir
:Saruboceq:merhaba acil klavyemi hızlandırmam lazım arkadaşlar ne yapmalıyım sınava gircem benm için cok önemli bir tavsiyesi olan var mı? dk'da 250 karakter istiyorlar yazarsam hemen işe alınıcam lütfen yardııım............:Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq:merhaba acil klavyemi hızlandırmam lazım arkadaşlar ne yapmalıyım sınava gircem benm için cok önemli bir tavsiyesi olan var mı? dk'da 250 karakter istiyorlar yazarsam hemen işe alınıcam lütfen yardııım............:Saruboceq::Saruboceq:

F klavye kullanabiliyomusun

size yardimci olurmu bilmem, bir arkadasin 10 parmak klavye ögrenmekle ilgili bir konusu vardi
belki yardimci olur.

arkadasım 10 parmak cdlerı oluyor onlardan calısabılırsın ne kadar vaktın var daha onceden 10 parmak deneyımın varmı bılmıyorum ama 250 karakter yazmak ıcın en azından bı ay zmanın olması gerek belkı de daha fazla

Q klavye kullanıom ben bir ay kadar zamanım var bir kaç on parmak programı indirdim ama hiç hoşuma gitmedi bana önerebileceğiniz bir program veya ypabileceğim bir şey var mı? hep yazıyorum devamlı e kadar faydalı olur bilmiyorum ama hızlanmıo gibi 180 falan yazıom en fazla

saol arakdaşlar ama tekniği yok mu bunu bi metn alıom yazıom yazıom ama snaki gelişmio ya zamanımda az ve bu sınavı kesn kazanmam lazım kazanırsam eğer hastanede çalışmaya başlıcam benm için cok önemli

canım bende hastahanede calışmaya baslıycam ve klavyemi hızlandırmaya calışıyorum programlar var bunla ilgili ama ben word de yazarak uğraşıyorum ve eskiden kullandığım ama şimdi unuttuğum f klavyeye agırlık verdim bence daha süratli olman için faydası olacaktır Allah yardımcımız olsun

aynen ben de hastaneye gircem programların pek faydası olmuo heralde ben de öel yapayım o zamn word de calışmak en iyiis sanırım

f lavye kullanmak istersen eğer resimleri var kopyala bilgisayarına önce bakarak yaparsın sonra kendiliğinden hızlanıyor canım

türkçe klavye canım devlet dairelerinde bir çok yerde f klavye kullanılıyor daha seri yazmak için çok güzel bakmadan yazmanı sağlıyor

Ben oldukça seri şekilde on parmak bakmadan f klavye kullanıyorum ama bunun için 6 aylık bir kurs gördüğüm gibi işim gereği 10 yıldır sürekli pc başında yazıyorum bu böyle oludğu halde dakikada 250-300 karakter ben yazabiliyorum nerdeyse, yani istenilen profesyonel klavye buda ancak sürekli yazmayla gelişecek bir şey, kısa bir zamanda edinilecek kadar kolay değil, tekniği sadece orta sıradaki temel harflere parmaklarını yerleştirip üst ve alt sıradaki harflere de en kolay uzanan parmaklarınla basmak ve elini klavyeden çok fazla kaldırmamak, hangi parmağının altında hangi harfin olduğunu ezberlemek

biraz araştırdım kızlar kurslar varmış on parmak kursları ama izmir de yok galiba bu konuda bilgisi olan var mı acaba kursa giderek zaman kazanabilirm hiç olmassa

bir şarkı ac ve ordaki sözleri yaz aynı zamandada dakika tut tatlicadiarzu

bi ara bende calışmıştım böyle yapmıştım. etkisi yüksek

ya canım belkı saçma gelebılır ama ben hızlandırmak ıcın acıyodum bı sarkı sozlerını yetıstırmye çalışıyodum tavsıye ederım hıç yoktan benım buldugum ıyı bı yontem faydasını goreceksın bence sana bol sans umarım kazanırsın bırde hayecan yapma bence

6 senedir pc kullanıyorum anca öğrendim 10 parmak yazıyorum hemde bakmadan :1: ama isteyerek olmadı daha kısa bi sürede öğrenebilirdim alışkanlık haline geldi bende :) bütün bunları bakmadan yazdım :52::52::52:

Son düzenleme:
Back