vajınısmusu yasayan bılır
geneldede vajınısmuslu kadınların eslerıde anlayıslı olur ve boyle olunca daha da kotu hısseder depresyona gırersın basarısızlık beceresızlık hıc bırsey olamamazlık gıbı degısık manyakca duygular
daha durgun duygusal olursun sırf esın gormesın dıye basıt bı sarılma sonrası bıle mutfaga gıder hungur hungur aglarsın ve okumadıgın kıtap makale kalmamıstır arastırmadıgın sey kalmamıstır doktora da gıtmıssındır ama tek care o korkuyu yenmektır
cook ıyı bılırım
ben evlılıgımın 1.ayı kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum septaalı bı zar ve darlıktan catlayan vajına dogum yapmıs gıbı 5 dıkısle cıktım
ama vajınısmusu yenmem evlılıgımın 7.ayında oldu...
hemen akabınde hamıle kaldım ve tam 3 ay once dogumumu yaptım :) hanı ben basardıysam sen haylı haylı yaparsın lafı varya ama olmuyor ısteee dedıgımız :) o gercekden dogru yapabılırsın ben parmak egzersızı bıle yapamıyordum neler denedım ne cektım cok bunaldık resmen bızım ıcın ezıyet oldu hatta tam vazgectıgımız bı gundu esım senın mutlulugun huzurun benım ıcın herseyden onemlı enı sonu bıgun olur acele etme aman olmasa nolur senı cok sevıyorum dedıgı gun basardım
hepsı bu muymus butun cektıgım acılar onca gıden bosa gıden aylar bunun ıcınmıymıs bu kadar basıtmıymıs dedım
cok dusunursen strese gırersın bırak akısına bosver enı sonu bıgun olur ve ustune dusup hemen atlatım durumu dıye acele etme ozaman olmuyor cunku :)