Klasik bir vajinismus

Demi canım bende öyle düşündüm 12 cme kadar genislettim orayı sonuçta ben ondan kanama olmaz yani bakalım ikinci deneme yi egzersiz yapmadan denicem inş o zamanda olur

Canım kanama zaten bişiyin ispatı değil. Sen hiç takılma ona. Sorununu aşamaya bak ;) 12 Cm çok iyi bi boyut, bnce sen zaten halletmissin

Kızlar iyi akşamlar. İkinci denemeyi bugün yaptık. Çok mutluyum oldu tamamen :) bugun sadece bi adet kuiflex alıp kalanını olduğu gibi uyguladım. Diğer sefere hiç ilaç almadan sadece sprey ve kremle deniycem. İlk defa tamamen birleşme yaşadık. 7 ayın üzerine zil tkip oynayasim var. Insalla kremsiz ve spreysiz denemem de rahatça olur. İyi ki varsınız :) :)

Kızlar iyi akşamlar. İkinci denemeyi bugün yaptık. Çok mutluyum oldu tamamen :) bugun sadece bi adet kuiflex alıp kalanını olduğu gibi uyguladım. Diğer sefere hiç ilaç almadan sadece sprey ve kremle deniycem. İlk defa tamamen birleşme yaşadık. 7 ayın üzerine zil tkip oynayasim var. Insalla kremsiz ve spreysiz denemem de rahatça olur. İyi ki varsınız :) :)
Tebrikler canım bence artık bişey kullanmadan dene yapabilirsin

Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıları hastanesinde vajinismus terapisi yapılıyor.
182 yi arayıp Psikiyatri Uzmanı Dr. Özge Şahmelikoğlu Onur' dan randevu alırsanız eğer dışarda binlerce liraya olacağınız tedaviyi bedava olabiliyorsunuz. Hem cok bilgili hem de cok sıcak kanlı bir doktor kendisi. Ne olduğu bilinmeyen tedavilerle zaman kaybedip iyileşme vaadi ile cinsel hayatınızı ve sağlığınızı riske atmayın, paranız da cebinizde kalsın..

Back