Klasik bir vajinismus

şaka değil gerçekten soruyrum : acaba parmağı içeri degilde sadece yüzeysel dokundursanız ? cunku kıltoris ile oynamak daha basit.

şaka değil gerçekten soruyrum : acaba parmağı içeri degilde sadece yüzeysel dokundursanız ? cunku kıltoris ile oynamak daha basit.
Cozen biri olarak ewet bende bunca sene niye beklemisim bunun icinmi bunca sene beklemisim dedim ama destek almasaydim asla cozemezdim

Cozen biri olarak ewet bende bunca sene niye beklemisim bunun icinmi bunca sene beklemisim dedim ama destek almasaydim asla cozemezdim
tamam destek alısın panik atak da böyle bir şey de mesela panik atakta kişisel telkinler en baştadır. sonra nefes egzersizi sonra dha da olamzsa ilaç.
bunda ne tavsiye ediliyor yani bizlerin burada tavsiye etmediğimiz değişik ne var ?

tamam destek alısın panik atak da böyle bir şey de mesela panik atakta kişisel telkinler en baştadır. sonra nefes egzersizi sonra dha da olamzsa ilaç.
bunda ne tavsiye ediliyor yani bizlerin burada tavsiye etmediğimiz değişik ne var ?
Orda kisiye ozel tedavi uyguluyolar ben burda anlatirsam gitmekten vazgecer belki ama gidipte cozemeyen hic gormedim ben orada ve 15 yıllik ewli olanlari bile biliyrm

Bende 21 ay sonra vajinismusu yendim. Psikolojik tedavi gördüm verilen ödevleri yaptım son aşamaya geldiğimde psikoloğumun tayini çıktı.

Benim terapimde parmak egzersizi yoktu. Psikologum itici geldiği için kimse yapmak istemiyor diyordu. Ben 1 kulak çöpüyle egzersize başlamıştım.

Benim asıl korkum kan görmekti. Terapim yarım kalınca tekrar kadın doğum Dr una gittim genel anestezi altında tam bir muayene oldum kızlık zarı yırtılmış. Dr 10 gün müdahale etme herhangi bir şey sokma dedi. 10 gün sonra regl oldum. Regl im bitince hadi deneyelim dedik ve oldu :KK49:. Sürekli kan gelmeyecek zaten diye kendimi telkin ediyordum. Hiçbir şey anlamadım bile ne acı ne başka bir şey.

Biraz cesaret edin. Sorununuzun üstüne gidin.

Bende 21 ay sonra vajinismusu yendim. Psikolojik tedavi gördüm verilen ödevleri yaptım son aşamaya geldiğimde psikoloğumun tayini çıktı.

Benim terapimde parmak egzersizi yoktu. Psikologum itici geldiği için kimse yapmak istemiyor diyordu. Ben 1 kulak çöpüyle egzersize başlamıştım.

Benim asıl korkum kan görmekti. Terapim yarım kalınca tekrar kadın doğum Dr una gittim genel anestezi altında tam bir muayene oldum kızlık zarı yırtılmış. Dr 10 gün müdahale etme herhangi bir şey sokma dedi. 10 gün sonra regl oldum. Regl im bitince hadi deneyelim dedik ve oldu :KK49:. Sürekli kan gelmeyecek zaten diye kendimi telkin ediyordum. Hiçbir şey anlamadım bile ne acı ne başka bir şey.

Biraz cesaret edin. Sorununuzun üstüne gidin.
Ayyy seninki zormus bizimki modern klinikte ve çok basit yollarla cozduk seninkini herkes yapamaz

Offf beni en iyi siz anlarsınız o zaman.. hayatım resmen tepetaklak oldu
Bende aynı durumdaydim hiç pes etme gerekirse tedavi için herşeyi dene bende 10 ay çektim bu sıkıntıyı farklı bir memleket kendini eksik hissetme çok zor ama ankara da yendim çok şükür tedavi ile şimdide bebek için tedavi görüyorum bunlarda imtihan güzel dualar et eksik dua etme egzersiz yap ve önce bu işin çok da zor olmadığını beynine öğret zorla umarım sende tüm isteyenlerde kurtulur

Bende aynı durumdaydim hiç pes etme gerekirse tedavi için herşeyi dene bende 10 ay çektim bu sıkıntıyı farklı bir memleket kendini eksik hissetme çok zor ama ankara da yendim çok şükür tedavi ile şimdide bebek için tedavi görüyorum bunlarda imtihan güzel dualar et eksik dua etme egzersiz yap ve önce bu işin çok da zor olmadığını beynine öğret zorla umarım sende tüm isteyenlerde kurtulur
Bebeginiz neden olmuyo acaba bende cocuk istyrm 2 aydr korunmuyrz ama olmafi polikistik ower var bende oda biraz engel olabilirmis

Esinle ve kv ile sıkıntılar ciddi boyutta ise, once bunlarin çözümüne odaklan derim.. Cozumsuz şeylerse, sorun vajinismus degildir zaten

Boşuna kendini harap etme bende 3.5 senelik ewli ve vajinusmusu yeni cozen biri olarak soyluyrm canim okadar iyi anliytmki saygin mizockadioglu sayesinde çözdüm oraya gidip cozemeyen kimse yok git siddetle tavsiye ediyrm
Vajinismusu yeni yenmiş birisi olarak Saygın micozkadioglunu şiddetle tavsiye ederimm
Bu micozub parasi yetmiyonu siteye reklam vermeye uyelik alip reklam yaptirtiyor. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen

Gecmis olsun esinizle daha cok deneme yaparak ilerleyebilirsiniz bir arkadasimda yasiyor bu problemi arayi actik surekli erteliyoruz dedi birlesme yasamasanizda sonunda birbirinizi ihmal etmeyin.

Merhaba kızlar. . Bu benim gruptaki ilk konum. Siz defalarca rast gelmissinizdir bu konuya ama anlatmadan duramiycam. Evlendim 7 ay oldu ama vajinismusü cozemiyorum. Psikolojik destekler, yapamadığım egzersizler vs iyice bunaldim. Evlendiğimden dolayı şehir değiştirmiş oldum. Bu yeni yerde is bulamadim falan derken kendimı tükettiğimı farkediyorum. Hicbisiden zevk alamıyorum mutlu olamıyorum. Yoktan yere evde tek başıma surat asiyorum. Eşim aksam gelince onla 2 kelime edesim gelmio. Bu şehirde tanıdığım bi eşim bi de kaynanamlar var. Kaynana durumu deseniz zaten apayrı... Sanırım bunalimdayim.. O kadar okudum, eğitim aldım, hayatımı doya doya yaşadım derken vardığım nokta bu olmamalıydı. . Sürekli bunu düşünüyorum
Daha önce açılan sayfada yazmıştım, bende 7 ay çektim, gittiğim bi dr. psikologlara para dökme sana yazacagim kitabi al oku dedi,yapamazsaniz öyle git demisti..cem kece ve serap güngör un "10 adimda vajinusmus tedavisi " esimle acele etmeden yavaş yavas okuduk..sonuç: kitabin sonunu getiremeden hallettik :)

Bu micozub parasi yetmiyonu siteye reklam vermeye uyelik alip reklam yaptirtiyor. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen
Ne diyosun sen ya biz yardımcı olmaya çalışıyoruz şunun dediğine bak zorunami gitti diğer öneriler boş kıza boş boş şeyler anlatıyorlar onların hicbiriyle olmaz biz gerçek çözüm yolunu söylüyoruz çünkü orda cozduk bizde saygın beyin adını çok duyuyosunya hepsi orda cozenler canım tabi millete anlatcaz onlarda kurtulsun o yüzden zoruna gitmesin

Offf beni en iyi siz anlarsınız o zaman.. hayatım resmen tepetaklak oldu
Ne yapılabilir bilmiyorum. Ben hayatimda hiç vajinismus olmayacağım sanırdım. Olmuşum ve haberim yokmuş. Ve benum hic böyle sorunum yoktu. Sonradan oldu...

Esinle ve kv ile sıkıntılar ciddi boyutta ise, once bunlarin çözümüne odaklan derim.. Cozumsuz şeylerse, sorun vajinismus degildir zaten

Eşimle çok fazla sıkıntımız yok. Ama bnm yaşadığım değişimlere ayak uyduramamis olmam aşık suratli mutsuz bi es olmama neden oluo. KV ile sorunumu en az sayıda görüşerek çözdügümü düşünüyorum. Eşime ailesiyle ilgili olumlu ya da olumsuz tek bi kelime etmiorum. Ama vajinismus

Back