Klasik bir vajinismus

Konu sahibi ne yaptı acaba ?

Hicbisi :( reglim maalesef daha bu sabah bitti.. bnde artık bugün denemeyiz yarın gündüz ilaçları kullanırım aksam deneriz diye düşündüm. İşte bi saat önce eşimle bi anda kendimizi yatakta bulduk. Ama sonuç hüsran :( hiç ama hiç bi ilerleme yok.. yapamadık. Aşırı moralim bozuk.

Peki kistlerde azalma oldumu acaba mesela ictikten bikac gun sonra akinti cogalit diyollar ama bende olmafi mesela acaba faydami etmedi
Bende akıntı içtiğim günden beri oldu ama aynı klomen kullandığım ay gibi tahmini yumurta çatlama günümde aşırı ağrım oldu şimdi ağrı sizi yok içiyorum devamlı hala ama ne akıntı var nede ağrı inş etkili olmuştur sende de yaa belli olmuyor zaten böyle şeylerle ama yinede insan bir umut diyor işte

Hicbisi :KK43: reglim maalesef daha bu sabah bitti.. bnde artık bugün denemeyiz yarın gündüz ilaçları kullanırım aksam deneriz diye düşündüm. İşte bi saat önce eşimle bi anda kendimizi yatakta bulduk. Ama sonuç hüsran :KK43: hiç ama hiç bi ilerleme yok.. yapamadık. Aşırı moralim bozuk.
Canım neden profesyonel bir destek almıyorsunuz.
Yukarıda da yazdım, İstanbul'da isen devlet bu imkanı sana sunuyor, en ehil kişiler tarafından.
Kesinlikle denemelisiniz.

Yukarıda da yazdım, İstanbul'da isen devlet bu imkanı sana sunuyor, en ehil kişiler tarafından.

Katılıyorum kesinlikle,ama eşini birlikte tedavi olmaya ikna etmelisin.hayır bunda ayıp bir şey de yok ki.en güzel günlerinizi bunun stresiyle geçiriyosunuz.

İstanbulda değilim ama zaten istanbulda psikoloğa gittim. Çanakkale de yasiorum burada da tedaviye devam ediyorum. Ama parmak hareketlerini yapamadığım için asamiyorum bu sorunu...

Kizlarrr size bu haberim var ilk aşamayı geçtik. Yani artık evli bi kız değil evli bi kadınım. .. Haydar dümenin reçetesini denedim, ve malum olay gerçekleşti.... çok mutluyum, resmen ağladım mutluluktan
Canim baskı falan hissettin mi hiç peki Penis girerken

Canım girişte çok hissetmedim, ama ucu girdikten sonra tabi ki hissettim. Ama uyuşuk olduğu dayanilmicak bi aci olmadı
Anladım canım dün gece bende 12 cmlik aparatla egzersiz yaptım ardından eşli denedik Penis kaydı gitti hiç hissetmedim acaba olmadı mı diye tereddüt ettim ama içimde hissettim penisi acı sizi kanama olmadı sende kanama oldu mu cnm

Canım ilk önce kanama olmadı, ama bi daha denedik o zaman oldu. Sen aparatla egzersiz yaptığın için esnemistir, kanama olmaması çok normal. Doktorum bana eğer parmak egzersizi yaparsam ilişkide kanama olmayabilecegini söylemişti. .

Demi canım bende öyle düşündüm 12 cme kadar genislettim orayı sonuçta ben ondan kanama olmaz yani bakalım ikinci deneme yi egzersiz yapmadan denicem inş o zamanda olur

Back