• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'ya Teşekkürler :)

kk ayrıca tesekkür etmek istiyorum günümün neredeyse 24 saati burada gecıyor ve ben burada olmaktan cok keyif alıyorummm. burası cok farklı yaaa bılmıyorum buradaki herkes iyi kk inan hepinizi cok seviyorum kazen ve curly emeklerıniz harikaaa

sevgili arkadasım senı hayranlıkla takip ediyorum siteye koydugun hersey gülerek bakıyorum allah hepimize gülecek hayatlar varsın yolun acık olsun

200707071629htmhy70680.jpg

:utangac:Cok tsk ederim ...Ne mutlu bana :1hug:

teşekkür ediyorum.sürekli bebek var mı yok mu sorusundan kurtulup, dikkatimi başka şeylere vermemi sağlayan herkese,teşekkür ediyorum.

adil davranan herkese teşekkür ediyorum.dertlerimi sevinçlerimi paylaşan.bana destek olan yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.kişiye özel taktir teşekkür yasak olduğundan isim veremiyorum.ama onlar kendilerini biliyorlar.:)a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug::nazar:

Ben şuana kadar hep neşeli ve çatlak biri olarak kk da dolandım durdum. Ama şu paralarımı satmaya kalkınca ve bir topikte az da olsa ailevi sıkıntımdan bahsedince anladım ki dost omuzlara ihtiyacım varmış. :çok üzgünüm:İçimi dökmeye, ağlamaya konuşmaya ihtiyacım varmış. Bütün gün eğlenirken, güzel vakit geçiriken sadece kendimi avutuyormuşum. benneyaptımki​
Hiçbir sorunumu çözemesemde bana gerek msnden gerekse attıkları mesajlarla destek olan, beni dinleyen, sıkıntımı paylaşan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. a.s.​
Sizleri seviyorum:asigim: kızlar hemde çok...​
:enbuyukkk:

Ben de bana dostane yaklaşan,güldüğümde kahkahama ortak olan,sıkılıp ağladığımda destek çıkan,içimi ferahlatan,laf olsun torba dolsun diye değil,gönül dostu olan tüm KK daki arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler..

gerçekten bu sıteyı kım kurduysa teşekkur edıyorum çok başlıklı gerçekten ınsana faydalı olan bılgıler içeren dostluklar ve bırsuru guzellık barındırıyor baya bır ınceledım sıteyı çok hoş bır sıte benıde aranıza aldıgınız ıçın tşkler

sitenin sahibi kazen abi benden de kazen abime bi teşekkürler gerçekten çok hoş bir site burada çok ilginç faydalı bilgiler buluyorum ve çok hoş arkadaşlıklar ediniyorum...

bu site gerçekten çok hızlı gelişti.. ben de katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.. a.s tebrikler.. a.s.

Bende cok tesekkur ediyorum KK'nu gerceklestirip hayata geciren emeklere..
cok guzel paylasimlar ve dostluklar buldum....

sevgimle

bende çok teşekkür ederim daha çok olmadı kkya katılalı ama günlerim daha farklı geçiyo artık ama okullar açılıyo artık fazla takılamam kkya

evt siteyi bu hale bukadar guzel yapan sizlere ve site yonetimine tşklerimi

sunarim...

bugüne kadar burada acı tatlı geçirdiğim tüm zamanlar için en başta arkadaşlarıma sonra kk ya ve patrona çok tşk ederim sizleri çok seviyorum çok özliycem senağlama

Back
X