• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'ya Teşekkürler :)

ben teşkürümü geri alıyom açılalı ne kadar oldu 8 tanecik yarışma var. Aaaa olmazkii ama azcık ilgilenin şu formun bu kısmıyla..

Bana hoşgeldin diyen tüm KK üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca gördüğüm tek şey hepsinin de takdiri hakediyor olması. Hepinizin Yaklaşan ANNELER Gününüzü yürekten kutluyorum. Sevgiyle Kalın!

Tekrar hoşgeldin belki gözümüzden kaçmış olabilir burası çok kalabalık gördüğün gibi herkes heryere bazen yetişemez ama bende senin anneler gününü kutluyorum aramıza tekrar hoşgeldin :çiçek: :çiçek: :çiçek:

canım ablam ödulun hayırlı uğurlu olsun biraz geç olsada yazmam kusurumu hoşgör:çiçek::çiçek::çiçek:

hayırlı olsun ooo ödülün haketmişsin yaren sende haketmişsin tebrikler mütevazılığa gerek yok ikinizinde site içinde sıkı takipçisiyim emeğinizin hakkı bu:nazar::çiçek::hooray:

oooo ödüllü,bukalemunum benim seni ve ödül alan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:çiçek::1hug:Elifim canım ablamında madalyaları çoğalmış valla çok sevindim,en çokta onun hakkıydı:1yes2:sizi gidi site gazileri sizi,şimdi siz madalyalardan dolayı bizden yerde istersiniz:Roflol::Roflol:

oooocum tebrik ederin odulun icin ben gormedim su kabir azabini gozumden kacmis nereye acmistin basligi merak ettim dogrusu

Petek canim tesekkure degmez biz burada buyuk bir aileyiz ve bizimde babamiz gibi , benimde dun babamin olum yildonumuydu inan 5 yil oldu hala boslugu dolmuyor ama evlat destek oluyor yasam gucu veriyor, babaciginin mekani cennet olsun nur icinde yatsin, her zaman yanindayiz kendini yalniz hissetme birtanem, bu gunler zor gecer bilirim, Allah ailene ve sana sabirlar ve uzun omurler versin sevgilerimle canim

Petekcim biz bir aile olduk .O yüzden acını hep birlikte paylaşmalıyız .İnanılmaz olduğunu biliyorum .Nur içinde yatsın .Dualarımızı gönderiyoruz .Babacığın zaten hep seninle olucak bunu hissedersin mutlaka .

canım çok zor biliyorum bende babacımı kaybedeli 3 yıl oldu ama hala inanamıyorum yerleri dolmuyor hiç bir şekilde ve özlem hep oluyor ama canım işte hayat devam ediyor ve evlatlarımız ında bizlere ihtiyacı var bunun için ayakta durmaya mecburuz duamı gönderdim canım mekanı cennet olsun inş

petekcim canım Allah rahmet eylesin üzülme canım.o orda umarım seni görüyordur,üzülme sen üzüldükce o da üzülür canım..dua et bol bol..bende fatıha okurum tabi..canım benimm yaa

YÜZLERİNİ GÖRMEDİĞİM KK DOSTLARIM BAŞTA DERYAM OLMAK ÜZERE HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM. SİZLER SAĞOLUN DOSTLAR SAĞOLSUN...
İNANIN O KADAR MUTLU OLDUM Kİ MESAJLARINIZA ... DERYAM SENİ SEVİYORUM DÜŞÜNCELİ ARKADAŞIM KIYMETLİ DOSTUM... HELE BİDE ''BABAMIZ'' YAZMIŞSIN YA BİTİRDİN BENİ VALLA CANIMSIN...
ŞU AN 20 GÜN OLDU BABAMDAN AYRILALI AMA BEN HALA İNANAMIYORUM ... OKADAR BÜYÜK BİR BOŞLUK OLDU Kİ HAYATIMDA ÇOCUKLARIM OLMASA HERALDE ŞU AN BABAMIN YANINDA OLURDUM ÇOK ÖZLÜYORUM O'NU... BÜYÜK ALLAH IM SABIRLAR VERSİN BANA...
HEPİNİZE TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BU MESAJI OKUDUKTAN SONRA BİRER FATİHA OKURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM ...

Petegımm sana verdıgım degerı zaten sende bılıosunn:1yes2:
babam dedım acını bende paylasıyorum cnmm:çok üzgünüm:
Nurlar ıcınde yatsın mekanı cennet olsunnn
Fatıhamıda okudum cnmm

Petek cim seni tanımam ama innaki okurken duygulandım.. tekrar başın sağ olsun.. Allah cennette kavuştursun..

Hani demişsinya çocuklarım olmasaydı şu anda onun yanında olurdum çok özlüyorum.... özlenmezmi hemde zaman geçtikçe dahada yakar kavurur içini.. daha çok özlersin ama malesef yanına gitmek senin elinde olan bişey değildir.. gidemezsin bende 3 buçuk yıl önce kaybettim babamı.. o kadar çok kere mezarının başındayken ellerimle toprağı deşip yanına girivermeyi istedimki.. okadar dua ettimki Allahım benimde canımı al diye .. ama olmadı işte .. hayatın kuralı herkez eceli gelince gidecek.. Hep dua ederim Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın diye.. öyle zorki dünyası yıkılır insanın.. şimdi bile boğazım düğüm düğüm oldu ama elden gelen bir şey yok dua etmekten başka.. Rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.. Allah rahmet eylesin..

petekcim canim biz bir aileyiz birimizin acisi hepimizin acisi oluyor burda seni cok iyi anliyorum giden gelmiyor acisi hep icinde kaliyor ama hayatda devam ediyor elimizden bisey gelmiyor olumun karsisinda birgun hepimizin gidecegi yer orasi babanin mekani cennet olsun nur icinde yatsin sizlerede rabbim sabir versin duami ettim rabbim kabul etsin canim

Canım daha önce haberimiz olsada yanında olabilseydik. Tekrar Allah sabır versin diyorum. Ben bu acıyı daha erken yaşlarda yaşadım. Yıllarca bitmek tükenmek bilmeyen bir sızı insanın içine yerleşir. Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin. Dualırımı gönderdim. Kabul olur inşallah.

Back
X