• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'ya Teşekkürler :)

KK kocaman bi aile olmaya devam ediyor...
bende buranin bi cocuguyum (:
bu kadar sicak ve samimi bi yer bu sanal alemde yoktur..sadece sanal alemligi gecmis durumda..
ben hem sevindigimde hemde uzuldugumde girdigim...degisik insanlari tanimaya basladigim, ama her nedense bi de sevmeyi basladigim yer KK.
COK TESEKKURLE KK... :enbuyukkk:
(:

kk ailesi hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm,geç oldu ama güzel oldu buluşmamızzz iiiki varsınnnnna.s.

Teşekkürler tüm kadınlar külübü yetkililerine doğum günümü hatırladığınız için pc den anlamıyorum dileğim mesajımı yanlış yere yazmıyorumdur,iyiki varsın kk beraber sağlıkla güzel mutu yıllara diyorum başarılar diliyorum herkese:enbuyukkk::nazar:

kk ya bende tesekkür ederim bazı konularda hassaslıgını zıt kutuplarda olan seyler icinde düsündügü icin bazen konulara bakınca buraya bir daha girmek istemiyorum diyorum ama az sonra baktıgımda konu kilitli evet lütfen daha dikkatli olun ben bile ters bir sey yaptımsa kilitleyin ama herkese esit olun kk sadece bir guruba yönelik bir yer olmasın kapalısı acık bayanlarla her düsünceye acık ama kendi icinde yasayan insanlarla evet bizde sinirileniyoruz olayları bizlerde takip ediyoruz ama bu siteyi sevdigimiz icin bunu icimizde yasayıp burda paylasmıyoruz herkesde öyle davransın ve bizde susupta öyle sinir oldugumuz konularda bazılarının sevinc gösterilerini görünce sinir olup bir seyler yazmayalım sonucta hepimiz insanız ve öfkede mazeret yoktur öfkelenmisinidir bir kere ve bu kk ya zarar veriyor genede hassaslgınız icin tesekkür ve devamını bekliyoruz esitliginizi :enbuyukkk: :enbuyukkk:

bana gelen bir ziyaretçi mesajı ile sitede bir erkeğin olduğunu düşündüm ve bildirdim kısa zamanda siteden atıldığı için ve sitemizi kirletmelerini engelledikleri için çok çok teşekkür ederim...

kkyı kuran ve emeği geçen herkese çok teşekür ediyoruma.s. aslında bunu ilk üye oldumda merhaba kısmında yazsan daha güzel olurdu.ama merhaba bölmünü sonradan farkettim:utangac:

ben bu siteyi kendime diyet programı araken farkettim.sonra baktım böyle pembiş embiş çok güzel.birde o imza yerinde diyettekilerin kaç kilo olduğunu gösteren şeyler çok hoşuma gitti.çok kapsamlı bir siteydi.hoşuma gitti üye oldum.ve meğer burada o kadar çok insan varmışki.hatta belki aranızda tanıdıklarım bile var ama sanki burası istanbulun sokakları gibi.kalabalık ve geniş.tanıdınığınız olsa bile bulamazsanız ve asla yanlız deilsiniz.anemle ilgili sorunlarımı yazdımda bir anda 7 sayfa yorum ve desteği ghiç beklemiyordum hepnizie çok teşşekür ederim.:1hug:
ayrıca birşey daha hoşuma gitti.forumun her tarafını inceledim ve buarada 17sinden 77sine bayanlar var.istemeye geldiklerinde bu haberi bizle paylaşanlar,evlenmesine yakın evin resimlerini gösterenler çocuk doğranlar bu konda bilgilerini paylaşamlar ve gene o imza kısımlarında hamilileğimin bitmesine 1 ay kaldı 5gün kaldı tarzı minik resimler,yada evlilimizin 2ayı tarzı şirin şeyler.coksekeriremsu
gerçekten ilk kez bir forum için bu kadar uzun vadeli düşünüyorum.sırnaşık şey
ben şuan basit bir öğrenciyim.üniversite ev arası pek aksiyon yok.tatlicadiarzu ama bende beni istemeye geldiklerinde evlendimde hamile olduğumda,anne olduğumda,nene olduğumda hep buaraya yazmak istiyorum.sevgiyle kalın hoşçakalın.
tekrar herkse çok teşşekkür ediyorum a.s.

Son düzenleme:
topiclerden birinde bir arkadaşın sokak ağzıyla verdiği cevaplar vardı sonra silindi.biraz saçma olacak ama şimdi merak edersiniz,kısaca ona bir sana iki falan gibi ifadeler.bu müdahaleye sevinmiştim kızlar

iyi ki varsın kk....kendimi ne zaman kötü hissetsem üzgün hissetsem benim moralimi düzeltiyorsunuz.burası kocaman bi aile kimin dedri kimin sorunu varsa , hemen herkes destek veriyor..iyiki varsın kk ,iyiki varsın................

benim gibi bakar körler olursa ayrı yere tessekkür eder kk ya tesekkür buraya olucakmıs ören bayan cok güzel olmus

KK ya en içten teşekkür dileklerimi sunuyorum. İyi ki var, burada çok güzel zamanlarım geçti çok hoş dostluklarıma vesile oldu. Çok Çok teşekkür ederim....

bende kk ya tesekkür etmek istiyorum.yeni üyeyim ama bende eskicem inşş naniknanik burada çok güzel seyler ögreniyorum dahada ögrenecegim çok sey var diye düşünüyorum.harika bi yer yaaa

bende yeni katıldım aranıza, ve aradığım her şey var, ve çok mutlu oldum, site site gezmeye son verdim,3 gündür her şeyi okuyorum.. teşekkürler kk

benim okusun:mymeka:( intikamim cok aci olucak) bile hatirlamadigi,
dogum günümü tek hatirlayan kk ya tesekkürler.a.s.

arardığım her şeyi buldugum vee bu sitede cok güzel paylaşımlar yapabildigim içinn hem KK kurucuların ve her biri cok değerli KK üyelerinee tşk ederimmmmmmmmmmm Şeniz

''Kadınlar Kulübü'' bu site var ya;beni hayata bağladı,bilgilendirdi,yalnızlıkdan kurtardı,hata yapmamı engelledi,kederi - sevinci benimle paylaştı,bana yalnızca ben olduğum için değer verdi,dinledi,cevapladı...teşekkür ederim:enbuyukkk:

ben burayı çok sevdım sımdıye kadar bu sekılde forumlarda hıc vakıt gecırmemıstım :) burası cok guzel

Back
X