Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renk harika süper durmuş yine
ojeleriniz ama ondan once tirnaklariniz cok hos.
onceki sayfalarda tirnaklarinizi uzatip hafif oval yapmissiniz manikurunuzu ama bence size kisa kut tirnak cok daha cazip duruyor.
konteess golden rose 104 çok güselmiş ekledim notlarıma
china glaze çoğu renkleri çok güsel ya biraz tuzlu amma
valla hiç bir bilgim yok canımkkontess tırnaklarıma saglıklı uzasınlar dıye tatlı bademyagı suruyorumıyı mı yapıyorum bı kac kısı suruyous evdede hazır var bende surdum bekletıyorum ole kafama gore
teşekkür ederim canım kendi mağazalarında satıldıklarından, baya sınırlı yerdeler evet
hepsi cok güzel cnm iyi günlerde kullan china set harika görünüyo özellikle claire's benim favorim ama suan bulunduğum yerde malesef satan hiçbiyer yok :26::26::26:
satıldıkları yerleri bilmiyorum açıkcası ama seçkin parfümeri ve güzellik salonlarında oluyor diye duymuştum.ben netten alıyorum.bu china glaze nerde satılıyor istanbulda ve fiyatları ne kadar kızlar :26:
sonunda mıknatıslı oje buldum bende
Flormar Magnetic Twist MG04 -
Eki Görüntüle 349315
Eki Görüntüle 349316
sonunda mıknatıslı oje buldum bende
Flormar Magnetic Twist MG04 -
Eki Görüntüle 349315
Eki Görüntüle 349316
mıknatıslı ojeyi ilk defa duydum valla çok hoşmuş
aşk olsun ben geçen ay eklemiştim
takılıyorum ciddiye almayınnnn arkadaş da bozulmasınanladım zaten o da senden esinlenmiş de ben ilgisiz oldugum için tesadüfen girdim bu konuya eline sağlık baya ilgilisin