• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

konteess golden rose 104 çok güselmiş ekledim notlarıma :21:
china glaze çoğu renkleri çok güsel ya biraz tuzlu amma :10:

ojeleriniz ama ondan once tirnaklariniz cok hos.
onceki sayfalarda tirnaklarinizi uzatip hafif oval yapmissiniz manikurunuzu ama bence size kisa kut tirnak cok daha cazip duruyor.

konteess golden rose 104 çok güselmiş ekledim notlarıma :21:
china glaze çoğu renkleri çok güsel ya biraz tuzlu amma :10:

sevgililer günü için indirim oldu. 18 şubat son. ilgilenirsen özelden ayrıntılı anlatırım canım.
ben bi set aldım , dayanamadım :1:
birazdan ekleyeceğim:27:

claire's ler , golden rose'lar ve china glaze'lerin 1 tanesi arkadaşlarımdan hediye :29::38:

chinaların birini çekmeyi unutmuşum, son fotoda ekledim, biraz fazla foto oldu o yüzden, kusura bakmayın

Son düzenleme:
kkontess tırnaklarıma saglıklı uzasınlar dıye tatlı bademyagı suruyorumıyı mı yapıyorum bı kac kısı suruyous evdede hazır var bende surdum bekletıyorum ole kafama gore

claire's ler , golden rose'lar ve china glaze'lerin 1 tanesi arkadaşlarımdan hediye :29::38:

chinaların birini çekmeyi unutmuşum, son fotoda ekledim, biraz fazla foto oldu o yüzden, kusura bakmayın

hepsi cok güzel cnm iyi günlerde kullan china set harika görünüyo özellikle
:16::16::16: claire's benim favorim ama suan bulunduğum yerde malesef satan hiçbiyer yok :26::26::26:

kkontess tırnaklarıma saglıklı uzasınlar dıye tatlı bademyagı suruyorumıyı mı yapıyorum bı kac kısı suruyous evdede hazır var bende surdum bekletıyorum ole kafama gore
valla hiç bir bilgim yok canım
tırnak bakımım ne yazık ki el kremi ve tırnak eti giderici bir üründen ibaret :18:

hepsi cok güzel cnm iyi günlerde kullan china set harika görünüyo özellikle
:16::16::16: claire's benim favorim ama suan bulunduğum yerde malesef satan hiçbiyer yok :26::26::26:
teşekkür ederim canım :17: kendi mağazalarında satıldıklarından, baya sınırlı yerdeler evet
bu china glaze nerde satılıyor istanbulda ve fiyatları ne kadar kızlar :26:
satıldıkları yerleri bilmiyorum açıkcası ama seçkin parfümeri ve güzellik salonlarında oluyor diye duymuştum.ben netten alıyorum.
fiyatları genelde 18tl
omg serisi 33 tl

sonunda mıknatıslı oje buldum bende :1:

Flormar Magnetic Twist MG04 -

$DSCF4659.jpg

$DSCF4660.jpg

sanırım önceden paylaşmıştım bu ojeyi ama bu çekim daha iyi oldu, tırnaklarımın da daha şekilli anına denk geldi :1:
bir daha paylaşıyorum:29::17:

Back