kontes bende 2 tl verip konad almak istiyorum ama yaaaaa ama nasıl ama nasıl :2: :2:
ben limangodan aldım canım
süper bi şi yaa* tarzı ismi olan butikler açılıyor orda. orjinal ürünler oluyor.
takip et derim
ay her gün silmeye üşenirim ki ben:18:maniküre ihtiyacın yok kesinlikle. hiç etler yok tırnaklarının üzerinde. sakın maniküre alıştırma
kuruluk için napılır bilmiorum
ojeni tek kat sür, her gün eve gelince sil ertesi güne kadar, hava alsınlar
teşekkürler cnm ama sanırım şu anda yok yani bir fırsattı bu ve kaçtı mı :2:
teşekkürler canımmTırnaklarının sararmasının sebebi ojenin içindeki bir madde ile ilgiliymiş.
Havasız kalıyor gibi söylemler doğru değilmiş.
Limon suyu sararmalar için iyi geliyormuş. Limon suyunda bekletebilirsin tırnaklarını.
Lush shoplarda LEMONY FLUTTER diye bir krem var ben kullaniyorum cokda memnunnum tavsiye ederim uzun sürede gidiyor kutu
**maniküre ihtiyacın yok. olsa bile yaptırma sonra alışkanlık yapıyor hep istiyor manikürsüz berbat hale geliyor. Banyodan sonra tırnak etlerini geriye ittir.
** Lush LEMONY FLUTTER diye bir krem var şahane diyebilirim. lush ın sitesinde 22 tl ye satışta. Tırnak kenarında ki şeytan tırnağı dediğimiz şeyide önlüyor
** Sararmalar için ise limon iyi geliyor. Ama tamamen bembeyaz yapmıyor malesef 2 gün arayla az az törpülersen sararan kısım çabuk yok olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?