ya çok güzel bu renkler ama bana dayanmıo hiç.ben french yapıorum bes gün falan gidio pürüzsüz.işte hep bozuluo renkli ojeciklerim.pembenin markası neydi?
evet canım ta kendisi
bunlar da çok güselmiş numarası ney canım
Kizlar ben su an iki ojeye taktim ama o fazla oje sürmeyen biri olarak almak da istemiyorum, cakmalarini bulmaliyim :44:
biri bu Eki Görüntüle 278321
biri de bu Eki Görüntüle 278322
ilkinin benzeri orly ve zoya'da var
ikinci marka Tr'de yok.
flormar 'da rengin benzeri var olabilir (belki daha koyusu,çünkü butter'ın orjinalini görmedim) ama flormar da orda yok sanırım?
Kontes bende bugün aldıgım ojelerimi eklicem
Rahatsız olmazsın umarım
aa ne değişik ojelerr
hiç görmemiştim bu markayı
Bende görünce öyle dedim
Tesadüfen bimde gördüm canım
Bir kutu icerisinde 3 adet satılıyor ikibuçuga
Sürümü renkleri hoşuma gitti
sen benim ojelerimi mi aşırıyorsun kızz
süper di mi i can i pink
tüm pembelerden farklı bir tonu var aslında ama çekimlere yansımıyorrr:26:
son eklediğim 252
şaka mı yapıosun yaa bende bunların tıpatıp aynısı vaaarrrrr yakaladın yakaladın sitesinden aldım ve disklerindeki şekillerin birebir aynısı bende var damgası silicisi senin bu aldığın toplam malzemeyi ben 10liraya aldım artı kargo toplam 14 lira tuttu sen 2 liraya almışsın
renkler gerçekten çok hoş
güle güle kullan canımm
sürdükçe de eklee
ahahaha gizlice aşırıyorum evethaklısın fotoğraftaki rengi esas rengi diil aslında diğer pembelere benzemiyor
şaka mı yapıosun yaa bende bunların tıpatıp aynısı vaaarrrrr yakaladın yakaladın sitesinden aldım ve disklerindeki şekillerin birebir aynısı bende var damgası silicisi senin bu aldığın toplam malzemeyi ben 10liraya aldım artı kargo toplam 14 lira tuttu sen 2 liraya almışsınyok kız doğru söyle bunları da sen mi benden kaptın
mylovem ne güsel ocelerin var sür de görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?