kkontess' in Ojeleri (resimli)

ya çok güzel bu renkler ama bana dayanmıo hiç.ben french yapıorum bes gün falan gidio pürüzsüz.işte hep bozuluo renkli ojeciklerim.pembenin markası neydi?

ya çok güzel bu renkler ama bana dayanmıo hiç.ben french yapıorum bes gün falan gidio pürüzsüz.işte hep bozuluo renkli ojeciklerim.pembenin markası neydi?

5gün gitsin zaten yenilersin
markası sally hansen i pink i can 510 numara canım

Kizlar ben su an iki ojeye taktim ama o fazla oje sürmeyen biri olarak almak da istemiyorum, cakmalarini bulmaliyim :44:

biri bu
biri de bu

baştaki renk çok güzelmiş çok moda bi renk bence :) bende ojelere baktıkça sürmek istedim şimdi gidip süt pembesi ojemi sürücem :)

Son düzenleme:
ilkinin benzeri orly ve zoya'da var

ikinci marka Tr'de yok.
flormar 'da rengin benzeri var olabilir (belki daha koyusu,çünkü butter'ın orjinalini görmedim) ama flormar da orda yok sanırım?

Orly´yi bilmiyorum, Zoya ithal ediliyor ama öyle her yerde bulunmuyor malesef. Flormar da yok malesef.
Bugün bi oje bakmaya gideyim bakalim neler bulucam uygun yerlerde :44:

Kontes bende bugün aldıgım ojelerimi eklicem
Rahatsız olmazsın umarım

Sanırım olduu:26::26:
Hepsini bugün edindimm
Sürümleri çok güzell
Çatlayan oje harika bu zamana kadar almadıgıma pisman oldum

sen benim ojelerimi mi aşırıyorsun kızz

süper di mi i can i pink

tüm pembelerden farklı bir tonu var aslında ama çekimlere yansımıyorrr:26:

son eklediğim 252

ahahaha gizlice aşırıyorum evet haklısın fotoğraftaki rengi esas rengi diil aslında diğer pembelere benzemiyor
konad'ım geldiiii
2 tl için gayet güzel.
işimi görür

Eki Görüntüle 278969
şaka mı yapıosun yaa bende bunların tıpatıp aynısı vaaarrrrr yakaladın yakaladın sitesinden aldım ve disklerindeki şekillerin birebir aynısı bende var damgası silicisi senin bu aldığın toplam malzemeyi ben 10liraya aldım artı kargo toplam 14 lira tuttu sen 2 liraya almışsın yok kız doğru söyle bunları da sen mi benden kaptın

mylovem ne güsel ocelerin var sür de görelim

renkler gerçekten çok hoş
güle güle kullan canımm
sürdükçe de eklee

Sagol kontes
Eklemeye çalışıcam

Sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…