• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

kontescim pembe olan çok güzelmiş :40:
bende de matlaştırıcı olduğu için diğer ojeler üzerine de kullanıyorum hiç mat oce almamıştım ama bunların rengi değişik güzel gözüküyor merak ettim sürdüğünde de ekler misin :38:
aaa bi de ben çatlayan oceyle yeşil kullanmıştım çok beğenmiştim gri de güzel duruyor denicem saool :))

griden ziyade folyo görüntüsü çok orjinal geldi bana
dışarda da herkes ellerime baktı,nasıl yaptın diye soranlar oldu :1:
hoşuma gitti

bende ilaveten bişeyler yaptın sandım ondan sormuştm çok hoş duruyor grinin markasını numarasını yazar mısın canım benim grilere benzemio galiba :4:

mat ojelerinin renkleri güzel duruyor. özellikle sonradan aldığın ikilinin. ama mat ojelerin sürümüne zor diyorlar dalgalı oluyormuş.

bu da benim garip ocelerimden birisi ışığa göre bazen tanımlayamadığım bi yeşil oluo bazen de mor mu desem öle işte :1:
kontescim umarım eklememde bi sorun yoktur :17:
bir de vizeler yaklaştıkça stresten parmağımı koparmışım :18:

Eki Görüntüle 288297

bu da benim garip ocelerimden birisi ışığa göre bazen tanımlayamadığım bi yeşil oluo bazen de mor mu desem öle işte :1:
kontescim umarım eklememde bi sorun yoktur :17:
bir de vizeler yaklaştıkça stresten parmağımı koparmışım :18:

Eki Görüntüle 288297

adı sanı ne bunun kuşş
bendekilerden birine benzettim dermişim :1:

benim ellerim çocuk eli gibi tırnaklarımda hem çok küçük hemde uzamıyo bende takıntı yaptım koyu renk süremiyorum ama görüncee çok hoşuma gidiyo bayılıyorum!
:((

Back