- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
adı sanı neymişşş???
denerim ama sıkılırım ya ben 15 gün aynı renk ile
Allah iyiliğini versin nasıl anlatmışsın öyle çok koyu kan diye
aklıma başka şey geldi,midem kalktı
pastel 80 numara oje kesınlıkle favorım
ya kızlar şöyle çok koyu kan olur ya, öyle bi renk hangi marka nodan tavsiye edersiniz
hani şu bolero reklamındaki şarkıcı kadının ojesi gibi
watsondaki markalardan olursa sevinirim
pastel 80 numara oje kesınlıkle favorım
öyle koyu kırmızı olarak flormar 228 geliyor aklıma ama dur bi şu reklamı takip edeyim
Harika bir renk, bayıldım...
aynı oje bende de var.. burdaki gibi lacivert değil yani şişesinde mor duruyor sürdükten sonra ışığın az olduğu yerde lacivert ışık olan yerde koyu mor. Ben mor diye almıştı. Güzel ama rengi. fakat 60 sn de kurumadı bnmkiler ver 3.katta rengini vardı. Şaşırdım rımmelin böyle olmasına:44::44:
Ohoooo 3 senedir var bu...CND Shellac UV Jel Oje...Cidden 15 gün kalıyor...2 Sene evvel set olarak aldım...Bir seti bitirdim ikinci seti aldım ama, oje merakı geldiği için diğer renkleri sürmekten bunlara bir daha sıra gelir mi bilmiyorum...Her gün başka renk sürmek varken açıkçası bu kadar uzun bir süre aynı renk ojeye luzum yok...Yaşasın oje deliliği...
bence deeeeeeee:89:
Fazla mal göz çıkartmazşişeleri çok yer kapladığından bi daha golden rose oje almayacaktım ama bu renkleri görünce dayanamadım:97:Eki Görüntüle 167803
Çok yakışmış canım, güle güle kullan
claire's oje almıştım 2tane ama hiç memnun kalmadım çok sulu gibi bayaa sürmek gerekiyo filan.sizde böyle bi sorun olmadı mı yaa:26:
bu oje bende de var
bu sene pudra rengı cok moda ya bu oje cok guzel durur onla da
sanada guzel olmus kontescım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?