kkontess' in Ojeleri (resimli)

adı sanı neymişşş???
denerim ama sıkılırım ya ben 15 gün aynı renk ile

Ohoooo 3 senedir var bu...CND Shellac UV Jel Oje...Cidden 15 gün kalıyor...2 Sene evvel set olarak aldım...Bir seti bitirdim ikinci seti aldım ama, oje merakı geldiği için diğer renkleri sürmekten bunlara bir daha sıra gelir mi bilmiyorum...Her gün başka renk sürmek varken açıkçası bu kadar uzun bir süre aynı renk ojeye luzum yok...Yaşasın oje deliliği...

Son düzenleme:
pastel 80 numara oje kesınlıkle favorım

öyle koyu kırmızı olarak flormar 228 geliyor aklıma ama dur bi şu reklamı takip edeyim

kızlar önerileriniz için teşekkür ederim

canım dün pastel 80 aradım bulamadım ya, Rimmelin 404 icon style diye bi ojesini aldım, güzel, tam istediğim gibi olmasada, istediğime yakın oldu

yorgun savaşçı canım bak bi daha dikkat benim için, belki nokta atışı bulursun hangi marka hangi no

Son düzenleme:
Harika bir renk, bayıldım...

aynı oje bende de var.. burdaki gibi lacivert değil yani şişesinde mor duruyor sürdükten sonra ışığın az olduğu yerde lacivert ışık olan yerde koyu mor. Ben mor diye almıştı. Güzel ama rengi. fakat 60 sn de kurumadı bnmkiler ver 3.katta rengini vardı. Şaşırdım rımmelin böyle olmasına:44::44:

Son düzenleme:

Ben en son gittiğimde baktım ama bulamadım bu rengi, olsun o güzel sky high yeşilini bulmuş oldum...Bakalım denk düşer herhalde...

bence deeeeeeee:89:

Bordo oje istiyorum kızlar fakat elimdeki bordo ojeler sürülünce dalgalanma yapıyor . Dalgalanma yapmayan sürülünce rahat olan bordo oje önerisi olan varsa memnun olacağım .

şişeleri çok yer kapladığından bi daha golden rose oje almayacaktım ama bu renkleri görünce dayanamadım:97:

hani kızlar oceli tırnaklarrrr

Eki Görüntüle 166997

Kkontesim ben sürdüğüm ojelerin fotoğraflarını profil albümümde veya Amonra'nın sayfasında paylaşıyorum, başka bir yere eklemiyorum konu sahibi rahatsız olmasın diye...

bence deeeeeeee:89:

şişeleri çok yer kapladığından bi daha golden rose oje almayacaktım ama bu renkleri görünce dayanamadım:97:Eki Görüntüle 167803
Fazla mal göz çıkartmaz

Çok yakışmış canım, güle güle kullan

claire's oje almıştım 2tane ama hiç memnun kalmadım çok sulu gibi bayaa sürmek gerekiyo filan.sizde böyle bi sorun olmadı mı yaa:26:

claire's oje almıştım 2tane ama hiç memnun kalmadım çok sulu gibi bayaa sürmek gerekiyo filan.sizde böyle bi sorun olmadı mı yaa:26:

sadece 1 renginde oldu canım
onu da ilk sayfalarda paylaşırken söylemiştim
cart bir sarı-yeşil kendisi
diğerlerinde asla sorun yaşamadım,hatta feci kıvamlılar 1 kat yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…