kkontess' in Ojeleri (resimli)

hadiya benim şanssızlığım o zaman. siyah ve koyu mor almıştım su gibi bşiydi
başka renklerinide deniyim o zaman

nude renklere karşı zaafım var flormar no 246..

çok sevdim cnm topiğini. bundan sonra sık sık paylaşımda bulunurum

günlerdir kendimi topikten alamadım...

bayılıyorumm bende ojeli tırnaklaaraa...

sizler paylaştıkça bende sıra dışı renkleri kullanma konusunda cesaretleniorum...

harikaaa... umarım bende paylaşırım...
sık sık takip edior olucağımmm

Oje alışverişine çıkıcam yarın ve baya bi sayfanı gezdim canım =D

Benden bir öneri; belki denemişsindir ama söyliyim, siyah ojenin üzerine kırmızı renk çatlayan oje sürünce yada tam tersi harika oluyor :)

Son düzenleme:

yok denemedim canım,kırmızı üzerine siyah çatlayan deneyebilirim,o ikisi mevcut :78: teşekkür ediyorummm

yaz boyunca bi kaç oje aldım ben.ekleyeyim bari elim değmişken

yok denemedim canım,kırmızı üzerine siyah çatlayan deneyebilirim,o ikisi mevcut :78: teşekkür ediyorummm

yaz boyunca bi kaç oje aldım ben.ekleyeyim bari elim değmişken

Bende tırnaklarımı uzatmaya başladığımdan beri oje merakı içine girdim =D Canım birşey merak ediyorum. Şu Flormarın Neon serisini almak bi kısmet olamadı. Neon'ların fiyatları ne kadar merak ediyorum..

3-4 tane daha vardı ama elimde fotosu yok,ojeler de diğer evde kalmış ne yazık ki bi kaçını da başka fotolardan kırptım...

flormar ojeler genel olarak 1,5 tl.
neonların da fiyatları aynı diye biliyorum :)

evelsi gün 5 oje daha aldım:78:

birini hemen denedim

bana zoya marka ojeleri anımsattı
onlarda çok oluyor böyle simli renkler
bayıldım kendisineee

kontesim güle güle kullan canım :)))) döktürmüşün ojeleri canım çekio gene yaaa şu flormarın zoyaya benzettiğin ojelerinden alıcam ama onları çıkarmak çok zor die almıyorum bu ara gene açık renk sade ojelere takıldım bende fotosunu çekeyim ojelerimin

ben de çıkarma işlemine sinir oluyorum ama o süngerli şeyler bi nebze daha iyi çek tabi kuşşşşşşş:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…