• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

hadiya benim şanssızlığım o zaman. siyah ve koyu mor almıştım su gibi bşiydi:14:
başka renklerinide deniyim o zaman:32:

nude renklere karşı zaafım var:69: flormar no 246..

$off 001.jpg

çok sevdim cnm topiğini. bundan sonra sık sık paylaşımda bulunurum:66:

günlerdir kendimi topikten alamadım...

bayılıyorumm bende ojeli tırnaklaaraa...

sizler paylaştıkça bende sıra dışı renkleri kullanma konusunda cesaretleniorum...

harikaaa... umarım bende paylaşırım...
sık sık takip edior olucağımmm :46: :46: :46:

Oje alışverişine çıkıcam yarın ve baya bi sayfanı gezdim canım =D

Benden bir öneri; belki denemişsindir ama söyliyim, siyah ojenin üzerine kırmızı renk çatlayan oje sürünce yada tam tersi harika oluyor :)

Son düzenleme:
Oje alışverişine çıkıcam yarın ve baya bi sayfanı gezdim canım =D

Benden bir öneri; belki denemişsindir ama söyliyim, siyah ojenin üzerine kırmızı renk çatlayan oje sürünce yada tam tersi harika oluyor :)

yok denemedim canım,kırmızı üzerine siyah çatlayan deneyebilirim,o ikisi mevcut :78: teşekkür ediyorummm

yaz boyunca bi kaç oje aldım ben.ekleyeyim bari elim değmişken :1:

yok denemedim canım,kırmızı üzerine siyah çatlayan deneyebilirim,o ikisi mevcut :78: teşekkür ediyorummm

yaz boyunca bi kaç oje aldım ben.ekleyeyim bari elim değmişken :1:

Bende tırnaklarımı uzatmaya başladığımdan beri oje merakı içine girdim =D Canım birşey merak ediyorum. Şu Flormarın Neon serisini almak bi kısmet olamadı. Neon'ların fiyatları ne kadar merak ediyorum..

3-4 tane daha vardı ama elimde fotosu yok,ojeler de diğer evde kalmış ne yazık ki :( bi kaçını da başka fotolardan kırptım...

evelsi gün 5 oje daha aldım:78:

birini hemen denedim:31:

bana zoya marka ojeleri anımsattı
onlarda çok oluyor böyle simli renkler
bayıldım kendisineee:12::52: $CIMG26581-horz1.jpg

kontesim güle güle kullan canım :)))) döktürmüşün ojeleri canım çekio gene yaaa şu flormarın zoyaya benzettiğin ojelerinden alıcam ama onları çıkarmak çok zor die almıyorum bu ara gene açık renk sade ojelere takıldım bende fotosunu çekeyim ojelerimin :P

kontesim güle güle kullan canım :)))) döktürmüşün ojeleri canım çekio gene yaaa şu flormarın zoyaya benzettiğin ojelerinden alıcam ama onları çıkarmak çok zor die almıyorum bu ara gene açık renk sade ojelere takıldım bende fotosunu çekeyim ojelerimin :P

ben de çıkarma işlemine sinir oluyorum ama o süngerli şeyler bi nebze daha iyi :31::69:çek tabi kuşşşşşşş:86:

Back