kkontess' in Ojeleri (resimli)

canım ben chanel a o kdr para vermem, o yüzden renklerini takip etmiyorum ve kullanmıyorum
ama bahsettiğin isimler yerine foto eklersen,benzerlerini bulmanda yardımcı olabilirim

bende o kadar vermem canim ama ayni renkleri baska biryerde bulamadim o yuzden soruyorum uzman olaraktan

canım açık renk olanı sanırsam inci renginde?
kendisi benim sen sevmediğim renktir o yüzden elimde yok ama her markada bulunan bir renktir sedefli inci renk,elini sallasan mutlaka çarparsın yani:90:

diğeri için şöyle bir önerim var,sanırım seninkinin yeşilleri daha belirgin ama flaş yanıltması da olabilir.
bendeki flormar 399
gayet benzettim ama bilemiyorum senin fikrin nasıldır

o kahverengiye bakiyor

sanirim bu daha bi petrol rengi mi desem bilemedim aklinda bulunsun eger baska markalarda gorursen yazarmisin simdiden tesekkurler

sende al sende çatla kuzum

renge karar veremedim bir türlü, sadece dersim olmayan günler kullanabileceğim için bir de becerebilirsem tabii 1 tane alacağım da patron beni kapının öne koyar valla

kahveye mi bakıyorhiç kahveye baktıramadım ben onu ama peki

benim ekranda da siyaha bakıyor, kontess benden bir tane daha çıktı renk anlatamıyorum ya ben de

ben oyle gordum:26: sanirim bilgisayardan kaynaklaniyor tamam sen ne dersen odur ben uyarim sana bu aksam bir bakayim

hoş geldin nissan, benim de ekranım farklı renkler gösteriyor valla, ustalara karşı haddimi biliyorum ben de senin gibi ama gerçi ben renk ismi koymada biraz deneyimsizim ama

kontescım renk cok guzelmıs
ozellıkle serce parmagın ve yuzuk parmagındakı tırnakların kut torpulemıssın ya onlarda super duruyor
ben kut tırnak sevıyorumda
ama renk super yakısmıs ta

selam canım kusura bakma bayadır girmiyordum buraya :) elimde açık renk bir kaç ojem var onlardan birini sürdüm ama hangisi bilmiyorum golden rose marka akşam bakıp söylerim bir nevi kurtarıcı oje kendileri french yapmazsam 2kat sürüyüroum baya idare ediyor :))))

al benden de o kadar bende aldım biliyorsun ne rezalet bir oje fırçası kalın çok 3 kat sürdüm genede tam renk olmadı dalga dalga öle duruyor kenarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…