canım ben chanel a o kdr para vermem, o yüzden renklerini takip etmiyorum ve kullanmıyorum
ama bahsettiğin isimler yerine foto eklersen,benzerlerini bulmanda yardımcı olabilirim
kahveye mi bakıyorhiç kahveye baktıramadım ben onu ama peki
sende al sende çatla kuzum
kahveye mi bakıyorhiç kahveye baktıramadım ben onu ama peki
ben oyle gordum:26:sanirim bilgisayardan kaynaklaniyor tamam sen ne dersen odur ben uyarim sana bu aksam bir bakayim
ekranlar nasıl da farklı böyle yahu :26:
kontescım renk cok guzelmıs
ozellıkle serce parmagın ve yuzuk parmagındakı tırnakların kut torpulemıssın ya onlarda super duruyor
ben kut tırnak sevıyorumda
ama renk super yakısmıs ta
Çookk qüüSeeeeL OJeLeR BuLDumm ŞeeKeeRiimm.
BuuyuR;
NasııııL Amaa??
şu 3 parmak açık mor/lila- 2 parmak pembe çok iyi fikir yaf
flormar morlar çok güzelmiş noları kaç acaba ?özellikle en üstteki mor..
selam canım kusura bakma bayadır girmiyordum buraya :) elimde açık renk bir kaç ojem var onlardan birini sürdüm ama hangisi bilmiyorum golden rose marka akşam bakıp söylerim bir nevi kurtarıcı oje kendileri french yapmazsam 2kat sürüyüroum baya idare ediyor :))))ben daha yeniyim bu işlerde ablaaa, henüz footline (yani tabanvayla gezerken gör-dal-al) sistemine takılıyorum.
frenchimsi şeyler yıllaaar önce beyaz kalemlerle tırnak içi boyanarak (ay şimdi kendi halime gülüyorum) ederdim. lisedeykenhiç esas frenchim olmadı benim (küçük emrah bakışı)
ucu beyaz emme şu üzerine ten rengi oje mi sürdün, tırnağının kendi rengi değilse rica edebilir miyim marka-numero
bende elf oje sürdüm smoky brown rengi
ama heeeeç beğenmedim bu kadar koyu rengi nerdeyse 3 kat sürecektim çok zor kapatıyo
Eki Görüntüle 132586
ahanda buyrun sürüşüme takılmayın fazla ben sol el fotosu koyamıyorum ehhehe
Flormar 410, bu tatLım umarım yardımcı OLmuşumDuuuR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?