kkontess' in Ojeleri (resimli)

sağ olasın cnm,bekliyorum

merhaba kkontess birsey sormak istiyorum "chanel" in yeni cikardigi "black pearl ve pearl drop" renklerini alip denedin mi? ve nerede bulabilirim acaba veya ayni renk baska markada varmidir bir bilgin varmi?

dediklerin şunlar mıdır nissan?

ben bu ojeyi gri diye aldım ama çıkan renk ortada tek katta bu sonuç çıktı nissan senin aradığın renge benziyor ama asıl aradığın renk var evde akşam onuda eklerim :))

birde o siyaha benzer bir renk var bende henüz hiç sürmedim :)onada bakıcam :)

sağ olasın cnm,bekliyorum

canım biri golden rose 03 no diğerinede akşam bakıp yarın söylerim :) 2 tane var renkler farklı gibi ama aynı sonuca varıyosun :)))

aşağıyada 2sinin resmini ekliyorum :)
nissancım bak aradığına benzer rengin numarası bu noya bakabilirsin

umarım işinize yarar :)

magrenta sagol canım benım aradıgım şu yeşile bakan tonu chanelin muadılıne de baktım ama henuz çıkmamış şimdi bir yer var daha bakacağım heralde orada bulabılırım sağolsun you-know bır yer tarif etti ama henuz gidemedim

canım biri golden rose 03 no diğerinede akşam bakıp yarın söylerim :) 2 tane var renkler farklı gibi ama aynı sonuca varıyosun :)))

umarım işinize yarar :)

soldaki 2 si sedefli gibi mi? sağdaki beyaz mı krem mi anlayamadım, o french deki o beyaz gibi duran mıydı acep 03 olan hangisi acep:26: çok sordum di mi

magrentam şu l 14 ü nette gördüm aşık oldum
gittim buldum tester sürdüm
maymuna döndüm
:))) bende nette gördüm bayıldım ama sürünce farklı nette farklı bende çektim bir türlü rengi yakalayamadım sonuç olarak ben bunuda beğendim ara ara kullanıyorum :) naptın dudağına diyorlar turuncu turuncu :)
bişey değil canım inci beyazını bulman kolay heryerde var bendekini annem kullanıyor ben pek sürmüyorum o yüzden bulamadım onuda eklicektim ama nosundan bakabilirsin :)
yeşile bakan siyah bilmiyorumda bendeki pırltılı bi siyah bi acayip şarjım bitti swatch yapamadım ama netten bakıcam eklicem :)
dun yenı bır oje aldım nasıl sızceEki Görüntüle 138662
hımm çok farklıymış ama eklerken marka isimde yaz :)))) şimdi bu nedir necidir sorayım pek farklıbir renkmiş
soldaki 2 si sedefli gibi mi? sağdaki beyaz mı krem mi anlayamadım, o french deki o beyaz gibi duran mıydı acep 03 olan hangisi acep:26: çok sordum di mi

hehe yuh diom kız sana kenardakiler işte ortadakine bakma ışıktan parlak gibi çıkmış ama diil 03 biri diğeri 06 :)
sen git bak bu numaralara ikisde birbine çok benzio zaten :)

kız bende berbat durduu
belki o gün fondotensiz olduğum içindir ama ne bileyim pufff
bi de çilekten ysl almayı düşünüyordum mercan renk:18:

Nissancım yeşile çalan channel için pastel 74 olabilir diye düşündüm lakin pastel biraz daha yeşil :)
bendeki flormar 399u nette bir türlü tek bulamadım :)

resim alıntıdır.

kız bende berbat durduu
belki o gün fondotensiz olduğum içindir ama ne bileyim pufff
bi de çilekten ysl almayı düşünüyordum mercan renk:18:

eeeeee demekki almamak lazımmış hehe işte nette göründüğü gibi olmaya bilio malesef ben sevdim ama beyaz tenliyim yakıştığını düşünüom hehe

çok değişik siyah inci gibi bir renk daha önce görmemiştim böyle bir oje rengi..
bence bu ojeyi sürüp siyah inci takılarla da kombin yaparsan çok şık olur derim..

bende cok begendim ama siyah inci degil daha cok haki renginin acik tonu canim sanirim biraz koyu cikmis resimde.
magrenta aksam eklerim no sunu. tamam mi?

magrenta maalesef pastel 74 zumrut yesili biliyorum ama bulamiyorum onu da istiyorum
flormar 399 begenmedim ben

Son düzenleme:
bende cok begendim ama siyah inci degil daha cok haki renginin acik tonu canim sanirim biraz koyu cikmis resimde.
magrenta aksam eklerim no sunu. tamam mi?
tamam canım :)))
magrenta maalesef pastel 74 zumrut yesili biliyorum ama bulamiyorum onu da istiyorum
flormar 399 begenmedim ben

oyyy senin işin zor be güzelim bloglarda arayabilirsin mutlaka biri karşılaştırma yapmıştır chanelle bizim ojeler arasında :) ben 399 u görüp aldım siyah diye bir baktım ki içinde pırıltılar var ama daha denemedim :)

bugün gratis'te baktım 02 ve 03'e hangisi bilmiyorum da sanki parlak gibi geldi acep golden rose şişeleri öyle mi duruyor biraz, tamam bi dahakine ikisine de bakarım, atayım kenarda bulunsun

bugün gratis'te baktım 02 ve 03'e hangisi bilmiyorum da sanki parlak gibi geldi acep golden rose şişeleri öyle mi duruyor biraz, tamam bi dahakine ikisine de bakarım, atayım kenarda bulunsun
hehe yaaaaaa kız düz bir oje alıcan yahuuuu ne çok yordun kendini hehe 03 ve 06ya bak ikiside aynı renk hatta biraz daha pembemsi bişi aldım dün flormardan onuda eklicem bugün :) olmazsa ona bak

ellerine sağlık canım :)çok değişik bir renk gerçekten :)

düz bi oceymiş, israfa karşıyım koyu renkler daha kolay zaten anlaşılıyor renkleri falan, açık sürerken eskiden hep alır bırakırdım, sonra atardım

ekle bakalım belkim beğenirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…