selam canım kusura bakma bayadır girmiyordum buraya :) elimde açık renk bir kaç ojem var onlardan birini sürdüm ama hangisi bilmiyorum golden rose marka akşam bakıp söylerim bir nevi kurtarıcı oje kendileri french yapmazsam 2kat sürüyüroum baya idare ediyor :))))
al benden de o kadar bende aldım biliyorsun ne rezalet bir oje fırçası kalın çok 3 kat sürdüm genede tam renk olmadı dalga dalga öle duruyor kenarda :)
merhaba kkontess birsey sormak istiyorum "chanel" in yeni cikardigi "black pearl ve pearl drop" renklerini alip denedin mi? ve nerede bulabilirim acaba veya ayni renk baska markada varmidir bir bilgin varmi?
dun yenı bır oje aldım nasıl sızceEki Görüntüle 138662
:))) bende nette gördüm bayıldım ama sürünce farklı nette farklı bende çektim bir türlü rengi yakalayamadım sonuç olarak ben bunuda beğendim ara ara kullanıyorum :) naptın dudağına diyorlar turuncu turuncu :)magrentam şu l 14 ü nette gördüm aşık oldum
gittim buldum tester sürdüm
maymuna döndüm
bişey değil canım inci beyazını bulman kolay heryerde var bendekini annem kullanıyor ben pek sürmüyorum o yüzden bulamadım onuda eklicektim ama nosundan bakabilirsin :)magrenta sagol canım benım aradıgım şu yeşile bakan tonu chanelin muadılıne de baktım ama henuz çıkmamış şimdi bir yer var daha bakacağım heralde orada bulabılırım sağolsun you-know bır yer tarif etti ama henuz gidemedim
hımm çok farklıymış ama eklerken marka isimde yaz :)))) şimdi bu nedir necidir sorayım pek farklıbir renkmişdun yenı bır oje aldım nasıl sızceEki Görüntüle 138662
soldaki 2 si sedefli gibi mi? sağdaki beyaz mı krem mi anlayamadım, o french deki o beyaz gibi duran mıydı acep 03 olan hangisi acep:26: çok sordum di mi
kız bende berbat durduu
belki o gün fondotensiz olduğum içindir ama ne bileyim pufff
bi de çilekten ysl almayı düşünüyordum mercan renk:18:
eeeeee demekki almamak lazımmış hehe işte nette göründüğü gibi olmaya bilio malesef ben sevdim ama beyaz tenliyim yakıştığını düşünüom hehe
çok değişik siyah inci gibi bir renk daha önce görmemiştim böyle bir oje rengi..
bence bu ojeyi sürüp siyah inci takılarla da kombin yaparsan çok şık olur derim..
tamam canım :)))bende cok begendim ama siyah inci degil daha cok haki renginin acik tonu canim sanirim biraz koyu cikmis resimde.
magrenta aksam eklerim no sunu. tamam mi?
magrenta maalesef pastel 74 zumrut yesili biliyorum ama bulamiyorum onu da istiyorum
flormar 399 begenmedim ben
:))) bende nette gördüm bayıldım ama sürünce farklı nette farklı bende çektim bir türlü rengi yakalayamadım sonuç olarak ben bunuda beğendim ara ara kullanıyorum :) naptın dudağına diyorlar turuncu turuncu :)
bişey değil canım inci beyazını bulman kolay heryerde var bendekini annem kullanıyor ben pek sürmüyorum o yüzden bulamadım onuda eklicektim ama nosundan bakabilirsin :)
yeşile bakan siyah bilmiyorumda bendeki pırltılı bi siyah bi acayip şarjım bitti swatch yapamadım ama netten bakıcam eklicem :)
hımm çok farklıymış ama eklerken marka isimde yaz :)))) şimdi bu nedir necidir sorayım pek farklıbir renkmiş
hehe yuh diom kız sana kenardakiler işte ortadakine bakma ışıktan parlak gibi çıkmış ama diil 03 biri diğeri 06 :)
sen git bak bu numaralara ikisde birbine çok benzio zaten :)
hehe yaaaaaa kız düz bir oje alıcan yahuuuu ne çok yordun kendini hehe 03 ve 06ya bak ikiside aynı renk hatta biraz daha pembemsi bişi aldım dün flormardan onuda eklicem bugün :) olmazsa ona bakbugün gratis'te baktım 02 ve 03'e hangisi bilmiyorum da sanki parlak gibi geldi acep golden rose şişeleri öyle mi duruyor biraz, tamam bi dahakine ikisine de bakarım, atayım kenarda bulunsun
magrentaEki Görüntüle 139263 alix avien 241
hehe yaaaaaa kız düz bir oje alıcan yahuuuu ne çok yordun kendini hehe 03 ve 06ya bak ikiside aynı renk hatta biraz daha pembemsi bişi aldım dün flormardan onuda eklicem bugün :) olmazsa ona bak
ellerine sağlık canım :)çok değişik bir renk gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?