• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

tırnak içi için kalemlerdi hani kapğıyla da düzeltiyordun fazlalıkları. 30 civarıysa yaşın o zamanlar o modaydı sanırım. :9:

27 canım yaşım sanırım denk düşüyorum :))
helede oriflame modası vardı o zaman ehhehe

canım son zamanlarda bu moda çoğu kişide gördüm ve hoş duruyor sende becermişsin yanii:42: ben begendim vallaha

teşekkür ederim tatlım :54:
elfin ojelerini beğenmedim ama
yerli malı hem daha ucuz hem daha güzel valla

off ya bi tırnağım kırıldı diğer tırnaklarımı da kesmek zorunda kaldım.
Alışmıştım uzun tırnağa elimde bi şeyler eksik sanki :59:
Çokta güzel duruyorlardı :58:
Şimdi 3 ayda uzarlar artık :47:

sinehas olsun canım yakışmış ya sen ona bak hem ne demişler yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı demişler

rengi dışında hiç bir şeyini beğenmedim
kıvamı şekerlenmiş bal gibi
ve tırnak yüzeyi resmen pütürlü duruyor,iğrenç:63:

merhaba kkontess birsey sormak istiyorum "chanel" in yeni cikardigi "black pearl ve pearl drop" renklerini alip denedin mi? ve nerede bulabilirim acaba veya ayni renk baska markada varmidir bir bilgin varmi?

merhaba kkontess birsey sormak istiyorum "chanel" in yeni cikardigi "black pearl ve pearl drop" renklerini alip denedin mi? ve nerede bulabilirim acaba veya ayni renk baska markada varmidir bir bilgin varmi?

canım ben chanel a o kdr para vermem, o yüzden renklerini takip etmiyorum ve kullanmıyorum
ama bahsettiğin isimler yerine foto eklersen,benzerlerini bulmanda yardımcı olabilirim

Back