• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

yeni aldım hemen yükliyim dedim :8: altın sarısı simli ama pek belli çıkmadı fotoda :26:
img0397horz.jpg

vay vay vay demek istiyorum ...çok şeker,çok şirin...ellerin de güzel, benimki gibi tombik değül :) :9:

benim ojelerime yorum yapmadınız kızlar sanırsam siz de beğenmediniz :)) :69::70:

teşekkür ederim canım benim :69: ojelerin rengi çok hoşuma gitti kesinlikle tavsiye :12:

Flaşla birlikte çok açık gibi duruyor ama aslında biraz daha koyu bi rengi var...
Gerçi o rengi tutturabilmek için bi kaç kat geçtim üstünden :61:
Bi kaç ton koyusunu bulamadım hatta bunu zor buldum bu kadar çabuk biter mi bi oje..
Ellerim biraz kaba ama kusura bakmayın artık

seninkine benziyor mu benzemiyor mu tam bilemedim ama bu ojeye bayıldımm bakınn ne buldum bir blogda :
pastel 43
pastel43-2wm1.jpg

oje delisi oldum çıktım, bayıldım buna da bayıldımmmmm:69::64::84:

sevilla5wm.jpg

fotolar ilgili blogtan alıntı tabii ki de..

Son düzenleme:
ilk tırnak fotom...hatalar için kusura bakmayın zamanla ustalaşıcam foto konusunda :))
claire's mor ojem...

p10000833333.jpg

bu da çatlayan ojelerim..ilk denemem..sevemedim ama:(

p1000088888.jpg

sürmesi de baya bozulmuş sankim kuşum ,serçe parmakta :26:
ama olsun tabi dediğin gibi zamanla hepiciği düzelceekkk:69:
çatlayan ojeyi başka bir renkle kombin et bence,o zaman daha iyi durucaktır

ay yaz gelse de şu çatlayan ojeleri ayaklarımıza sürsekk
ne şirin olurlarrr:52:

seninkine benziyor mu benzemiyor mu tam bilemedim ama bu ojeye bayıldımm bakınn ne buldum bir blogda :
pastel 43
pastel43-2wm1.jpg

oje delisi oldum çıktım, bayıldım buna da bayıldımmmmm:69::64::84:

sevilla5wm.jpg

fotolar ilgili blogtan alıntı tabii ki de..
Alttaki biraz benziyor gibi :) ama bi kaç ton koyusu.
İlk eklediğin farklı bi renk ama ben ikisinide beğendim

sürmesi de baya bozulmuş sankim kuşum ,serçe parmakta :26:
ama olsun tabi dediğin gibi zamanla hepiciği düzelceekkk:69:
çatlayan ojeyi başka bir renkle kombin et bence,o zaman daha iyi durucaktır

ay yaz gelse de şu çatlayan ojeleri ayaklarımıza sürsekk
ne şirin olurlarrr:52:

evet canım sürdükten sonra serçe tırnağım öbür parmaklarıma çarptı occesi bozudu ama görmezler dedimmm...gördünüz maşallah gözlere hihihih:76::12::9:
fotolarım pek net çıkmadı ampul ışığında ama yine de ben bu çatlayan ojeyi sevmedim yahu..halbukim sizde çok beğendim..ay sürmesi çileden çıkarttı beni..

bu ojemi gördugun kahverengi

para4.jpg

ben rimmelin ojelerini hic kullanmadim canim , hatta gecen hafta bu sürdügün rengin bir acik tonunu amistim kirmizi kahve arasinda kirmiziya daha yakin diye geri verdim ... yerine maybelline 287 aldim artik sürünce bende eklerim bunlar cok güzel durmus ama :nazar:

evet canım sürdükten sonra serçe tırnağım öbür parmaklarıma çarptı occesi bozudu ama görmezler dedimmm...gördünüz maşallah gözlere hihihih:76::12::9:
fotolarım pek net çıkmadı ampul ışığında ama yine de ben bu çatlayan ojeyi sevmedim yahu..halbukim sizde çok beğendim..ay sürmesi çileden çıkarttı beni..

aa niye ki normal oje gibi sürüyorsun işte :52:

ben rimmelin ojelerini hic kullanmadim canim , hatta gecen hafta bu sürdügün rengin bir acik tonunu amistim kirmizi kahve arasinda kirmiziya daha yakin diye geri verdim ... yerine maybelline 287 aldim artik sürünce bende eklerim bunlar cok güzel durmus ama :nazar:

rımmelin ojelerine byılıyorum ben fırcası kalın tek seferde tasırmadan sürebiliyorsun mutlaka dene

Magrenda pembenin catlamadan önceki hali cok cici...
kontesim seninkiler bana göre cok iddiali :6:

buda benim bordo ojelerim ama siyaha yakin cikmis cekimden(hemde 2 kat sürmüstüm ondanda sebep) :91::91:...
pagevgnam3qz.jpg

Son düzenleme:
selayhuscum benimki kırmızı aslında ama çekim hatası baya açık çıkmış :)))) aslında süper bir kırmızı çatlayınca iyice hali haydı :)

senin ojelerde baya baya siyah çıkmış ama süper görünüyor

selayhuscum benimki kırmızı aslında ama çekim hatası baya açık çıkmış :)))) aslında süper bir kırmızı çatlayınca iyice hali haydı :)

senin ojelerde baya baya siyah çıkmış ama süper görünüyor

desene seninki alabildigine acik benimki alabildigine koyu cikmis :60: ... I$igini gönder bana :79::79:

Back