buna bayıldımm !
keşke burda da olsa alabilsek boshayallersmile
Buda benden olsun :)
Cok tesekkür ederim cnm.. :kedi:kontes bacı:hulya:
hayırlı ossun konuzemuszemus
babyke tırnaklarına bayıldım:asigim:
konteeess hayirli olsun bebisim topigin opuyorumnanaktan
bu aralar ne cok topic acar oldun la
Kontesscim harika bir konu yine. paylasimlar da öyle. Genciz rengarenk ojeler sürmeliyiz bence. Ben aslinda klasik takiliyorum bazen hic kullanmiyorum bazen renksiz veya pastel renklerde ama bazen de böyle can alici renkler deniyorum, bu aksam bi oje süreyim ayol iyi gelir
saol kuşumm , olsunn sürdükçe paylaş sen dee yerimsenibenŞenizKontess cim demin resim ekleyip hemen kactim, net takiliyodu.
Biraz gec oldu ama topigin hayirli ugurlu olsun canim, yine cok guzel bir konu bulmussun :)
AYrica ekledigin renkleri cok begendim, ben de ucuk kacik renkleri cok severim, ama tembelligimden herzaman suremiyorum
ojeler harika valla müsait zamanda ben de eklicm kontess,çok hoşuma gitti
saol canumm ama ööle güsel diip kaçmak yokkk katılım şart sempatiksalakcinniburcu lacquerized yapmisti bunu... guzel olmus eline saglik =)
kkontess cok guzel ojelerin =)
bi kaç gündür oje merakı sarmıştı beni.. fellik fellik topiclere bakıyodum..nerde daha çok ojeli tırnaklar görebilirim diye..sempatiksalakcinni kız ne iyi ettin ya........... alkisalkisalkis
kontesim hayırlı olsun topiğinnopuyorumnanaktan
ya kızlar mesela iki elinizdeki orta tırnaklar aynı mı şekil olarak?yada diğerleri.benim mesela işaret parmaklarımdan biri daha uzun diğeri yuvarlak gibiakannehir
benimkiler aynı,sadece sağ orta parmağımın tırnağı biraz büyük sola kıyasla
nasır var kalemden oluşan,ona bağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?